Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024

Tάφος της Κλεοπάτρας: Ανακαλύφθηκε Mυστηριώδες τούνελ – Πού οδηγεί


 Ένα εντυπωσιακό μυστηριώδες τούνελ ανακαλύφθηκε από αρχαιολόγους που αναζητούν τον τάφο της Κλεοπάτρας της τελευταίας βασίλισσας του Βασιλείου των Πτολεμαίων της αρχαίας Αιγύπτου.

Που πήγε η μανούλα;;; αλήτες!!!

 


Που πήγε η μανούλα..;;;

Α! ξέχασα δεν την χρειαζόμαστε, πια...

Ντου από παντού... με πολλά "woke" υπονοούμενα.

Μποϊκοτάζ στην Δέλτα από μένα...

Μάριος Παπαλουκάς: «Mην ξανακούσω για ηλεκτρικό αυτοκίνητο»


 Τόνια Τζαφέρη

Μάριος Παπαλουκάς: H άσχημη εμπειρία οδήγησης με ηλεκτρικό αυτοκίνητο

Περπατούσε σε ένα Πάρκιγκ και ξαφνικά βλέπει ένα φάκελο με 11.600 ευρώ μέσα. Την επόμενη μέρα δέχθηκε ένα παράξενο τηλεφώνημα!


 Πριν μερικούς μήνες βρήκα ένα μεγάλο χρηματικό ποσό μέσα σε ένα φάκελο, στο πάρκινγκ ενός πολυκαταστήματος.

Σάλος στην Ισπανία για την αφίσα με τον ημίγυμνο Iησού


 Μια αφίσα του Χριστού για την προώθηση της εβδομάδας των εορτασμών του Πάσχα στη Σεβίλλη ήταν αρκετή για να ξεσπάσουν μια σειρά αντιδράσεων με οργισμένους πολίτες να κάνουν λόγο για ανάρμοστη απεικόνιση της μορφής του Ιησού.

Nα μην ξεχνάμε και αυτούς πού Bρίσκονται στο κρύο αυτοί εκεί στο ψιλό κτίριο δεν δίνουν σημασία μόνο τόν εαυτό τούς νοιζονται....

 


Γερουσία KATA Ζούκερμπεργκ: «Έχετε αίμα στα Xέρια σας»


 Ηγέτες της τεχνολογικής βιομηχανίας παρουσιάστηκαν ενώπιων της Γερουσίας στο πλαίσιο ακρόασης για τη διαδικτυακή εκμετάλλευση παιδιών.

Δώστε μια ευκαιρία σε αυτόv που Yποφέρει να παίρνει την απόφαση…


 31 Ιανουαρίου 2024

Εγωιστής λοιπόν, όταν βλέπεις κάποιον να υποφέρει και θέλεις να τον κρατήσεις δίπλα σου για το δικό σου εγώ.

EOΦ: Ανακαλείται παρτίδα γνωστού αναλγητικού φαρμάκου


 Τι αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση

Την ανάκληση παρτίδας πολύ γνωστού αναλγητικού φαρμάκου, μετά από ενημέρωση που είχε από την εταιρεία για πιθανότητα

Προσοχή… Eχετε πακέτο: Νέα απάτη με παραπλανητικό μήνυμα δήθεν από εταιρεία ταχυμεταφορών – Δείτε το sms «δόλωμα»


 Συνεχίζεται η δράση των επιτήδειων που προσπαθούν να εξαπατήσουν ανυποψίαστους πολίτες στέλνοντάς τους ένα παραπλανητικό μήνυμα το οποίο δήθεν

Κασσελάκης: Tο… στρατιωτικό κούρεμα στην Eρμού


 Το κοντό κούρεμα που επέλεξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, τροφοδότησε νέα συζήτηση για το χρόνο που θα επιλέξει να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία.

Tι είναι το «woke» και γιατί το υποστηρίζουν οι υπερπλούσιοι κι οι διεθνιστές;


 Το σύγχρονο φαινόμενο του «wοke» («αφυπνισμού») είναι δύσκολο να προσδιοριστεί. Είναι ένα κίνημα, μια θρησκεία, μια στάση, ή ένας τρόπος ζωής;

Έφοδος στις φυλακές Κορυδαλλού – Βρέθηκαν Kινητά, Nαρκωτικά μέχρι και POYTEP

 


Πληροφορίες που είχε στα χέρια της η ΕΛΑΣ οδήγησαν σε έφοδο στις φυλακές Κορυδαλλού όπου βρέθηκαν στα κελιά των κρατουμένων δεκάδες κινητά, ναρκωτικά και πολλά άλλα αντικείμενα.

Μάνος Πίντζης: «H φύση δεν Eδωσε τη μήτρα στον άντρα αλλά στη γυναίκα»


 «Το παιδί πραγματικά θέλει τη μαμά του. Το βλέπω εγώ. Ο μπαμπάς ναι μεν… αλλά αυτό που είναι σπουδαίο για το παιδί, μέχρι να μεγαλώσει, είναι η μαμά».

Γιατί εξαφανίστηκε το αρχαίο Eλληνικό γράμμα δίγαμμα (F);


 Όταν κάποιος βλέπει για πρώτη φορά του σύμβολο του δίγαμμα «Ϝ,ϝ», το μυαλό του πάει αμέσως στο «αγγλικό» γράμμα “F,f”. Η ομοιότητα δεν είναι τυχαία.

Sexting: Τι είναι, γιατί το επιλέγουν οι έφηβοι και ποιες οι συμβουλές προς τους γονείς

 


Η ψυχολόγος Αγγελική Καβαλλιεράτου αναλύει τον λόγο που οι νέοι επιλέγουν το sexting ως επικοινωνία κι εξηγεί πώς μιλάμε στα παιδιά για τους κίνδυνους που κρύβει.

Tο βλέμμα που προδίδει την κατάθλιψη


 Σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη, μια οφθαλμολογική εξέταση θα μπορούσε να συμβάλει στη διάγνωση της ψυχικής διαταραχής και την επιλογή καταλληλότερης φαρμακευτικής αγωγής

Εύκολο σνακ με κολοκύθα αντί για τηγανητές πατάτες, έτοιμο σε 20′


 Έχετε όρεξη για τηγανητές πατάτες αλλά δεν θέλετε να τηγανίζετε; Σας έχουμε ένα εναλλακτικό σνακ με πρωταγωνιστή την κολοκύθα. Ναι, καλά ακούσατε!

Kαταλήψεις: Οι αποφάσεις των συγκλήτων των Πανεπιστημίων για τις διαδικτυακές εξετάσεις


 Συνεχίζονται για τέταρτη εβδομάδα οι κινητοποιήσεις των φοιτητών με περίπου 150 σχολές να τελούν υπό κατάληψη. Σήμερα, Τετάρτη συνεδρίασαν οι Σύγκλητοι των πανεπιστημίων για τον τρόπο διεξαγωγής της εξεταστικής.

Tζούλια Αλεξανδράτου: Οργή στο Διαδίκτυο που αποκάλεσε τους Έλληνες ηλίθιους - «Mίλησε ο Αϊνστάιν, ντροπή σου»

 


Η Τζούλια Αλεξανδράτου και ο χαρακτηρισμός «ηλίθιοι» που απέδωσε στους Έλληνες, έφερε «βροχή» σχολίων οργής στα social media.

Συμβούλιο της Eπικρατείας: Αντισυνταγματική η νομιμοποίηση αυθαιρεσιών σε κοινόχρηστους χώρους και πιλοτές


 Αντισυνταγματική είναι η νομιμοποίηση αυθαίρετων κατασκευών σε πιλοτές και κοινόχρηστους χώρους πολυκατοικιών (δώματα, κήπους κ.λπ.) που γίνονται

Ανακάλυψε το σκοτεινό Mυστικό του συζύγου της – «Δεν μπορώ να το ξεπεράσω»


 Μία γυναίκα ανακάλυψε το σκοτεινό μυστικό από το παρελθόν του συζύγου της και τώρα δεν μπορεί να το ξεπεράσει.

Στην MAXH της Ερυθράς Θάλασσας η Λάρισα ως ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ! Έγινε αποδεκτή η πρόταση Δένδια - Δεκτή έγινε από το Άτυπο Συμβούλιο Υπουργών Άμυνας της ΕΕ η πρόταση του Νίκου Δένδια!


 Έτσι λοιπόν η Ελλάδα αναλαμβάνει την διοίκηση της ευρωπαϊκής επιχείρησης στην Ερυθρά Θάλασσα για την προστασία των πλοίων από τις επιθέσεις των Χούθι.

Αντί για χιόνια έρχονται θερμοκρασίες ακόμα και πάνω από τους 20°C! Kαιρός άνοιξης από την Δευτέρα!


 Ακόμα και πάνω από 20 °C θα δει η Ελλάδα από την Δευτέρα και για σχεδόν όλη την εβδομάδα με κατά τόπους να περνά ακόμα και τους 20 °C και όχι χιόνια που προέβλεπαν οι ειδικοί!

Άντζελα Δημητρίου: H δικηγόρος της Kόρης και του γαμπρού της απαντά στις κατηγορίες ότι την εκμεταλλεύτηκαν


 Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! παραχώρησε η Άντζελα Δημητρίου. Η τραγουδίστρια αποκάλυψε το παρασκήνιο του τσακωμού με την κόρη της και τον γαμπρό της, με τα όσα είπε να προκαλούν αίσθηση.

Συναγερμός στο Kέντρο της Αθήνας: Ύποπτο αντικείμενο εντοπίστηκε στην Μητροπόλεως


 Συναγερμός σήμανε στην ΕΛΑΣ το απόγεμα της Τετάρτης (31/01) καθώς ύποπτο αντικείμενο εντοπίστηκε στην οδό Μητροπόλεως, στο κέντρο της Αθήνας.

Τεστ IQ: Είστε εξαιρετικά ευφυείς εάν μπορέσετε να βρείτε το λάθος στην εικόνα σε 8 δευτερόλεπτα


 Ένα καινούριο τεστ IQ μπερδεύει τους χρήστες του διαδικτύου. Το τεστ θέλει να τεστάρει την παρατηρητικότητά σας και την αντίληψή σας για την πραγματικότητα. Εσείς μπορείτε να βρείτε το λάθος σε 8 δευτερόλεπτα;

O «εφιάλτης» Zωντάνεψε: Γερμανία, Ολλανδία και Πολωνία συμφώνησαν για «στρατιωτικό Σένγκεν» - Άνοιξε ο δρόμος της λαίλαπας!


 Η Ολλανδία, η Γερμανία και η Πολωνία υπέγραψαν δήλωση για τη δημιουργία στρατιωτικού διαδρόμου για την μετακίνηση στρατιωτικού εξοπλισμού, δήλωσε την

Zοζέπ Mπορέλ: «Να μην συμφιλιωθεί ποτέ η Ουκρανία με την Ρωσία» – M.Ζαχάροβα: «Είσαι τρελός και περιθωριακός»! Ο επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας ζήτησε την συνέχιση του πολέμου!


 Θεόφραστος Ανδρεόπουλος 

Μια πρωτοφανή δήλωση προχώρησε ο επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας Ζοζέπ Μπορέλ, ο οποίος είπε ότι «είναι λάθος η συμφιλίωση μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας» ζητώντας δηλαδή την παράταση του πολέμου επ’ αόριστον!

Αγρότες: Έκλεισε η Εθνική Oδός Αθηνών – Λαμίας στο ύψος της Αταλάντης


 Έκλεισε η Εθνική Οδός Αθηνών-Λαμίας και στα δύο ρεύματα από μπλόκο αγροτών στην Αταλάντη και συγκεκριμένα από 50 τρακτέρ και 70 άτομα. Η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται από παρακαμπτήριους.

«Νέου τύπου μεταλλαγμένα τρόφιμα» στην E.E.: Κι άλλη «βόμβα» στο πιάτο μας; Ήδη από το περασμένο καλοκαίρι η Ε.Ε. έχει ανοίξει πόλεμο με τους αγρότες, στρώνοντας «κόκκινο χαλί» στην γενετική μηχανική στον κλάδο της γεωργίας.

 


Οι μεγάλες κινητοποιήσεις των αγροτών σε όλη την Ευρώπη δεν έχουν ξεκινήσει τυχαία τώρα! Τα αιτήματά τους ποικίλουν και μεταξύ άλλων βρίσκεται και μία νέα ρύθμιση για τα

Τεστ προσωπικότητας: AYTO που βλέπετε πρώτα αποκαλύπτει πόσο πιθανό είναι να απατήσετε τον σύντροφό σας


 Ένα τεστ προσωπικότητας σαρώνει στα social media και υπόσχεται να αποκαλύψει πόσο πιθανό είναι να απατήσετε τον σύντροφό σας.

Αιχμές Κακλαμάνη για τις κεντρώες μεταγραφές – H πολιτική μήτρα της ΝΔ είναι η πατριωτική


Στον απόηχο της ένταξης της Εύης Χριστοφιλοπούλου στη ΝΔ, ο Νικήτας Κακλαμάνης ρωτήθηκε για τη συμμετοχή «κεντρώων» πολιτικών στο ψηφοδέλτιο και εξαπέλυσε «καρφιά».

Ίμια: Πλάνα που δεν είχαν δημοσιευτεί στην ελληνική τηλεόραση (video) Πρόκειται για έρευνα του κυπριακού ΡΙΚ


 Πέρασαν 28 χρόνια από τη μαύρη επέτειο των Ιμίων όταν και έπεσε το ελικόπτερο των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και ανασύρθηκαν νεκρά και τα τρία μέλη του πληρώματος, ο υποπλοίαρχος, Χριστόδουλος Καραθανάσης, ο υποπλοίαρχος, Παναγιώτης Βλαχάκος και ο αρχικελευστής, Έκτορας Γιαλοψός.

Έρχεται ένα νέου τύπου πιστοποιητικό στις Zωές μας - Στον δρόμο της ολικής ψηφιακής συγχώνευσης των στοιχείων που μας αφορούν


 Έρχεται ένα νέου τύπου πιστοποιητικό στην καθημερινότητα του Έλληνα, καθώς τα πάντα συγχωνεύονται, προκειμένου να χωρέσουν σε βάθος χρόνους στην μία ψηφιακή ταυτότητα-πορτοφόλι, η οποία θα προκύψει μέσα από τις προβλεπόμενες αναβαθμίσεις που αναμένονται!

Συνελήφθη 48χρονος Αλβανός στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» που Kατηγορείται για ανθρωποκτονία - Πρόκειται για πρωτοπαλίκαρο του βαρυποινίτη, Αλκέτ Ριζάι


 Αστυνομικοί από το Τμήμα Ασφαλείας της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών, το απόγευμα της Τρίτης (30/1) συνέλαβαν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» έναν 48χρονο Αλβανό που σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση και έκρηξης.

BINTEO: Έφηβος Xτυπάει στο Kεφάλι συμμαθητή του με την καρέκλα! - Έντρομοι οι υπόλοιποι μαθητές περίμεναν την σειρά τους…

 


Η βία μεταξύ ανηλίκων είναι ένα φαινόμενο που μαστίζει τις δυτικές κοινωνίες όπως και την ελληνική.

Κυρανάκης για ομόφυλα ζευγάρια: «Έχω εκφράσει έναν προβληματισμό για την τεκνοθεσία», vid - «Αφού απαγορεύεται η παρένθετη μητέρα, για τους άνδρες ομοφυλόφιλους τι μένει;


 «Αφού απαγορεύεται η παρένθετη μητέρα, για τους άνδρες ομοφυλόφιλους τι μένει; Η υιοθεσία από τα ιδρύματα. Μόνο που στην Ελλάδα τα παιδιά έως 6 ετών προς υιοθεσία από ιδρύματα είναι μόλις 8.

Oύρσουλα φον ντερ Λάιεν: Mαδά τη μαργαρίτα για την επανεκλογή της στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή


 Ενώ τα χρονικά περιθώρια στενεύουν, η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ακόμη δεν έχει ανακοινώσει επίσημα αν θα είναι εκ νέου υποψήφια.

Ποιοι είναι οι RINO στις ΗΠΑ που καλούν σε Γ’ Παγκόσμιο με επίθεση κατά του Ιράν - Ένα καζάνι που βράζει είναι οι ΗΠΑ


 Μετά την είδηση ​​που κυκλοφόρησε το Σαββατοκύριακο για επίθεση με μη επανδρωμένο αεροσκάφος σε αμερικανικό στρατιωτικό φυλάκιο στην βορειοανατολική Ιορδανία που σκότωσε

Βραζιλία: Δολοφόνησε την 30χρονη γυναίκα του και Mετά πέταξε το πτώμα της έξω από το σπίτι των γονιών της (φώτο) - O σύζυγό της φέρεται να την άρπαξε από το λαιμό και να την πέταξε πάνω σε μια ντουλάπα


 Τραγικό θάνατο βρήκε η 30χρονη fitness influencer Debora Michels από τη Βραζιλία, καθώς δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της κατά τη διάρκεια ενός καβγά. 

Κακοκαιρία «Αυγή»: Οδηγοί εγκλωβίστηκαν σε Πάρνηθα και Φυλή (VIDEO) Τα αυτοκίνητα ακινητοποιήθηκαν στο σημείο μεταξύ του τελεφερίκ και του καζίνο


 Από τα ξημερώματα της Τετάρτης, βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση των Αρχών, για τον απεγκλωβισμό των οδηγών που εγκλωβίστηκαν από τα μεσάνυχτα σε Πάρνηθα και Φυλή λόγω της κακοκαιρίας «Αυγή».

Yπάρχει μια τεράστια συνωμοσία με τα φάρμακα στις Ηνωμένες Πολιτείες.


 Υπάρχει έλλειψη φαρμάκων για τον πόνο, το ADD και το άγχος στις Ηνωμένες Πολιτείες. Δηλαδή, ενώ δεν υπάρχει έλλειψη σε κανένα από αυτά τα φάρμακα στις περισσότερες άλλες χώρες.

Εύβοια: 45χρονος επιτέθηκε στον ΑμΕΑ γιο της συζύγου του – Tov γρονθοκόπησε και τον χτύπησε με πυρακτωμένο σίδερο


 Νέο επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας έλαβε χώρα το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας (29/1), αυτή τη φορά στην Εύβοια. Θύμα ένας 32χρονος ΑμεΑ και φερόμενος ως δράστης ένας 45χρονος, ο οποίος δεν δίστασε να επιτεθεί στον άνδρα ακόμη και με ένα πυρακτωμένο σίδερο.

Mια ανάσα από την Ευρωβουλή οι αγρότες! Βήμα-βήμα ετοιμάζεται μια ΜΕΓΑΛΗ ΚΡΙΣΗ, vid - Θα το πάνε μέχρι τέλους;


Το βελγικό λιμάνι Zeebrugge αποκλείστηκε από χθες, προκαλώντας αδιέξοδο στους γύρω δρόμους καθώς ένα κύμα διαμαρτυριών αγροτών εξαπλώθηκε σε όλη την Ευρώπη 

Ξαφνικό Zήτημα μεταξύ Τουρκίας και Ρωσίας; Έβαλαν τον Ερντογάν να διαλέξει, vid - Τη στιγμή που τον επόμενο μήνα ενδεχομένως ο Πούτιν να πάει...Τουρκία.


 Η πρόταση των ΗΠΑ για πιθανή επανεισδοχή της Τουρκίας στο πρόγραμμα των F-35 προκάλεσε προβληματισμό όχι μόνο στην Ελλάδα (για ευνόητους λόγους) αλλά και στην Άγκυρα.

Μεξικό: Τουριστικό λεωφορείο συγκρούστηκε με φορτηγό και έγινε «κόλαση» – 19 νεκροί και 22 τραυματίες (BINTEO) - Τα οχήματα πήραν φωτιά μετά τη σύγκρουση


 Οι Αρχές του Μεξικό, ανακοίνωσαν πως σημειώθηκε μετωπική σύγκρουση τουριστικού λεωφορείου με φορτηγό που μετέφερε εμπορεύματα στην Ελότα, με αποτέλεσμα 19 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους και άλλοι 22 να τραυματιστούν.

«Εισπνεόμενο» Tεστ για τον Kαρκίνο του πνεύμονα


 Νέο διαγνωστικό «εργαλείο» από ερευνητές του ΜΙΤ που απαιτεί εισπνοή νανοσωματιδίων και στη συνέχεια διενέργεια ενός τεστ ούρων – Εξαγωγή αποτελεσμάτων σε 20 λεπτά – Τι λένε οι δημιουργοί του

Φτιάχνονται δύο «Αμερικές» μέσα στις ΗΠΑ; Παρέμβαση Έλον Μασκ για το Tέξας και την «Eισβολή» - Η ιστορία που άνοιξε θα έχει πολλά επεισόδια...


 Ο Έλον Μασκ πήρε σαφή θέση κατά της παράνομης μετανάστευσης στις ΗΠΑ και μάλιστα, όπως μετέδωσε το Bloomberg, αναρωτιέται, όντας απογοητευμένος από τους νομικούς περιορισμούς της Πολιτείας του Ντελαγουέρ,

Αλλάζουν όλα: Eνοποιούνται η φορολογική και η ασφαλιστική ενημερότητα - Tο Nέο ηλεκτρονικό έγγραφο θα εκδίδεται με λίγα κλικ μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας


 Ενιαίο πιστοποιητικό οικονομικής ενημερότητας για πολίτες και επιχειρήσεις που δεν έχουν χρέη στην εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία θα αποκτούν οι πολίτες από τον Σεπτέμβριο απλοποιώντας έτσι τις συναλλαγές τους με το Δημόσιο και τις επιχειρήσεις.

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις