Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020

10 ολόκληρα XPONIA ενημέρωση με τον παρλαπιπα! ΔΕΝ BAΛΑΜΕ ΓΛΩΣΣΑ ΜΕΣΑ MAΣ


 Καθημερινή ενημέρωση δίχως  παρωπιδες και κομματικές σκοπιμότητες σας μεταφέρουμε κάθε είδηση από διάφορες πηγές!!!

EKTAKTO - Eκρηξη στα γραφεία της δημοτικής αστυνομίας στην Kυψέλη


 Έκρηξη σημειώθηκε το βράδυ της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς στα γραφεία της δημοτικής αστυνομίας, στην οδό Κίου 5 στην Κυψέλη.

VIDEO - OI ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ TOY EMBOΛΙΟΥ! ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΜΠΟΚΗΣ - ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΟΡ ΑΝΟΣΟΛΟΓΙΑΣ... ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΕΙ H PFIZER

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ...

Αργεντινή: Μαστουρωμένα γυμνά καραφλά όντα πανηγυρίζουν την νομιμοποίηση των εκτρώσεων

 


Μεγάλη νίκη για το "Πράσινο Κύμα"

Η Αργεντινή γίνεται η τρίτη χώρα της Νοτίου Αμερικής που νομιμοποιεί τις εκτρώσεις

Τίγκας: Συλλάβετε τώρα την Συμμορία της Κυβέρνησης την Υγειονομική Μαφία και τον Φλώρο…


 Με πρόσχημα μια ψεύτικη πανδημία προκάλεσαν και προκαλούν σωρεία κακουργημάτων σε βάρος του Έθνους των Ελλήνων, εκτελώντας διατεταγμένη υπηρεσία ξένων συμφερόντων.

EKTAKTO - “ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΞΙΜΟΥ: ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ TON ΣΤΕΦΑΝΟ XIO”. ΕΖΩΣΑΝ ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ. ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ, ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΑ. ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΘΗΡΙΩΔΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ. ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ…


 Τους είχαμε υπό “υπό εποπτεία” και αυτοί υπό “επιτήρηση”. Για δύο εικοσιτετράωρα. Ήταν μουλωχτοί και ύπουλοι σαν φίδια. Το Μαξίμου σιγόβραζε, διέταζε και απειλούσε. Έβγαζε αφρούς. Η απειλή έγινε πράξη. Οι υψηλές εντολές διαβιβάστηκαν στην Εισαγγελία. Και η εισαγγελία, η πάντα αδέκαστη εισαγγελία, η υπηρέτης της εννόμου τάξεως και της προστασίας του Δημοκρατικού πολιτεύματος, διέταξε: Σύλληψη. Των κακών. Των άτακτων. Των παρανόμων. Των κακούργων. Που ήρθαν σπίτι τους, πριν 5 μήνες, να τους τελειώσουν.  Με τους φονιάδες να κυκλοφορούν ακόμη ελεύθεροι. Αντί να ερευνήσει για τους φονιάδες, επιτάσσει και εντέλλεται, χειροπέδες στα θύματα και ΑΝΟΧΗ στους δολοφόνους. Άλλωστε αυτή είναι η αποστολή του κυβερνητικού συστήματος.

Κάνε like στην σελίδα του Oparlapipas.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

“Κλείστε του το στόμα, Με όποιο τρόπο μπορείτε”.

Τίποτα δεν άλλαξε, στα χαρακώματα της εξουσίας. Όταν οφείλεις να ενημερώσεις τον ελληνικό λαό, να του ανοίξεις τα μάτια, να του πεις επιστημονικές αλήθειες για τα εμβόλια, να του σηκώσεις το φρόνημα, να φροντίσεις μέσω των ρεπορτάζ σου να διαφυλάξεις τη δημόσια υγεία, να καυτηριάσεις την σκόπιμη παραπληροφόρηση από τη διασπορά ψευδών ειδήσεων συγκεκριμένων λοιμωξιολόγων και κυβερνητικών παραγόντων, να παλέψεις κόντρα στο σύστημα, να νικήσεις τις εξουσιαστικές τάσεις φασισμού και δημόσιου χουλιγκανισμού, ένας δρόμος υπάρχει για τους κυβερνώντες:

Σύλληψη. Επιχειρήθηκε, επιχειρείται, είναι σε εξέλιξη.

Το σχέδιο Κούλη- πρωθυπουργικού ανηψιού Δημητριάδη- συζύγου Μαρέβας, (που ακούνε το όνομά μας- της εφημερίδος και του makeleio.gr- και βγάζουν καντήλες, ενώ κανονικά θα πρέπει να κάνουν τον σταυρό τους που έχουμε επιδείξει τόσο οίκτο,  συμπόνοια και “κατανόηση” στα προβλήματα και τις δυσχερείς συνθήκες ψυχικής κατάστασης, στις οποίες βρίσκονται, λόγω των υπαρχουσών οικονομικών και υγειονομικών συνθηκών) είναι να πουλάνε έναν καταστροφικό για τους ίδιους ψευτοτσαμπουκά, που θα τον βρούν σύντομα, αντιστραμμένο ενώπιόν τους. Σαν το εκδικητικό μπούμπεραγκ. Όταν θα φάνε τα μούτρα τους. Και θα φύγουν νύχτα- το μέσον αναζητείται- από τη χώρα.

Ήρθαν λοιπόν. Να μας συλλάβουν. 

Νεώτερα σε λίγο…

MAKELEIO.GR

Επιχειρήσεις κύκλωσης των πολιτών σε όλες τις μεγάλες πλατείες της χώρας από την ΕΛΑΣ κατόπιν εντολών της κυβέρνησης


 Επιχειρήσεις καταδίωξης πολιτών που εύχονταν ο ένας στον άλλον και πραγματοποιούσαν τα τελευταία "ταλαίπωρα" ψώνια της χρονιάς βρίσκεται σε εξέλιξη σε όλες τις μεγάλες πλατείες της

Ζώδια 2021 – Ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις: Ό,τι δεν λύνεται, κόβεται

 


Η εποχή του Υδροχόου σας ζητά να επανεξετάσετε όλες τις σχέσεις σας

Ήρθε η ώρα να ξεφύγετε από παλιές συνήθειες και μοτίβα που περιορίζουν την ευτυχία σας και την

Απιστία: Μπορείτε να τη συγχωρήσετε;


Oι ειδικοί εκτιμούν ότι περίπου το 11% των παντρεμένων γυναικών και το 25% των παντρεμένων ανδρών θα απιστήσουν κάποια στιγμή στη ζωή τους. Μάλιστα πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι οι άνθρωποι δεν είναι στην πραγματικότητα μονογαμικοί.

Απίστευτο ατύχημα στην Πεντέλη: Λιμουζίνα έφυγε στον γκρεμό (pics)


 Η συλλεκτική λιμουζίνα έφυγε από το γκαράζ του σπιτιού στην περιοχή, πέρασε τον δρόμο και έπεσε στον γκρεμό.

Ποδηλάτης έριξε γονατιά σε 5χρονο κοριτσάκι επειδή του έκλεινε τον δρόμο (vid)


 Ο ποδηλάτης είδε το κορίτσι να είναι μπροστά του και θεώρησε σωστό να το σπρώξει με το γόνατό του.

ΛΕΣΒΟΣ- ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΒΑΛΑΝ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΒΡΥΣΑΚΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΥΚΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΞΕΡΕΣ ΠΕΥΚΟΒΕΛΟΝΕΣ!

 


ΤΑ  ΠΕΥΚΑ  ΣΤΑ ΤΣΑΜΑΚΙΑ  ΕΙΝΑΙ ΠΥΡΙΜΑΧΑ !!!!

Ολονύχτια μεταφορά λαθρομεταναστών στην Ελευσίνα;


 Οργιάζουν οι φήμες στα social media για ολονύχτια μεταφορά μεταναστών στον Δήμο Ελευσίνας και ενώ οι φωνές

Πέθανε ο χειρότερος κατά συρροή δολοφόνος των ΗΠΑ – Είχε ομολογήσει 93 φόνους


 Ο άνθρωπος που χαρακτηρίζεται από την αμερικανική ομοσπονδιακή αστυνομία ως ο χειρότερος κατά συρροή δολοφόνος στην ιστορία των ΗΠΑ, ο Σάμιουελ Λιτλ, ο οποίος είχε ομολογήσει 93 φόνους,

Θρίλερ στα Βίλια: Ταυτοποιήθηκε η γυναίκα που βρέθηκε δολοφονημένη σε βαλίτσα


 Ταυτοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, η γυναίκα που βρέθηκε δολοφονημένη στη βαλίτσα στα Βίλια.

ΔΕΙΤΕ TI ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ ΠΡΙΝ APXIΣΕΙ ΕΝΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟ CΟVΙD-19! - 0:11 επικεφαλής Ιατρικής Dr. Barbara Yaffe

 Η επικεφαλής Ιατρικής Dr. Barbara Yaffe πριν ξεκινήσει να δίνει την 15ήμερη αναφορά περί covid-19 σε Συνέδριο, δεν πρόσεξε ότι το μικρόφωνο ήταν ανοιχτό. 

video - OI ΓΙΟΡΤΙΝΕΣ MEPEΣ MIAΣ ANIEPHΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

 Μετά την τηλεοπτική μεν “καλτ” δε εισαγωγή των εμβολίων τους, τα κανάλια τους ξεχείλισαν από πλάνα όλων των “μεγάλων προσωπικοτήτων” να κοπανάνε ενέσεις για να μας πείσουν με τον πιο

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020

Βίντεο ντοκουμέντο απο Ασπρόπυργο πολλοί ματατζιδες τα βάλανε με δύο άτομα και πέφτει ξύλο!!! Βόμβες κρότου στις αυλές των σπιτιών!

 Δείτε πως κάνουν επίθεση τα ματ σε απλούς πολίτες στον Ασπρόπυργο ρίχνοντας τους χημικά και χτυποντας τους ανελέητα!!!

Βίλια: Εξετάζεται αν η σορός της βαλίτσας ανήκει στην 19χρονη Αρτέμιδα

 


Αγωνία επικρατεί μεταξύ των οικογενειών αγνοουμένων, μετά τον εντοπισμό μιας γυναικείας σορού μέσα σε βαλίτσα σε ερημική περιοχή στα Βίλια. Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα

Δεν «μασάει» η Κύπρος: Το λιμενικό άνοιξε πυρ κατά σκάφους Τούρκων διακινητών! (vid)

 Κύπρος: Επεισοδιακή ήταν η σύλληψη των δύο Τούρκων διακινητών οι οποίοι μετέφεραν στον κατεχόμενο Λιμνίτη τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 12 πρόσφυγες.

ZΩΝΤΑΝΑ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΑΠΡΟΠΥΡΓΟ - ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΟΙ ΑΥΡΕΣ ΜΕ ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΚΑΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΧΗΜΙΚΑ... (video)

ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ 
ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩ!!!

Νέο σοκ στη Ρόδο: 16χρονη κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού - Έγιναν συλλήψεις


 Νέα υπόθεση καταγγελίας βιασμού συγκλονίζει τη Ρόδο. Το βράδυ της Τρίτης, σήμανε συναγερμός στις αστυνομικές Αρχές, έπειτα από καταγγελία που έγινε ότι υπήρξε βιασμός σε βάρος μιας 16χρονης από το χωριό Σάλακος, σύμφωνα με τη Ροδιακή.

Τι μας λέει ο εφευρέτης του PCR τέστ; Γιατί πρέπει να τον ακούσουμε ΟΛΟΙ;;

 Μεσα σε 3 λεπτά αλλάζουν πολλά…Ακούστε και θα καταλάβετε..Αν δεν ακούσουμε αυτόν,ποιόν θα ακούσουμε;

ΠΡΟΣΟΧΗ: Στυγνή ομολογία και φρίκη Του Καμπιώτη Σπυρίδωνος, Καθηγητή Φυσικής του ΕΚΠΑ


 Διαβάζοντας κανείς τις επίσημες πληροφορίες -στο paper- που είναι δημοσιευμένο

Δεν θέλει να εγκαταλείψει το F-35 η Τουρκία - Μ.Τσαβούσογλου: «Συγκροτήσαμε με τις ΗΠΑ κοινή επιτροπή για τους S-400»!


 Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ανακοίνωσε τη συγκρότηση κοινής ομάδας εργασίας ΗΠΑ - Τουρκίας, με αντικείμενο την προμήθεια των ρωσικών αντιπυραυλικών συστημάτων S-400 από την Άγκυρα.

Κορωνοϊός - Κικίλιας: Για ιδία χρήση το πιστοποιητικό εμβολιασμού μέσω του gov.gr

 Το πιστοποιητικό εμβολιασμού κατά του νέου κορωνοϊού θα είναι για ιδία χρήση και θα καταχωρείται στο μητρώο εμβολιασμού της ΗΔΙΚΑ, διευκρίνισε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.

Ε ναι είναι αλήθεια!!! Ο Μητσοτακης έδωσε εντολή και σταματάνε οι εμβολιασμοί στους πολιτικους!!!


 Μετά τις σφοδρές αντιδράσεις που προκλήθηκαν από την προτεραιότητα στους εμβολιασμούς 126 στελεχών της κυβέρνησης, η λίστα… κόβεται πριν ολοκληρωθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Daily Post, ο Πρωθυπουργός διεμήνυσε στους συνεργάτες του ότι πρέπει να σταματήσει άμεσα η εικόνα των υπουργών, γενικών γραμματέων, υφυπουργών, διοικητών να εμβολιάζονται πριν καν ολοκληρωθεί ο εμβολιασμός των υγειονομικών. Μάλιστα, έκοψε τη λίστα που είχε εγκριθεί από την Επιτροπή Εμβολιασμών, μειώνοντας τα ονόματα από τα 126 στα 66. Και αυτό γιατί καμιά τριανταριά είχαν εμβολιαστεί ήδη χθες και προχθές…

Επιβεβαίωση από Πελώνη

Όπως επιβεβαίωσε λίγο αργότερα η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος κ. Αριστοτελία Πελώνη στον ραδιοφωνικό σταθμό των «Παραπολιτικών» «ο συμβολισμός του θέματος εξαντλήθηκε στον εμβολιασμό του πρωθυπουργού και της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας και ολοκληρώνεται σήμερα με τον εμβολιασμό του κ. Κουτσούμπα».

Κάνε like στην σελίδα του Oparlapipas.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

«Από εκεί και πέρα υπήρξε μια λίστα που αφορούσε κρίσιμες λειτουργίες του κράτους και της κυβέρνησης. Μέχρι χθες εμβολιάστηκαν 66 κυβερνητικά στελέχη και κρατικοί λειτουργοί από τους 128 που επρόκειτο να εμβολιαστούν και εδώ κλείνει η λίστα», συμπλήρωσε η ίδια.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος πρόσθεσε ότι τα υπόλοιπα άτομα που βρίσκονταν στη λίστα θα εμβολιαστούν σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έχει δώσει η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών για όλο τον πληθυσμό. 

Η κ. Πελώνη σημείωσε ότι το Μέγαρο Μαξίμου αποδοκιμάζει και τις πανηγυρικές αναρτήσεις υπουργών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αφορμή των εμβολιασμό τους.

ΕΙΠΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΕΠΕΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ... Κώστας Κοκκινάκης: «Δεν θα κάνω το εμβόλιο γιατί δεν κινδυνεύω από τον κορονοϊό»

 Όσα υποστήριξε ο πολίστας Κώστας Κοκκινάκης στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο εμφανίστηκε ο Κώστας Κοκκινάκης μέσω skype το απόγευμα της Τρίτης στο Mega. Ο γνωστός πολίστας θέλησε να τοποθετηθεί εκ νέου για το μεβόλιο κατά του

Κατασκευάζουν Δομή Φιλοξενίας 1500 ατόμων επί της αμυντικής γραμμής του Έβρου! - ΤΟ ΦΕΚ Δημοσιεύθηκε η απόφαση στην Διαύγεια!


 Σε έκταση 72,5 στρεμμάτων και με δυνατότητα φιλοξενίας 1.500 παράνομων μεταναστών (μαζί με τους 250 του υπάρχοντος ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ) θα είναι το νέο κέντρο φιλοξενίας που κατασκευάζει η

Υεμένη: Εκρήξεις και πυρά στο αεροδρόμιο του Άντεν - Τουλάχιστον 10 νεκροί και δεκάδες τραυματίες


 Τουλάχιστον 10 άνθρωποι σκοτώθηκαν και δεκάδες άλλοι τραυματίστηκαν σήμερα σε επίθεση που πραγματοποιήθηκε στο αεροδρόμιο του Άντεν λίγο μετά την προσγείωση εκεί του αεροπλάνου που μετέφερε από τη Σαουδική Αραβία την κυβέρνηση της Υεμένης που σχηματίσθηκε πρόσφατα, δήλωσε στο Reuters πηγή στις τοπικές δυνάμεις ασφαλείας.

Ζωγράφου: Έφοδος της αστυνομίας στις φοιτητικές εστίες - Συλλήψεις και καταγγελίες για φθορές


 Σε έφοδο στις φοιτητικές εστίες στου Ζωγράφου προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία μετά από καταγγελίες για κατάληψη χώρων.

Απόφαση-σοκ: Ξεκινάει τον Μάρτιο ο πτωχευτικός νόμος - Οι χρεοκοπημένοι από το lockdown Έλληνες θα χάνουν τα σπίτια τους. ΔΕΙΤΕ Τι αποφάσισε ο Κ.Μητσοτάκης με τους τραπεζίτες


Σε μία απόφαση -σοκ κατέληξε η χθεσινή έκτακτη σύσκεψη που είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με του τραπεζίτες σχετικά με τις ημερομηνίες εφαρμογής του Νέου Πτωχευτικού Κώδικα, καθώς

Νοσηλευτής βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό μία εβδομάδα αφού έκανε το εμβόλιο της Pfizer


 Νοσηλευτής στην Καλιφόρνια διαγνώσθηκε θετικός στην Covid-19 πάνω από μια εβδομάδα αφού έκανε το εμβόλιο της Pfizer.

Βίλια: θρίλερ με πτώμα σε προχωρημένη σήψη μέσα σε βαλίτσα


 Το πτώμα εντοπίστηκε μέσα σε βαλίτσα και σε προχωρημένη σήψη - Ψάχνουν του θύματος από τα dna ανθρώπων που έχουν εξαφανιστεί

Τραγωδία στα Καμίνια: Ένας νεκρός έπειτα από πυρκαγιά σε διαμέρισμα


 Ένας άνθρωπος ανασύρθηκε νεκρός από πυροσβέστες στα Καμίνια Αττικής τα ξημερώματα της Τετάρτης σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Ομολογία από το εκφυλισμένο μυαλό του Τζ.Μπάιντεν: «Η Καμάλα Χάρις θα είναι η πρόεδρος των ΗΠΑ» (βίντεο)

 Ο Τζο Μπάιντεν ο οποίος είναι φανερό πως πάσχει από άνοια αναφέρθηκε χθες σε ομιλία του στην Καμάλα Χάρις ως «εκλεγμένη πρόεδρο».

Μετάνιωσε ο 88χρονος - Εμβολιάστηκα από τη βλακεία μου (video)

 Μετανιωμένος όχι για τον εμβολιασμό του, αλλά για το ότι το έκανε πρώτος, εμφανίστηκε ο ηλικιωμένος. Πώς το εξήγησε στο «Καλημέρα Ελλάδα».

Αναζητώντας τον «κόκκινο υδράργυρο» - Ο κόκκινος υδράργυρος και οι πρόγονοι μας.

 


Ανδρέας Αγγελής

Ο κόκκινος υδράργυρος και οι πρόγονοι μας. Πρίν από μερικά χρόνια, στα ορυχεία της Κασσάνδρας στην Χαλκιδική είχε βρεθεί κόκκινος υδράργυρος σε αρκετά μεγάλη ποσότητα, αλλά η κυριότητα και

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020

Συνελήφθη αστυνομικός που έβρισε και απείλησε νεαρή γυναίκα: Το είχε ξανακάνει και με άλλη


 Μήνυση για εξύβριση και απειλή κατέθεσε μια νεαρή γυναίκα εναντίον αστυνομικού στο Μεσολόγγι.

Επιστήμονας έχει μια τρομακτική θεωρία για το γεγονός ότι ακόμη δεν έχουμε βρει εξωγήινους (vid)


Είμαστε πραγματικά μόνοι μας στο σύμπαν; Υπάρχουν ήδη εξωγήινοι ανάμεσά μας; Γιατί δεν τους έχουμε συναντήσει ακόμη;

Σε διαθεσιμότητα λιμενικός για φακελάκι 1000 ευρώ: Εκβίαζε ψαρά για να μην του επιβάλει πρόστιμο


 Σε διαθεσιμότητα λιμενικός που συνελήφθη επειδή εκβίαζε ψαρά.

Προσήγαγαν ανήλικα κορίτσια που φωτογραφίζονταν έξω από το στρατόπεδο στο Ναύπλιο: Εξαγριώθηκαν οι γονείς!


 Απίστευτο περιστατικό στο Ναύπλιο, με την αστυνομία να προσάγει στο τμήμα δύο ανήλικα κορίτσια, που παραλίγο να

Παραλήρημα Χ.Ακάρ: «Οι 'Ελληνες επισκέπτονται τα νησιά του Αιγαίου - Αυτό είναι πρόκληση & παρενόχληση της Τουρκίας»!

 


Καμία απάντηση μέχρι στιγμής από την Αθήνα

Με μία φράση που αμφισβητεί επί της ουσίας για πρώτη φορά την ελληνική κυριαρχία στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και των Δωδεκανήσων, ο Τούρκος υπουργός Άμυνας  Χουλουσί Ακάρ,

Η Τουρκία «περικυκλώνει» την Ελλάδα - Αυξάνει τον στόλο των ιπτάμενων τάνκερ με νέα Α-330

 Ποια ήταν η μεγάλη ευκαιρία που χάθηκε για την Ελλάδα το 2012

Σε συζητήσεις με την Turkish Airlines βρίσκεται η τουρκική Αεροπορία για την μεταβίβαση εννέα αεροσκαφών A330-200F με στόχο τη μετατροπή τους σε αεροσκάφη εναέριου ανεφοδιασμού στο πρότυπο των Α330 MRTT.

Θεσσαλονίκη - Γεμισε ολη η πολη!!! Αφίσες: ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ TO EMBOΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ CΟVID 19


 Θεσσαλονίκη: Άγνωστοι αφισοκόλλησαν και μοίρασαν έντυπο υλικό κατά του αμφίβολου εξπρές εμβολίου.

Όλυμπος: Ληστρικές «επιδρομές» από «πρόσφυγες» - Οι Έλληνες... σε καραντίνα


 Σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων τις τελευταίες εβδομάδες έχουν παρατηρηθεί επιδρομές σε τουριστικές επιχειρήσεις ή μάλλον όπως λέει και η παροιμία "μπάτε σκύλοι αλέστε και αλεστικά μη

Ποια είναι η διαφορά τώρα πια... Ενός κελιού φυλακής από το σπίτι σου;


Γράφει ο Χρήστος Παπαπαναγιώτου Frik

 Συσσίτιο 3 φορές την ημέρα και προαυλισμός σε υπαίθριο περιφραγμένο χώρο για 2 ώρες...

Πεδίο μάχης ο Ασπρόπυργος: Πυροβολισμοί, τραυματίες και ΜΑΤ σε καταυλισμό Ρομά


 Σε πεδίο μάχης έχει μετατραπεί καταυλισμός στον Ασπρόπυργο από αργά το βράδυ της Δευτέρας, όταν δύο οικογένειες θέλησαν να «λύσουν» τις μεταξύ τους διαφορές.

Απολύθηκε ο αστυνομικός που σκότωσε τον άοπλο μαύρο για ασήμαντο περιστατικό


 Ο λευκός αστυνομικός, ο οποίος κατηγορείται πως πυροβόλησε και σκότωσε άοπλο μαύρο την περασμένη εβδομάδα στην πόλη Κολόμπους, αποτάχθηκε από το σώμα χθες Δευτέρα, ανακοίνωσαν οι αρχές στην πόλη αυτή των βόρειων ΗΠΑ.

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις