Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2015


Πως βρίσκεις το φλουρί στη Βασιλόπιτα.

Το έθιμο της βασιλόπιτας είναι πολύ παλαιό, προέρχεται από εκείνο το τελούμενο στην αρχαίαελληνική εορτή των «Κρονίων» που παρέλαβαν οι Φράγκοι. Από τον Μέγα Βασίλειο προήλθε η συνήθεια της τοποθέτησης νομίσματος μέσα στη πίτα και της ανακήρυξης ως «Βασιλιά της βραδιάς» αυτού που το έβρισκε. 

Εάν θέλετε να σας ανακηρύξουν οπωσδήποτε Βασιλιά της βραδιάς...

Βόμβα Μέρκελ: Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να διασώσουμε την Ελλάδα - Δεν είναι πλέον σημαντική για το ευρώ

Οι πολιτικοί της ευρωζώνης δεν είναι υποχρεωμένοι να διασώσουν την Ελλάδα καθώς η χώρα δεν αποτελεί πλέον σημαντικό συστημικό κίνδυνο για το ευρώ, είπε την Τετάρτη υψηλόβαθμο στέλεχος του κόμματος της καγκελαρίου Angela Merkel.

Air Asia: Εντοπίστηκαν 40 σοροί των επιβατών της μοιραίας πτήσης

(Αναδημοσίευση από ethnos.gr)

Μετά από δύο ημέρες αγωνίας και ερευνών, εντοπίστηκε με τον πλέον μακάβριο τρόπο το σημείο όπου συνετρίβη το μοιραίο

Τι βρήκαν οι αρχαιολόγοι στο βυθό της Αργολίδας: Στο κυνήγι πολιτισμών ηλικίας 20.000 ετών

Σε εξέλιξη βρίσκεται το ερευνητικό έργο της αποστολής Terra Submersa στο βυθό της Αργολίδας. Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ξεκινώντας από την Ερέτρια, έδρα της Ελβετικής

Ενότητα και συναίνεση ζητάει ο Παπούλιας

Εθνική ενότητα, πολιτική συναίνεση και συνεννόηση στα μεγάλα θέματα και αρραγές εσωτερικό μέτωπο, θεωρεί απαραίτητα, από τις πολιτικές δυνάμεις και τους πολίτες, για να γίνουν βήματα

«Ναυάγιο» στη συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ – ΔΗΜΑΡ

Σε ναυάγιο καταλήγει η συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ – ΔΗΜΑΡ ύστερα από την απόφαση που έλαβε πριν λίγο η

Μαντινάδα- Ευχή για τον Αντώνη Σαμαρά

Σήμερα εμφανίστηκε, ως εκ θαύματος, στον υπολογιστή μου μια μαντινάδα με παινέματα και ευχές για τον Αντώνη Σαμαρά. Δεν ξέρω αν την έγραψε ο Γιάννης Σμαραγδής, κάποιος άλλος θαυμαστής του Αντώνη Σαμαρά ή εγώ που τον λατρεύω.

Ευχή στον Αντώνη Σαμαρά

Απλήρωτοι 347 ιατροί της Πάτρας για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές του ΟΠΑΔ από το 2011

Προς Πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ
κ. Κοντό Δημήτριο κ. Πρόεδρε,
Μετά από την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής των δικαιολογητικών για την αποπληρωμή των ληξιπρόθεσμων οφειλών του ΟΠΑΔ, που εκκρεμούν από το 2011 (9ο, 10ο και 11ο), βρεθήκαμε στη δυσάρεστη θέση να διαπιστώσουμε την αιφνίδια

Αλίμονό μας: Δείτε τι περιμένει τον Έλληνα φορολογούμενο το 2015

Αλίμονο στον Έλληνα φορολογούμενο...

Fuchs : Η ευρωζώνη δεν ενδιαφέρεται να σώσει την Ελλάδα , δεν έχει σημασία.


"Η εποχή που έπρεπε να σώσουμε την Ελλάδα, πέρασε», - δήλωσε ο Michael Fuchs. Ο Fuchs πρόσθεσε ότι η Ελλάδα δεν έχει πλέον « σημασία για τις χώρες της ζώνης του ευρώ."

Κλήρωση Πρωτοχρονιάτικου Λαχείου 2015: Αυτοί είναι οι αριθμοί που κερδίζουν

Ποιοι αριθμοί κερδίζουν από 5 ευρώ έως και 6 εκατομμύρια ευρώ!

Ο πρώτος αριθμός του Πρωτοχρονιάτικου Λαχείου για το 2015 που κερδίζει τα 4.000.000 ευρώ είναι ο: 87425 με τυχερή σειρά την 4η.

ΘΑ ΛΙΩΣΕΤΕ!! ΔΕΙΤΕ τον ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ κατάλογο καφενείου... (PHOTO)

Αν δεν έχετε χρήματα και θέλετε να πιείτε ένα καφέ ή ένα ποτό τότε μπορείτε να τα πάτε στο παρακάτω καφενείο που βρίσκεται στην Πτολεμαΐδα.

Δόθηκαν στη δημοσιότητα τα ονόματα των Ελλήνων αγνοουμένων

Στη δημοσιότητα δόθηκε ,το απόγευμα της Τετάρτης, από το υπουργείο Ναυτιλίας η λίστα με τα στοιχεία των Ελλήνων αγνοουμένων που επέβαιναν στο οχηματαγωγό Norman Atlantic.

Πρόκειται για τους:

Τσίπρας: Το 2015 θα είναι η χρονιά της ανατροπής και της αξιοπρέπειας

"Το 2014 φεύγει και μαζί του φεύγει και η κυβέρνηση Σαμαρά και τελειώνουν τα ψέματα, ο εκφοβισμός, ο αυταρχισμός, η κοροϊδία. Το 2014 τελειώνει αποτελειώνοντας ένα καθεστώς που βύθισε την πατρίδα μας στη φτώχεια, την ανεργία και την απαξίωση"

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝ - ΑΝΤΕΝΑ ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ !! ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ !! ΚΑΙ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ !! ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.....

Βενιζέλος: Να είναι μια ασφαλής χρονιά για τη χώρα

«Ο ελληνικός λαός θέλει συναίνεση, σταθερότητα, ενότητα. Θα αγωνιστούμε μαζί για να μπορέσουμε να βγούμε νικητές και δυνατοί από αυτήν την περιπέτεια και να ξανακερδίσουμε τη θέση που αξίζει η Ελλάδα στην Ευρώπη και τον κόσμο».

Δεν είναι για λύπηση!

Όλος ο κόσμος γελάει πια με το αστείο ανθρωπάριο που παριστάνει τον πρωθυπουργό μας. Όλος ο κόσμος ίσως όχι, αλλά τουλάχιστον εμείς που καθόμαστε ακόμα μπροστά στους υπολογιστές μας, στα ζεστά σπίτια μας, πληκτρολογώντας με μανία τη διάθεσή μας να απαλλαγούμε από αυτήν την άθλια κυβέρνηση...

ΤΩΡΑ - Ο Νικόλαoς Παράσχης είναι ο τρίτος Έλληνας νεκρός

Αυξάνεται ο αριθμός των Ελλήνων που έχασαν τη ζωή τους στη ναυτική τραγωδία στο Norman Atlantic. Όπως ανακοινώθηκε από το Λιμενικό Σώμα, ο τρίτος νεκρός, μετά τον Γιώργο Δούλη και τον Κώστα Κουφόπουλο, είναι ο Νικόλαος Παράσχης. 

Σαν... ποντίκια! Πάνω από 900 ψυχές ήταν στοιβαγμένες στ' αμπάρια του Blue Sky M - ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ από το πλοίο

Ένα πλοίο γεμάτο ψυχές απελπισμένες που έψαχαν μια καλύτερη ζωή. Ενα πλοίο με άνδρες, γυναίκες και παιδιά που εγκαταλείφθηκε στην μανιασμένη θάλασσα και σώθηκε την τελευταία στιγμή λίγο πριν χτυπήσει στα βράχια. Ενα πλοίο με τουλάχιστον 900 ψυχές οδηγήθηκε από την ιταλική ακτοφυλακή σε λιμάνι της Απουλίας.

Αυστραλιά και Νέα Ζηλανδία υποδέχτηκαν το 2015 (Video)

Στη μία το μεσημέρι η Νέα Ζηλανδία «αποχαιρέτησε» με πυροτεχνήματα το 2014 ζει στο 2015. Παρόμοιο το σκηνικό και στην Αυστραλία όπου χιλιάδες κόσμου συγκεντρώθηκαν

ΑΝΟΙΞΑΝ ΧΩΡΟΙ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΑΣΤΕΓΩΝ! ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ!!

Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων ο Ξενώνας Αστέγων του δήμου Πειραιά «Η Ανακούφιση» δέχεται ήδη για φιλοξενία τους άστεγους της πόλης.

ΒΟΛΟΣ ΤΩΡΑ....


EΛΛΗΝ.-ΑΡΓΥΡ.: Ανοιχτό το Πολιτιστικό Κέντρο Ελληνικού για τους έχοντες ανάγκη

O Δήμος Eλληνικού – Αργυρούπολης ανακοινώνει ότι το Πολιτιστικό Κέντρο Ελληνικού, έναντι Μητροπολιτικού Ιατρείου (πρώην Αμερικάνικη Βάση) κατά τις ημέρες της έντονης

VIDEO - ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ... ΕΚΑΝΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΜΠΑΦΟ???


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ....

ΣΥΡΙΖΑ: «Θα κάνουμε αυτό που οι μνημονιακοί εγκληματίες δεν μπορούν και δεν θέλουν»

Μαίνεται ο «πόλεμος» κυβέρνησης - ΣΥΡΙΖΑ. Αφορμή αυτή τη φορά στάθηκε το σχόλιο του Υπουργού Επικρατείας Δημήτρη Σταμάτη για δηλώσεις του Γιάννη Τόλιου και του Γιάννη Μηλιού.

Θυροκολλήθηκε το διάταγμα διάλυσης του Κοινοβουλίου - Εκλογές στις 25 Ιανουαρίου (Video)

Θυροκολλήθηκε στις 9 το πρωί έξω από τη Βουλή το διάταγμα διάλυσης του Κοινοβουλίου και προκήρυξης πρόωρων

Θήβα τώρα.......


Απίστευτο φιάσκο: Το Blue Sky είχε 900 λάθρο και το άφησαν να φύγει!

Απίστευτο φιάσκο: Τελικά το Blue Sky μετέφερε 900 λαθρομετανάστες από την Συρία, και οι ευθύνες βαραίνουν την ελληνική κυβέρνηση, καθώς επέτρεψαν στο πλοίο να συνεχίσει την πορεία του επειδή ο πλοίαρχος (ή κάποιος που το έπαιζε πλοίαρχος) διαβεβαίωσε τις ελληνικές Αρχές ότι δεν "τρέχει τίποτα".

Τρέχουν να σωθούν οι Τζιχαντιστές!Οι Κούρδοι ελέγχουν το 90% του Κομπάνι

Τρέχουν να σωθούν οι Τζιχαντιστές!Οι Κούρδοι ελέγχουν το 90% του Κομπάνι. To 90% της πόλης Κομπάνι ελέγχουν πλέον οι Κούρδοι μαχητες YPG/YPJ με την συνδρομή και μαχητών του

Σφυρί μέσα σε βράχο 75 εκατομμυρίων ετών (ΦΩΤΟ)

Αυτές είναι μερικές ενδιαφέρουσες εικόνες από ένα σφυρί που βρέθηκε στο Τέξας το 1934.

Διακοπές ρεύματος στην Αττική λόγω κακοκαιρίας

Διακοπές ρεύματος σημειώνονται από νωρίς σήμερα το πρωί σε περιοχές της Αττικής, λόγω πτώσης δέντρων από τον δυνατό αέρα στο δίκτυο της ΔΕΗ.

Ρουσφετολογικές προεκλογικές πρακτικές με όχημα τον ΟΑΕΔ

Σε προσπάθεια μεθόδευσης και προεκλογικά ρουσφέτια σχετικά με προκήρυξη του ΟΑΕΔ με ημερομηνία 29-12-2014, αναφέρεται δημοσίευμα της καθημερινής εφημερίδας

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΑΣΤΙΚ: Το Ράιχ απειλεί: Αν ψηφίσετε ΣΥΡΙΖΑ, σας χρεοκοπούμε!

Ούτε ένα ούτε δύο. Πέντε (!) ρεπορτάζ, αναλύσεις και άρθρα για την Ελλάδα είχε στο χθεσινό της φύλλο η «Φράνκφουρτερ Αλγκεμάινε», η εφημερίδα της γερμανικής επιχειρηματικής και

SOS ΕΠΕΙΓΟΝ: Στο δρόμο οικογένεια με 4χρονο παιδί λόγω έξωσης στην Μυτιλήνη

Πριν από λίγο μητέρα από ανάγκη και αγανάκτηση μας ενημέρωσε ότι βρίσκεται σε τραγική κατάσταση. 

Το θέμα είναι το εξής «Eκκληση οικογένειας με 4χρονο κοριτσάκι κινδυνεύει να μείνει άστεγη, στο δρόμο» 

Ρ. Μάκρη: Η συγκυβέρνηση των αποτυχιών, αποχωρεί με θλιβερό απολογισμό ανθρώπινων ζωών


Σφοδρή επίθεση κατά του Υπουργού Ναυτιλίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, σχετικά με το χειρισμό της υπόθεσης του «Norman Atlantic», εξαπέλυσε η ανεξάρτητη βουλευτής Ραχήλ Μακρή.

Λέει χαρακτηριστικά σε δήλωσή της:

Νέα τραγωδία - Τέσσερις μετανάστες βρέθηκαν νεκροί στο Blue Sky M

Η ιταλική ακτοφυλακή κατόρθωσε σήμερα να οδηγήσει σε λιμάνι της Απουλίας το εγκαταλελειμμένο από το πλήρωμά του υπό μολδαβική σημαία πλοίο Blue Sky M που μετέφερε 900 μετανάστες,

Αποζημίωση 265.000 ευρώ σε οικογένεια 18χρονου που εκτελέστηκε για έγκλημα που δεν είχε διαπράξει

Οι γονείς ενός Κινέζου εφήβου, ο οποίος εκτελέστηκε πριν από 18 χρόνια για τον βιασμό και τον φόνο μίας γυναίκας, ένα έγκλημα το οποίο δεν είχε διαπράξει,

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Μυστικά... τέλος! - Διαβάστε ολόκληρη την έκθεση για τα κοιτάσματα φυσικού αερίου της Κρήτης - Η κυβέρνηση γνωρίζει από τον περασμένο Ιούλιο το περιεχόμενό της και σιωπά. Γιατί;

Νέα παιχνίδια τραπεζικού πανικού από τη ΝΔ

Δεύτερη προσπάθεια πρόκλησης αναταραχής στο τραπεζικό σύστημα της χώρας και μάλιστα μια ημέρα πριν από την κρίσιμη ψηφοφορία για την εκλογή προέδρου, φαίνεται ότι επιχειρεί ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Αδωνις Γεωργιάδης.

Δ. Τσοβόλας: Αν δεν τον θεωρούν δεδομένο, ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει πράξη το πρόγραμμά του (ΒΙΝΤΕΟ)

“ «Είτε είναι ΔΝΤ, είτε οτιδήποτε άλλο, όταν ξέρουν ότι σε έχουν δεδομένο, σου επιβάλλουν όσα μπορούν περισσότερα, αντίθετα όταν είσαι αποφασισμένος να διεκδικήσεις ακόμα και στα πλαίσια αυτής της Ε.Ε. που έχει οδηγηθεί σε ύφεση, τότε αναγκάζονται σε παραχωρήσεις», τόνισε σε τηλεοπτική εκπομπή ο πρώην υπουργός Οικονομικών  ”

TΩΡΑ Παράταση για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας

Παράταση για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας μέχρι την Δευτέρα 5 Ιανουαρίου έδωσε το υπουργείο Οικονομικών προκειμένου να διευκολυνθούν οι φορολογούμενοι υπό το

Άλλο δημοσκόπος, άλλο μάντης

Οι εταιρείες δημοσκοπήσεων δηλώνουν με κάθε ευκαιρία ότι δεν προβλέπουν το εκλογικό αποτέλεσμα, αλλά απλώς καταγράφουν την τάση τη στιγμή ακριβώς που «σφυγμομετρούν» τις διαθέσεις της κοινής γνώμης. Αυτή είναι η αλήθεια, έστω κι αν τελικά το επι­χείρημα αξιοποιείται εκ των υστέρων προκειμένου να καλυφθούν μετρήσεις που δεν επιβεβαιώνονται από το αποτέλεσμα.
 

Τα 7 άμεσα μέτρα του ΣΥΡΙΖΑ για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης

O πρώτος πυλώνας του κυβερνητικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ περιλαμβάνει άμεσα μέτρα της τάξεως των 2 δις ευρώ για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης που προκάλεσε η καταστροφική πολιτική των μνημονίων

Όπως ανέφερε συγκεκριμένα ο Αλ. Τσίπρας, κατά την ομιλία του στη ΔΕΘ, το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για την άμεση αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, εκτιμώμενου κόστος

Αποκάλυψη σοκ: Οι χώρες με τα μεγαλύτερα αποθέματα φυσικού αερίου

Σημαντική αποκάλυψη από τον Κυριάκο Βελόπουλο στην εκπομπή του ΚΟΝΤΡΑ & ΡΗΞΗ.

Ο λάκκος της φαβας...


Τα γερμανικά ΜΜΕ για τις εξελίξεις στην Ελλάδα

Η αποτυχία εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας και η διεξαγωγή πρόωρων εκλογών, απασχολεί ήδη τα γερμανικά ΜΜΕ που παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις στην Ελλάδα.

.... ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.... AYTO EINAI NEO???


ΥΠΟΠΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ NORMAN ATLANTIC. ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΟ ΟΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ;

Ύποπτα παιχνίδια που έχουν να κάνουν με την αποζημίωση των επιβατών του NORMAN ATLANTIC. 
Βάσει ποιας νομοθεσίας θα κινηθούν, οι δικηγόροι ναυτικών ατυχημάτων; Σύμφωνα με την ιταλική νομοθεσία; 

Ελπίζω φεύγοντας ο Σαμαράς να θυμήθηκε να ποτίσει τις γλάστρες που του πήραν συνέντευξη


.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις