Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024

Φτιάχνονται δύο «Αμερικές» μέσα στις ΗΠΑ; Παρέμβαση Έλον Μασκ για το Tέξας και την «Eισβολή» - Η ιστορία που άνοιξε θα έχει πολλά επεισόδια...


 Ο Έλον Μασκ πήρε σαφή θέση κατά της παράνομης μετανάστευσης στις ΗΠΑ και μάλιστα, όπως μετέδωσε το Bloomberg, αναρωτιέται, όντας απογοητευμένος από τους νομικούς περιορισμούς της Πολιτείας του Ντελαγουέρ, αν πρέπει να ενσωματώσει πλήρως την εταιρεία του Tesla στο Τέξας, το οποίο έχει έρθει σε κόντρα με την Ουάσινγκτον και έχει σκέψεις απόσχισης και ανεξαρτητοποίησης!

Πολλοί αναρωτιούνται αν δημιουργούνται σταδιακά δύο Αμερικές, μέσα στις ΗΠΑ!!!

Αμέσως μετά με νέα του ανάρτηση δημοσιοποιεί τους αριθμούς των παράνομων μεταναστών που κάθε χρόνο περνούν από τα σύνορα και φαίνεται ξεκάθαρα ότι στα χρόνια της διακυβέρνησης Μπάιντεν είναι δεκαπλάσιοι από ότι ήταν επί κυβερνήσεως Τραμπ!

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες κατακλύζονται», γράφει!

Και συνεχίζει:

«Αν το Ντένβερ έχει πρόβλημα με 40.000 παράνομους, πώς θα χειριστεί τους επόμενους 400.000; Η παράνομη εισροή αυξάνεται και μόλις ξεπέρασε τα μωρά που γεννήθηκαν στην Αμερική τον περασμένο μήνα»!

Σημειώνεται πως ο Έλον Μασκ σχεδιάζει να χτίσει την δική του πόλη σε μέρος χιλιάδων στρεμμάτων πρόσφατα αγορασμένων βοσκοτόπων και γεωργικών εκτάσεων έξω από την πρωτεύουσα του Τέξας, Austin!

Επιπλέον, ο Musk σχεδιάζει να ιδρύσει ένα πανεπιστήμιο με έμφαση στις φυσικές επιστήμες, τη μηχανική και τα μαθηματικά. Αργότερα, θα εγκαινιάσει ένα «πανεπιστήμιο αφιερωμένο στην εκπαίδευση στα υψηλότερα επίπεδα».


photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις