Κυριακή 18 Αυγούστου 2019

Τα ανδρείκελα δεν έχουν ιδανικά έχουν μόνον τσέπη, και τα κόμματα απλά είναι επιχειρήσεις που εμπορεύονται η καθεμιά την ιδεολογία με σκοπό το κέρδος !



Με αφορμή την δήλωση της συζύγου του Άδωνι Γεωργιάδη, ότι ο Άδωνις δεν είναι ακροδεξιός αλλά έχει ιδέες που θα μπορούσαν να είναι και αριστερές,
απαντούμε στην εν λόγω τύπισσα να πάψει να μας θεωρεί ηλίθιους, δεν υπάρχουν ακροδεξιοί ούτε αριστεροί ούτε ιδέες τους, είναι κερδοσκοπικές απατεωνίστικες οργανώσεις που σκοπό έχουν να κατακλέβουν τον μόχθο, τα όνειρα και τις ελπίδες τους έθνους !
Ότι αφορά για τον @π@τεώνα σύζυγο του όταν ήταν στο ΛΑΟΣ είχες μαζέψει 500.000 υπογραφές των Ελλήνων πολιτών για να ακυρώσει τον νόμο περί απόδοσης Ελληνικής ιθαγένειες στους λαθρομετανάστες, και ερωτούμε αυτά τα προσωπικά δεδομένα, ονοματεπώνυμα, τηλέφωνα αριθμοί ταυτοτήτων των Ελλήνων πολιτών ποιος τα κρατά ;
Θα βρεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης ο Γεωργιάδης να μας πει σε ποιους παρέδωσε τα δεδομένα αυτά ;

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις