Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Ηράκλειο: Συναγερμός για 3χρονο κοριτσάκι που περιφερόταν μόνο στον δρόμο


 Συναγερμός σήμανε στις αστυνομικές αρχές Ηρακλείου Κρήτης όταν εντοπίστηκε από διερχόμενη πολίτη ένα κοριτσάκι τριών ετών να περιφέρεται μόνο του στον δρόμο.

Τροφική δηλητηρίαση μαθητών στη Λαμία: Tρίχες, σκουλήκια και… πούπουλα στα σχολικά γεύματα – Φωτογραφίες-σοκ


 Εικόνες-σοκ βλέπουν το φως της δημοσιότητας, σχετικά με τα σχολικά γεύματα που μοιράζονταν στους μαθητές της Λαμίας, από τα οποία 63 παιδιά έπαθαν τροφική δηλητηρίαση.

Πόσο έξυπνα είναι τελικά τα Xταπόδια: Λύνουν παζλ, Xτίζουν φωλιές με το κέλυφος καρύδας


Τα ιδιαίτερα επιτεύγματα των χταποδιών, που πολλές φορές μας έχουν κάνει να αναρωτηθούμε αν είναι εξωγήινοι, φαίνεται να αναδεικνύουν τα υψηλά επίπεδα ευφυΐας που μπορεί να διαθέτουν.

Ναυάγιο στην Πύλο: Eλεύθεροι οι εννέα κατηγορούμενοι


 Ελεύθεροι αφέθηκαν οι εννέα κατηγορούμενοι Αιγύπτιοι για το πολύνεκρο ναυάγιο της Πύλου, που σημειώθηκε τον Ιούνιο του 2023.

Σλοβακία: Eπικοινωνεί με το περιβάλλον ο Ρόμπερτ Φίτσο


 Σε επαναληπτική αξονική τομογραφία στην κοιλιακή χώρα υπεβλήθη ο Σλοβάκος πρωθυπουργός, Ρόμπερτ Φίτσο, ο οποίος εξακολουθεί να έχει τις αισθήσεις του και επικοινωνεί με το περιβάλλον. 

Eνα ακόμα βήμα για την ανακάλυψη της αρχής της ζωής στο Σύμπαν


 Η γνώση για το πως έγινε η αρχή της ζωή στο Σύμπαν, που οδήγησε στην έκρηξη ζωής στον πλανήτη μας, παραμένει άγνωστη σε μεγάλο βαθμό. Όμως μια ομάδα επιστημόνων από το Πανεπιστήμιο της Χαβάη, στην Μάνοα, προσπαθεί να το αλλάξει αυτό.

Αιγάλεω: Άγριο ξύλο μεταξύ οδηγών στην Πέτρου Ράλλη – Δύο τραυματίες στο νοσοκομείο - Χτύπησαν 43χρονη και παρέσυραν με ΙΧ έναν άνδρα - Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο KAT - Οι δράστες διέφυγαν και αναζητούνται


 Οι εικόνες που εκτυλίχθηκαν μέρα μεσημέρι στην Πέτρου Ράλλη, περίπου στο ύψος του Αιγάλεω, κόβουν την ανάσα.

Κηφισιά: Πόρτα καταπλάκωσε τρεις μαθητές σε Δημοτικό - Noσηλεύεται 9χρονος


 Ατύχημα σημειώθηκε στο 3ο Δημοτικό σχολείο Κηφισιάς, όταν σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πόρτα καταπλάκωσε τρεις μαθητές, με αποτέλεσμα ένας εξ αυτών να τραυματιστεί και να νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Παίδων Πεντέλης. 

Ξαφνικός χαμός στο διαδίκτυο με τον Κλάους Σβαμπ! Τι προκάλεσε Xιλιάδες σχόλια; - Φουντώνουν οι φήμες γύρω από τον ιδρυτή και εκτελεστικό πρόεδρο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF), Klaus Schwab.

 


Δημοσίευμα τον θέλει να αποχωρεί από τον εκτελεστικό του ρόλο.

Ηλ. Κασιδιάρης: Αθώος από το Tριμελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας για δημόσια υποκίνηση βίας ή μίσους και διασπορά ψευδών ειδήσεων - Απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες για δημόσια υποκίνηση βίας ή μίσους και διασπορά ψευδών ειδήσεων μέσω διαδικτύου


 Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας αθώωσε τον κρατούμενο στις φυλακές Δομοκού, πρώην υπαρχηγό της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, για τις κατηγορίες δημόσιας υποκίνησης βίας ή μίσους και διασποράς ψευδών ειδήσεων μέσω διαδικτύου.

Δευτέρα 20 Μαΐου 2024

Nέα πρόκληση από τους Τούρκους: Αν οι όλμοι στρίψουν στο Καστελόριζο…περαστικά τους


 Αντίθετα με όσα υποστηρίζει το κυβερνητικό αφήγημα και τα παπαγαλάκια που παριστάνουν το γραφείο τύπου της ΝΔ για σχέσεις καλής γειτονίας και θετική ατζέντα,

Τα 7 σημάδια που μαρτυρούν ότι μία γυναίκα σας αντιπαθεί, αλλά το κρύβει καλά


 Η κατανόηση του γυναικείου ψυχισμού, είναι δαιδαλώδης, ειδικά μάλιστα αν πρόκειται για μία γυναίκα η οποία ξέρει να κρύβει καλά τα συναισθήματά της.

Μια συνταγή που θα λατρέψεις! Tο σουφλέ της Mαμάς με μόνο 4 υλικά!


 Σαν το σουφλέ δεν έχει! Πόσο μάλλον σαν το σουφλέ φτιαγμένο από τα χεράκια της μαμάς!

O ENAΣ META TON AΛΛΟ ΜΙΛΑΝΕ... Πρώην επικεφαλής των CDC: «Αναγκαστήκαμε να σιωπήσουμε για τις παρενέργειες των εμβολίων Covid»

 Την ίδια ώρα, πίσω στην Ελλάδα, θέμα χρόνου είναι οι μαζικοί αποκεφαλισμοί των διευθυντών ειδήσεων μεγάλων καναλιών εξαιτίας της διαχείρισης της ειδησεογραφίας στη διάρκεια της πανδημίας και των εμβολίων COVID-19

Σε πρωτοφανείς καταγγελίες προχώρησε ο Δρ. Robert Redfield, πρώην διευθυντής των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) αποκάλυψε ότι πολλοί αξιωματούχοι που προσπάθησαν να

H Pfizer Ζητάει συγνώμη [Τhe Telegraph-LinkedIn] H εταιρεία «λυπάται βαθιά»


 Δευτέρα 20 Μαίου 2024.

Ο κλοιός σφίγγει. Η Pfizer αρχίζει να ψελλίζει συγνώμες. Ο χρόνος θα δείξει εάν αυτές αρκούν εν μέσω Γενοκτονίας του δυτικού πληθυσμού.

Σπαρτιάτες: Παραμένουν στη Bουλή έως την εκδίκαση της υπόθεσης για εξαπάτηση των εκλογέων

 Με την αναβολή που έδωσε το Εκλογοδικείο στην απόφαση για ενστάσεις κατά βουλευτών του κόμματος, δημιουργείται το παράδοξο να παραμένει κοινοβουλευτικό ένα κόμμα του οποίου η συμμετοχή στις ευρωεκλογές απαγορεύθηκε με απόφαση του Αρείου Πάγου

Επ αόριστο συνεχίζεται η παρουσία των Σπαρτιατών στις κοινοβουλευτικές και νομοθετικές εργασίες της Βουλής μετά την απόφαση του εκλογοδικείου να αναβάλει την έκδοση των σχετικών αποφάσεων.

Nέα προειδοποίηση Μητσοτάκη στα Σκόπια και στους «ψευτοπατριώτες του γλυκού νερού και τους εμπόρους των εθνικών αισθημάτων»


 Εκτενή αναφορά στην κρίση με την Βόρεια Μακεδονία έκανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στην Γενική Συνέλευση του ΣΕΒΕ. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απηύθυνε προειδοποίηση τόσο στη νέα ηγεσία της χώρας όσο και στον ΣΥΡΙΖΑ. 

Πώς να Kαταλάβετε αν το Mπρόκολο έχει Xαλάσει


 Σας έχει συμβεί ποτέ να βρείτε ένα ξεχασμένο μπρόκολο στο ψυγείο και να αναρωτιέστε αν είναι ακόμα κατάλληλο για χρήση; Δεν είστε μόνοι!

H πρόταση για την διαγραφή προστίμων στους ανεμβολίαστους ηλικιωμένους - Kατεβαστέ την αίτηση - λήψη ΑΙΤΗΣΙΣ-ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ-ΕΙΣΠΡΑΧΘΕΝΤΟΣ-ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ


 Τη διαγραφή των προστίμων που επιβλήθηκαν κατά την περίοδο της πανδημίας στους ανεμβολίαστους ηλικιωμένους ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης, κατά την ενημέρωση για την «Covid-19».

Κολωνός: Συνελήφθη ανήλικος με περίστροφο Kρυμμένο στο παντελόνι του


 Με ένα περίστροφο που είχε τοποθετήσει στη μέση του παντελονιού του, εντοπίστηκε ένας 17χρονος κατά τη διάρκεια ελέγχων που έκαναν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, το βράδυ της Κυριακής (19/5) στην περιοχή του Κολωνού.

Κομοτηνή: 21χρονος κατέβασε την ελληνική σημαία του δημαρχείου και την έκαψε


 Στη σύλληψη ενός 21χρονου προχώρησαν το απόγευμα της Τετάρτης (15/05), έπειτα από επιστάμενες έρευνες, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής.

Nεφέλη Ορφανού: Δεν καταλαβαίνω την ομοφυλοφιλία


 Συνέντευξη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου παραχώρησε η Νεφέλη Ορφανού.

Kορωνοϊός: O Φάουτσι Zητά συγγνώμη από τη Bρετανία για τα περί «βιαστικής έγκρισης» για το εμβόλιο των Pfizer/BioNTech. - Ο κορυφαίος Αμερικανός επιδημιολόγος επέκρινε λίγες ώρες πριν τη βρετανική ρυθμιστική αρχή καταλογίζοντάς της βιασύνη


 «Συγγνώμη» από τη Βρετανία ζήτησε ο κορυφαίος Αμερικανός λοιμωξιολόγος Άντονι Φάουτσι, σχετικά με τις δηλώσεις του ότι ο βρετανικός οργανισμός φαρμάκων... βιάστηκε να εγκρίνει το εμβόλιο των Pfizer/BioNTech.

Wow what are they looking 😂😘

 


EΞΩΦΡΕΝΙΚΟ - Λαμία: Σταφυλόκοκκος Bρέθηκε στα γεύματα των μαθητών που έπαθαν τροφική δηλητηρίαση

 


Σταφυλόκοκκος είναι το βακτήριο που βρέθηκε στα σχολικά γεύματα τα οποία προκάλεσαν τροφική δηλητηρίαση σε αρκετούς μαθητές στη Λαμία.

10 χρόνια μετά την εξέγερση των ρωσώφωνων στο Λουγκάνσκ η Bιομηχανική περιφέρεια της Ουκρανίας ελέγχεται πλήρως από τη Μόσχα! Έχει ενωθεί με τη Ρωσία με το δημοψήφισμα τον Μάιο του 2014


 Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, οι ρωσικές δυνάμεις ανακοίνωσαν ότι κατέχουν πλήρως τον έλεγχο του χωριού Μπιλοχορίβκα στην επαρχία του Λουγκάνσκ.

ΔΕΙΤΕ video - XΩΡΙΣ ΚΙΛΟΤΑ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠAΡΑΘΥΡΟ ΟΡΟΦΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΛΕΩΦΟΡΟ - People have lost any sense of shame


ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΗ; ΑΠΟ ΧΑΡΑ; ΑΠΟ ΚΑΥΛΑ;

Τριαντάφυλλος για Χρήστο Δάντη: «Αν Mε αποκαλούσαν Μίκι Ρουρκ της Ελλάδος, θα πρόσεχα πάρα πολύ μην καταντήσω ο Μίκι Μάους»


 Καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα ήταν σήμερα (20/5) ο Τριαντάφυλλος. Κατά την διάρκεια της συνέντευξης ο τραγουδιστής απάντησε και στα όσα είπε ο Χρήστος Δάντης. 

Τεστ IQ μόνο για ιδιοφυΐες: Μπορείτε να βρείτε ποιος αριθμός λείπει σε 12 δευτερόλεπτα;


 Ένα δύσκολο τεστ IQ μπερδεύει τους χρήστες των social media, που δεν μπορούν να βρουν τον αριθμό που λείπει από μία μαθηματική ακολουθία.

Tο τελευταίο BINTEO με τον Ιρανό πρόεδρο λίγο πριν επιβιβαστεί στο μοιραίο ελικόπτερο - Ατύχημα ή κάτι...άλλο; Οι αιτίες της συντριβής δεν έχουν γίνει γνωστές ακόμα.


 Ο Εμπραχίμ Ραΐσι είχε συναντηθεί με τον Αζέρο ομόλογό του, κατά τη διάρκεια επίσκεψης-«αστραπής» στο ανατολικό Αζερμπαϊτζάν.

Alpha Bank: Οι λόγοι πίσω από το χάσμα της παραγωγικότητας της εργασίας μεταξύ Ευρώπης και ΗΠΑ


 Οι ευρωπαϊκές χώρες έχουν εφαρμόσει διάφορες πολιτικές, μετά από την παγκόσμια οικονομική κρίση του 2008, ώστε να αντιστραφεί η επιβράδυνση του ρυθμού αύξησης της

Xαλκίδα: «Ορφανά» αποτυπώματα και DNA βρέθηκαν στο σπίτι της 63χρονης που δολοφονήθηκε – Σκηνοθετημένο χώρο «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ.


 Νέες αποκαλύψεις βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας σχετικά με την άγρια δολοφονία της 63χρονης, στη Χαλκίδα, μετά από 5 μαχαιριές που δέχθηκε στον αυχένα, μέσα στο σπίτι της.

«Είμαι 65 ετών και στην καλύτερη φάση της ζωής μου – Αυτές είναι οι 4 κινήσεις στις οποίες ορκίζομαι» – Γυναίκα αποκαλύπτει πώς διατηρείται σε φόρμα


 Μία 65χρονη γυναίκα αποκαλύπτει το μυστικό της για να αλλάξετε το σώμα σας σε οποιαδήποτε ηλικία. Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η επιδείνωση της υγείας είναι απλά ένα φυσιολογικό κομμάτι της γήρανσης.

Βουλή: Xάνει την έδρα του ο Γιάτσιος της ΝΔ και την παίρνει ο Σταυρόπουλος - Αλλαγή έδρας στο ελληνικό Kοινοβούλιο


 Αλλαγή έδρας στο ελληνικό κοινοβούλιο καθώς μία θέση στη Βουλή απέκτησε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Θανάσης Σταυρόπουλος που «πήρε» την έδρα από τον βουλευτή Ιωάννη Γιάτσιο, καθώς το Εκλογοδικείο έκανε δεκτή την ένσταση του σε βάρος του συνυποψήφιου του.

Αυτό το ελληνικό Nησί Kινδυνεύει να εξαφανιστεί κάτω από το νερό σε 50 χρόνια - Τον κώδωνα του κινδύνου για τη Δήλο έκρουσε ο καθηγητής Φυσικών Καταστροφών Κωνσταντίνος Συνολάκης

 


Τον κώδωνα του κινδύνου για τη Δήλο έκρουσε ο καθηγητής Φυσικών Καταστροφών Κωνσταντίνος Συνολάκης, λέγοντας πως το μικρό νησί, «κινδυνεύει να χαθεί.

Έχουμε την Eις οδόν & την 6οδόν, έναν έμβολον ………………….


 Έχουμε την Έξοδον & την Είσοδον ήτοι έν βολόν & εμ[ου]βολόν…

Γιώργος Μαζωνάκης: Διάρρηξη στο σπίτι του τραγουδιστή - Η λίστα με τα κλοπιμαία 50.000 ευρώ


 Οι ατυχίες για τον Γιώργο Μαζωνάκη δεν σταματούν το τελευταίο διάστημα, αφού τις ημέρες του Πάσχα γλίστρησε κι έπαθε διάστρεμμα, ενώ τώρα έγινε γνωστό πως και διέρρηξαν το σπίτι του, ενώ έλεισε σε διακοπές.

Τι σύμβολο “σχηματίστηκε” πάνω από την TOYPKIA και πώς σχετίζεται με τον Ελληνισμό; ΦΩΤΟ - Αλλά και την... συντριβή του ελικοπτέρου του Ιρανού προέδρου!


 Πρώτο θέμα είναι από χθες Κυριακή σε όλα τα μεγάλα πρακτορεία ειδήσεων του πλανήτη η είδηση του τραγικού θανάτου του Ιρανού προέδρου στα βουνά του Αζερμπαϊτζάν, πολύ κοντά στα ιρανικά εδάφη.

Tρόμος σε δημοτικό σχολείο της Κίνας: Δύο νεκροί από επίθεση με μαχαίρι Ανάμεσα στα θύματα και δέκα τραυματίες

 


Επίθεση με μαχαίρι σημειώθηκε σε δημοτικό σχολείο στην Κίνα, με αποτέλεσμα δύο άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους.

ΑΔΕΔΥ: 24ωρη απεργία την Τρίτη - Πώς θα κινηθούν τα MMM - Νέα 24ωρη κινητοποίηση εξήγγειλε η ΑΔΕΔΥ

 


Σε νέα 24ωρη απεργία προχωρά αύριο Τρίτη 21 Μαΐου η ΑΔΕΔΥ «ενάντια στην ακρίβεια και την οικονομική εξαθλίωση των εργαζομένων, από την πολιτική της Κυβέρνησης και καλεί όλους τους εργαζόμενους στο Δημόσιο να πάρουν μαζικά μέρος σε αυτήν».

Παρέμβαση εισαγγελέα για τη φωτιά στο εργοστάσιο με τα Xαλασμένα γεύματα


 Στις φλόγες το εργοστάσιο που συνδέεται με την υπόθεση της τροφικής δηλητηρίασης μαθητών στη Λαμία - Τι ζητά η εισαγγελέας.

ME YΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ... Τέλος τα τακτικά χειρουργεία στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία λόγω έλλειψης αναισθησιολόγων από 1η Ιουνίου

 Το ίδιο πρόβλημα είχε προκύψει και πριν λίγο καιρό, οπότε και το υπουργείο Υγείας είχε προαναγγείλει ότι προκηρύσσει 3 θέσεις αναισθησιολόγων

Λουκέτο στα τακτικά χειρουργεία από 1 Ιουνίου βάζουν οι γιατροί του Νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία λόγω έλλειψης προσωπικού και κυρίως αναισθησιολόγων. Το ίδιο πρόβλημα είχε προκύψει και πριν λίγο καιρό, οπότε και το υπουργείο Υγείας είχε προαναγγείλει ότι προκηρύσσει 3 θέσεις αναισθησιολόγων, ενώ είχε μετακινήσει και αναισθησιολόγους από διαφορετικά νοσοκομεία. Ωστόσο, λύση δεν βρέθηκε.

Μενίδι: Προφυλακιστέος ο 50χρονος γυναικοκτόνος


 Προφυλακιστέος κρίθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (20.5.24) ο 50χρονος δράστης της γυναικοκτονίας στο Μενίδι, με θύμα την 40χρονη εν διαστάσει σύζυγό του και μητέρα δύο παιδιών.

Ευρωεκλογές 2024 - Κασσελάκης: Μπορούμε την πρωτιά – Ήθελα να γίνω ιερέας αλλά έβαλα πλώρη για να γίνω πρωθυπουργός - Για όλους και για όλα μίλησε ο Στέφανος Κασσελάκης σε συνέντευξή του


 Ο Στέφανος Κασσελάκης άνοιξε για πρώτη φορά το σπίτι του στη Νέα Υόρκη και φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Down Town λίγες ημέρες πριν τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου. Παράλληλα, έκανε αναφορές τόσο στον Κυριάκο Μητσοτάκη όσο και στον Αλέξη Τσίπρα αλλά και στα όνειρα που είχε όταν ήταν μικρό. 

Κώστας Βουτσάς: Έσπασαν τον τάφο του Hθοποιού – Ξεσπά η αδελφή του

 


Ζημιές προκλήθηκαν στον τάφο του Κώστα Βουτσά, στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, σύμφωνα με βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας. Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου μίλησε η αδελφή του αείμνηστου ηθοποιού, Νίτσα Σταματοπούλου, η οποία και ξέσπασε.

CNN: Εντάλματα σύλληψης για εγκλήματα πολέμου για Νετανιάχου και ηγέτη Xαμάς από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο


 Το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο ζητά εντάλματα σύλληψης για τον ηγέτη της Χαμάς Γιαχία Σινουάρ και τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου με την

«Φορολογικό ξυπνητήρι»: Έρχεται εντός IOYNIOY για όλους - Tι ακριβώς είναι

 


Εντός Ιουνίου θα ξεκινήσει «φορολογικό ξυπνητήρι» της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ)!!

Πώς ένας ψευδο-επιστήμονας σκότωσε εκατομμύρια ανθρώπους - Mόνο ο Στάλιν εμπιστεύτηκε τις θεωρίες του


 Θα μπορούσες να αναπτύξεις ό,τι θεωρία ήθελες και να σκοτώσεις εκατομμύρια ανθρώπους στην ΕΣΣΔ, αρκεί να σε στήριζε ο Ιωσήφ Στάλιν…

Mία Eρώτηση στον σύντροφό της αποκάλυψε κάτι που δεν περίμενε ποτέ να ακούσει – «Αισθάνομαι προδομένη με αυτό το ψέμα»


 Υπάρχουν αρκετοί οι άνθρωποι που ανακάλυψαν ότι ο σύντροφός  τους έχει παιδιά, αρκετό καιρό μετά τη γνωριμία τους.

Η ESA απαθανάτισε ένα εντυπωσιακό ΒΙΝΤΕΟ του Ήλιου! «Θα μπορούσε να καταπιεί την γη» - Το Extreme Ultraviolet Imager της ESA έριξε μια προσεκτική ματιά στον Ήλιο...


 Το Extreme Ultraviolet Imager της ESA έριξε μια προσεκτική ματιά στον Ήλιο ως μέρος μιας κοινής αποστολής με το Parker Solar Probe της NASA, το οποίο είναι μόλις 7,26 εκατομμύρια χιλιόμετρα μακριά.

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις