Τετάρτη 14 Αυγούστου 2019

Στο Συντονιστικό Κέντρο της Πυροσβεστικής στην Εύβοια ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στο κινητό Συντονιστικό Κέντρο της Πυροσβεστικής «Όλυμπος» στην Εύβοια έφτασε πριν από λίγο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προκειμένου να ενημερωθεί
για την πορεία της επιχείρησης κατάσβεσης του πύρινου μετώπου από τα στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.
Ο κ. Μητσοτάκης είχε νωρίτερα το πρωί συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Ευρωπαίο Επίτροπο, αρμόδιο για την Πολιτική Προστασία και την Ανθρωπιστική Βοήθεια, Χρήστο Στυλιανίδη τον οποίο ευχαρίστησε για την άμεση ανταπόκριση της Ε.Ε..
Στη συνέχεια υποδέχτηκε τον υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο ο οποίος είπε, μεταξύ άλλων: «Δόθηκε πολύ σκληρή μάχη χθες. Το καλό είναι ότι η μάχη αυτή δόθηκε συντονισμένα από όλες τις δυνάμεις».

Δείτε τις φωτογραφίες από την άφιξη του πρωθυπουργού στην Εύβοια:
Φωτογραφίες: Γιάννης Κέμμος


Θερμές ευχαριστίες σε όλους όσοι συμμετέχουν στη μεγάλη προσπάθεια να αντιμετωπιστεί η φωτιά στην Εύβοια απηύθυνε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε δηλώσεις του από το συντονιστικό κέντρο που έχει στηθεί στο νησί καθώς παραμένει σε εξέλιξη και η πυρκαγιά και η επιχείρηση της Πυροσβεστικής.

powered by Rubicon Project
«Μεγάλο ευχαριστώ στις γυναίκες και τους άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του στρατού, της Αστυνομίας, το προσωπικό του δήμου και της περιφέρειας και τους εθελοντές για αυτή τη μεγάλη προσπάθεια να αντιμετωπίσουμε αυτή τη μεγάλη πυρκαγιά» είπε ο κ. Μητσοτάκης, προσθέτοντας πως τα πράγματα είναι καλύτερα αλλά δεν μπορεί να υπάρξει εφησυχασμός.

Όπως προανήγγειλε ο πρωθυπουργός, θα αρχίσει πολύ σύντομα το δύσκολο έργο της καταγραφής της έκτασης της ζημιάς. «Έχω ήδη ζητήσει να υπάρξει άμεση αποτύπωση για να αποζημιωθούν από τον ΕΛΓΑ οι αγρότες που υπέστησαν καταστροφές στην περιουσία τους» πρόσθεσε.

«Η Πολιτική Προστασία είναι μεγάλο στοίχημα για την κυβέρνησή μας, πρώτο μέλημα η προστασία της ανθρώπινης ζωής και μετά των περιουσιών» σημείωσε ενώ υπογράμμισε πως η κυβέρνηση θα αξιοποιήσει το επόμενο διάστημα για να κάνει «δραστικές παρεμβάσεις» στον τρόπο λειτουργίας της Πολιτικής Προστασίας.


Τέλος ο πρωθυπουργός υπενθύμισε πως δεν έχει τελειώσει ακόμα η αντιπυρική περίοδος και τόνισε πως θα χρειαστεί εγρήγορση έως τα τέλη Σεπτεμβρίου.
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις