Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Sex: αντισυλληπτικές και... συλληπτικές στάσεις



X DREAM
DREAM

Πολύ ωραίες οι σεξουαλικές εμπειρίες, αλλά αν δεν είχες και το άγχος μην τυχόν σου προκύψει κάποιο «στιγμιαίο λάθος», πιθανόν τα πράγματα να ήταν πιο ευχάριστα και πιο απολαυστικά.


Επειδή ξέρουμε πολύ καλά την αγωνία που περνάς κάθε φορά που η σύντροφός σου έχει καθυστέρηση (το’χουμε πάθει, ουκ ολίγες φορές), αποφασίσαμε να σε απελευθερώσουμε από το

Αν είστε άντρας, επισκεφτείτε το





Στη Νέα Υόρκη άνοιξε ένα καινούργιο κατάστημα μόνο για κυρίες οι οποίες μπορούν να πάνε και να διαλέξουν σύζυγο. Στην είσοδο υπάρχει μια πινακίδα με τους κανόνες λειτουργίας του καταστήματος όπου γράφει:



«ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΙ ΟΡΟΦΟΙ ΚΑΙ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΑΥΞΑΝΕΙ ΚΑΘΩΣ ΑΝΕΒΑΙΝΕΤΕ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΦΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΟΡΟΦΟ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ

Σπιτικά κρουτόνς

Εύκολο, γρήγορο, φτηνό και επιτυχημένο!

Φτιάξτε τα αγαπημένα σας κρουτόνς για να συνοδεύσετε τις σαλάτες και τις σούπες σας.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι μία μπαγκέτα και ελαιόλαδο.

:

Για να φτιάξετε κρουτόνς, προθερμάνετε το φούρνο στους 180 C.

Κόψτε τη μπαγκέτα σε κυβάκια του 1 εκατοστού και απλώστε σε μια στρώση σε ένα μεγάλο ταψί.

Αλείψτε ελαφρά με ελαιόλαδο από τη μια μεριά και αφήστε να ψηθούν για 10 λεπτά ώστε να είναι τραγανά αλλά όχι σκληρά.

Κατάλληλα να συνοδεύσουν τις σαλάτες ή τις σούπες σας.

Mr Mig – Μάκης: Αν δεν ταιριάζανε, δε θα συμπεθεριάζανε

Δεν είναι και λίγα τα 50 εκατ. ευρώ που «έσκασε», σύμφωνα με πληροφορίες και τα όσα γράφονται στο διαδίκτυο και δεν έχουν διαψευστεί, ο Βγενόπουλος στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο για να εξαγοράσει το zougla.gr.
Ο Μάκης ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το Alter και γιατί να μην το κάνει άλλωστε αφού το deal μαμούθ με τον Ανδρέα Βγενόπουλοτου δίνει την δυνατότητα να βλέπει με αισιοδοξία το μέλλον του.

Αλλάζει ξανά το μέτρο της συλλογής αποδείξεων

Παράλληλα, συζητείται ο διπλασιασμός στην αξία των αποδείξεων που θα λαμβάνει ο φορολογούμενος από συγκεκριμένες επαγγελματικές ομάδες, όπως υδραυλικούς, ηλεκτρολόγους, εστιατόρια, συνεργεία αυτοκινήτων κλπ.
Ενδιαφέρον το τελευταίο, αλλά τι θα γίνει με όσους ξοδεύουν τα περισσότερα χρήματα τους στο σούπερ μάρκετ και δεν θα μπορούν να φτάσουν το αφορολόγητο;


prionokordela.gr

Το τέλειο δέρμα

Βελγίδα δήμαρχος κάνει sex σε πύργο – Δείτε το video


Μέγα σκάνδαλο έχει δημιουργηθεί στο Βέλγιο, μετά την κυκλοφορία ερασιτεχνικού video που δείχνει την δήμαρχο του Άαλστ, Ίλσε Γουίτερσπροτ, να ερωτοτροπεί δημόσια με τον σύντροφό της σε έναν πύργο!   Στο video, που θα δείτε παρακάτω, φαίνεται η δήμαρχος να κάνει έρωτα με τον σύντροφό της σε έναν πύργο.

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ: Έχετε δει ποτέ σας κάτι τέτοιo;


Ηρεμήστε και δείτε το προσεχτικά…

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

12 τρόποι να αναθερμάνετε την σχέση σας


Οι μελέτες συγκλίνουν στο εξής ελαφρώς δυσοίωνο...αλλά αναμφισβήτητα με δόσεις αλήθειας- συμπέρασμα: Το αρχικό στάδιο του έρωτα, αυτό με τον ενθουσιασμό, τα καθημερινά ραντεβού, τα δώρα, τις αγκαλιές και το τακτικό σεξ, διαρκεί περίπου 18 μήνες.

Είναι από τα πλέον γνωστά ζώα και κάποια ιδιαίτερα αγαπητά στον άνθρωπο. Οι επιστήμονες παρακολουθώντας τη συμπεριφορά και την ανάπτυξή τους κατέγραψαν το δείκτη νοημοσύνης και τις ξεχωριστές ικανότητες που έχει το καθένα.
Ακολουθούν τα εξυπνότερα ζώα της Γης…


Ρεκόρ αφίξεων - 16,5 εκ. τουρίστες ήρθαν στην Ελλάδα

Σε ύψη ρεκόρ φτάνουν οι αφίξεις ξένων τουριστών στην Ελλάδα σύμφωνα με εκτιμήσεις του προέδρου του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, Ανδρέα Ανδρεάδη. «Είναι πιθανό να ξεπεράσουν τα 16,5 εκατομμύρια, αγγίζοντας το ιστορικό ρεκόρ που είχε σημειωθεί το 2007».

"Ρίξτε γιαούρτια στους πολιτικούς.."

ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟΣ
Για ξένη κηδεμονία έκανε λόγο σε ομιλία του ο Μητροπολίτης Κονίτσης Ανδρέας.. Μάλιστα ευλόγησε και τους πολίτες που πετούν γιαούρτια κατά των πολιτικών.. Πολύ ενημερωμένος ο Μητροπολίτης ο οποίος μίλησε για όλα, δείτε το βίντεο!!

Άφησε τη βέρα της ενέχυρο για να πάρει σουβλάκια να ταϊσει τα παιδιά της


- Κάθε βράδυ ψάχνουν του σκουπιδοτενέκες του ψητοπωλείου για να βρουν φαγητό
 - Κουλουλοφόροι μπήκαν στο μαγαζί όχι για ληστεία αλλά γιατί πεινούσαν
 - Όλα αυτά συμβαίνουν στην Κηφισιά!
 - Εκκληση μέσω του Νewsit στη γυναίκα που άφησε τη βέρα της να επιστέψει να την πάρει


 Όπως καταγγέλει στο Νewsit η ιδιοκτήτρια του ψητοπωλείου "Κήπος" στην Κηφισιά, κυρία Δήμητρα Βόλκου "πριν λίγες μέρες ήρθε στο μαγαζί μου μια γυναίκα για να πάρει σουβλάκια για τα παιδιά της. Όταν έφυγε βρήκα δίπλα στο ταμείο ένα χαρτί που έγραφε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και μέσα είχε αφήσει τη βέρα της. Την παρακαλώ να γυρίσει να την πάρει και να έρχεται στο μαγαζί μου να τρώει με τα παιδιά της. Έχω συγκλονιστεί από αυτά που βλέπω κάθε μέρα".

 Και αυτό δεν είναι το μοναδικό περιστατικό. " Κάθε βράδυ δεκάδες άνθρωποι όλων των ηλικιών ψάχνουν τα σκουπίδια του ψητοπωλείου για να βρουν λίγο φαγητό μας λέει η κυρία Δήμητρα. Το φαινόμενο αυτο έχει γίνει πολύ έντονο τους τελευταίους 3 μήνες".

 Ακόμη και άνεργοι απο τη Σητεία που είχαν έρθει στην Αθήνα να σπάσουν τράπεζες εμφανίστηκαν στο μαγαζί της κυρίας Δήμητρας. "Εμφανίστηκαν στο μαγαζί μου 4 νεαροί κουκουλοφόροι τοτε που έγιναν τα επεισοδια στο Σύνταγμα. Όταν τους ρώτησα τι θέλουν είπαν πως πεινούσαν και τους έδωσα να φάνε".

Τώρα οι Τούρκοι ζητούν ακίνητα από την Ελλάδα

Ζήτημα "αμοιβαιότητας" με επιστροφή οθωμανικών ακινήτων θέτει ο Τούρκος ΥΠΕΞ, μετά την απόφαση της Άγκυρας να επιστρέψει ακίνητα ιδρυμάτων της ελληνικής μειονότητας

"Ιστορικό βήμα που δεν αποτελεί χειρονομία καλής θέλησης προς τις μειονότητες, αλλά επιστροφή του δικαίου στους πολίτες μας", χαρακτήρισε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών,

Με νέα υποβάθμιση απειλεί η Fitch

Συνεχίζουν οι οίκοι αξιολόγησης τα χαστούκια στην Ελλάδα.. Η Fitch προειδοποιεί πως μόλις γίνει η επίσημη ανακοίνωση από την Ελλάδα της προσφοράς στους ιδιώτες πιστωτές για την ανταλλαγή των ομολόγων τους το αξιόχρεο της χώρας θα υποβαθμιστεί στην κατηγορία C από CCC που είναι σήμερα.. 
 
Θα ακολουθήσει, συνεχίζει, και νέα υποβάθμιση σε καθεστώς περιορισμένης....

Η ΠΝΟ ετοιμάζει κινητοποιήσεις

Σε ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία ζητεί άμεση συνάντηση με τους πολιτικούς εκπροσώπους της χώρας, ενώ σημειώνει ότι πρέπει να τεθούν επί τάπητος το σύνολο των αιτημάτων του κλάδου και ειδικότερα οι επιπτώσεις στους ναυτεργάτες από τα Μέτρα Εφαρμογής Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2012-2015, αλλά και η αντιμετώπιση του προβλήματος των πόρων του ΝΑΤ και η επερχόμενη κατάργησή του με την υπαγωγή του από 1-1-2013 στο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ.

Αποκαλύψεις για το φυσικό αέριο της Κύπρου

Απόρρητα έγγραφα ,από τις πρεσβείες των ΗΠΑ σε Λευκωσία και Άγκυρα ,για το που επικεντρώνεται το ενδιαφέρον των ΗΠΑ σε σχέση με τα κοιτάσματα της Κύπρου, αλλά και τη στάση τους στις απειλές της Τουρκίας καθώς και τις αντιδράσεις των κατεχομένων για το θέμα αποκαλύπτει ο ιστότοπος Wikileaks, σύμφωνα με δημοσίευμα της κυπριακής εφημερίδας «Φιλελεύθερος».

Ντόμινο καταλήψεων στα Πανεπιστήμια

Την έντονη αντίδρασή τους για την ψήφιση του νέου Νόμου Πλασίου εκφράζουν οι φοιτητές, οι οποίοι προχωρούν σε κινητοποιήσεις. Η μία μετά την άλλη οι σχολές σε όλη τη χώρα βάζουν «λουκέτο», οδηγώντας παράλληλα σε αναβολή την εξεταστική του Σεπτεμβρίου.

Εσχάτη προδοσία στο Σκοπιανό από την Alpha Bank

 
Το κατ' όνομα μόνο "ελληνικό τραπεζικό σύστημα" δεν παίζει μόνο με τις ζωές εκατομμυρίων Eλλήνων, τις οικονομίες εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών και την τύχη δεκάδων χιλιάδων επιχειρήσεων. Δεν διστάζει πλέον να παίζει και με τα εθνικά θέματα, τα οποία και θυσιάζει για να ικανοποιήσει την απληστία του χωρίς να υπολογίζει πατρίδα, θρησκεία, αξίες και ιδανικά.

Επερώτηση ΛΑΟΣ για περιστατικά κακοποίησης ζώων

Επερώτηση ΛΑΟΣ για περιστατικά κακοποίησης ζώων

Ανατριχιαστικά περιστατικά κακοποίησης ζώων συντροφιάς έρχονται στην επιφάνεια μέσα από επερώτηση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΛΑΟΣ προς τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστα Σκανδαλίδη

Επερώτηση ΛΑΟΣ για περιστατικά κακοποίησης ζώων

Κλειδώνει η αύξηση της στρατιωτικής θητείας

Η κρίση φέρνει αλλαγές σε θητεία και αναβολές στο στρατό. Κλειδώνει η αύξηση στους 12 μήνες. Αλλεπάλληλες συσκέψεις του επιτελείου στο υπουργείο Εθνικής Αμύνης. Υποχρεωτική στράτευση στα 18.

Μεγαλώνει ο απολογισμός των θυμάτων στην Τσετσενία

Διπλή επίθεση αυτοκτονίας στην πρωτεύουσα Γκρόζνι

Στους επτά ανεβάζει τους νεκρούς νεότερος απολογισμός από τις επιθέσεις αυτοκτονίας που σημειώθηκαν αργά χθες βράδυ στο Γκρόζνι της Τσετσενίας. Σύμφωνα με τα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων που επικαλούνται τις τσετσενικές αρχές οι τραυματίες φτάνουν τους δεκαοκτώ.

Επιδρομή του στρατού σε σπίτια στη Χάμα

Συριακά στρατεύματα, με την υποστήριξη αρμάτων μάχης, έκαναν σήμερα επιδρομές σε σπίτια αναζητώντας ακτιβιστές σε δύο κύριες περιφέρειες της πόλης Χάμα.

Μυστική επιτροπή Ελλήνων-Αμερικανών-Τούρκων συζητά για το Αιγαίο

«Όσο ο ήλιος δεν αλλάζει την πορεία του, ούτε εμείς θα κάνουμε συμφωνίες με τον Ξέρξη, αλλά πιστοί στους Θεούς και τους Ήρωες, των οποίων έκαψε τους ναούς και τα αγάλματα, θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την Ελευθερία μας».

Ήρθε η ώρα να πάει παιδικό σταθμό; Ψυχραιμία λοιπόν!

Ήρθε η ώρα να πάει παιδικό σταθμό; Ψυχραιμία λοιπόν!Η στιγμή που πολλές μαμάδες πιστεύουν πως θα αργήσει πολύ να έρθει, έφτασε, και το μικρό σας αγγελούδι προετοιμάζεται για την πρώτη του μέρα στο παιδικό σταθμό! Εκεί γύρω στην
ηλικία των 3 ετών ξεκινά πλέον η λεγόμενη προσχολική ηλικία, και τα… βάσανα για μικρούς και μεγάλους.

Γιωργος Αναγνωστου της Μαργαριτας και του Ανδρεα...ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ με ψευδωνυμο, οπως λεμε ο Μπαμπης ο "Σουγιας"

Το ζεύγος... Αναγνώστου και την παρέα του περίμεναν να δουν την Παρασκευή το απόγευμα στο μικρό ξενοδοχείο στα Ριτσά της Καρδαμύλης και τελικά αντίκρισαν τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου με τη σύζυγό του Αντα και την προσωπική τους ασφάλεια.eleftheriaonline.gr

Κινητούς φράχτες και αντλίες νερού ετοιμάζουν για τη ΔΕΘ

Υπό αστυνομικό κλοιό θα βρίσκεται η Θεσσαλονίκη τις μέρες των εγκαινίων της ΔΕΘ με την αστυνομική δύναμη να αγγίζει τα 5.000 άτομα. Διμοιρίες των ΜΑΤ, ομάδες ΔΕΛΤΑ και ΔΙΑΣ θα καταφτάσουν από όλη την Ελλάδα και δεν αποκλείεται το κλίμα στην πόλη να μοιάζει με αυτό των κινητοποιήσεων του 2003.

Διαβάστε το Φιλανδικό σχέδιο ξεπουλήματος, για να δείτε τι συζητάει η κυβέρνηση από 23 Ιουνίου 2011.


ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ  (Reuters ) - Η Φινλανδία έχει προτείνει τα ελληνικά κρατικά περιουσιακά στοιχεία, να μεταφερθούν σε μια εταιρεία συμμετοχών με έδρα το Λουξεμβούργο και να τηρούνται ως εγγύηση για νέα δάνεια στην Αθήνα, σύμφωνα με εσωτερικό έγγραφο που έχει δει το Reuters. Το σχέδιο, που συντάχθηκε τον Ιούνιο, παραμένει κεντρικό στοιχείο της τρέχουσας φινλανδικής απαίτησης για εγγυήσεις,  σε αντάλλαγμα για την παροχή βοήθειας. 

Κουραμπιέδες με κοκαΐνη σε κηδεία











To τέλειο σχέδιο μιας συμμορίας ναρκωτικών κατέληξε σε τραγέλαφο. Οι κουραμπιέδες μέσω των οποίων θα μετέφεραν κοκαΐνη κατέληξαν σε... κηδεία ηλικιωμένου!

Μετωπική Ρέππα-Ραγκούση

Φωτογραφία αρχείουΝέα ανοιχτή, πολιτική κόντρα μεταξύ του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Δημ. Ρέππα και του υπουργού Μεταφορών Γ. Ραγκούση, με επίκεντρο τα ταξί, πυροδότησε η δημοσιοποίηση μιας παλαιότερης απόφασης της ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ), για το άνοιγμα του κλειστού επαγγέλματος των ιδιοκτητών φορτηγών δημόσιας χρήσης.

Μισθολόγιο φωτιά σε όλες τις ΔΕΚΟ

Με επέκταση των αρχών του ενιαίου μισθολογίου και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα προσανατολίζεται η κυβέρνηση να μειώσει τις δημόσιες δαπάνες. Υπό την πίεση των εκπροσώπων της τρόικας, 160.000 εργαζόμενοι σε ΔΕΚΟ, ΝΠΙΔ και δημοτικές επιχειρήσεις αναμένεται να δουν τις αποδοχές τους μειωμένες ακόμα και κατά 40% σε βάθος πενταετίας

Μισθολόγιο φωτιά σε όλες τις ΔΕΚΟ

ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ RADIODROMIO ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙ!

Το www.radiodromio.fm  με ζωντανές  εκπομπές  ξεκίνα την 1 του Σεπτέμβρη του 2011.
Ότι ξεκινά δεν σταματά!

Έγκυρες πηγές ΤΟΥ RADIO MUSIC ROCK λένε ότι στην πρώτη του Σεπτέμβρη ξεκινά ένα διαδικτυακό ραδιόφωνο το οποίο εδώ και τρις μέρες παίζει με λίστα μέσα από το site του και μέσα από τα παρακάτω site.
Έτοιμος ο σταθμός  λοιπόν!!!  Το www.radiodromio.fm  για απογειώσεις με μουσικές, τραγούδια και εκπλήξεις από τους 
παραγωγούς με την συμμετοχή την δική σου και της παρέας σου!

Θα κινηθεί σε rock έντεχνο ύφος με ποιοτικό ήχο μέσα από τον στούντιο τέλειο χώρο του…

Θα μπορείς να ακούσεις και να δεις τόσο τον/την αγαπημένο σου παράγωγο και όχι μονό!!!
Καλή ακρόαση λοιπόν!!!! 

VIDEO: Ο Νίκος Παπανδρέου ετοιμάζει τη μετάλλαξη του ΠΑΣΟΚ στις 3 Σεπτεμβρίου

Παπανδρέου σε Ερντογάν: Ικανοποίηση για την επιστροφή των περιουσιών

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου με τον τούρκο ομόλογο του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μετά από πρωτοβουλία του πρώτου για να του εκφράσει  τις ευχές του για το τέλος του Ραμαζανιού.

Πόσο μειώνονται οι επικουρικές από 300 ευρώ και άνω

 
Ειδική εισφορά από 3% έως 10% θα ισχύσει από 1/9/2011 στις επικουρικές συντάξεις άνω των 300 ευρώ. Σύμφωνα με εγκύκλιο του ΙΚΑ η εισφορά υπολογίζεται ως εξής.

ΝΕΕΣ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΞΙ


Νέες φωτιές στην κυβέρνηση άναψε δήλωση του Δημήτρη Ρέππα με... την οποία αφήνει αιχμές κατά του Γιάννη Ραγκούση για το θέμα της απελευθέρωσης των ταξί. Το θέμα επανήλθε στο προσκήνιο με τη δημοσιοποίηση της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας για το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων. Πάντως, η κυβέρνηση δεν θέλησε να αναμιχθεί στο...

Η μεγαλύτερη πεταλούδα στον κόσμο

Η μεγαλύτερη πεταλούδα στον κόσμοΗ Attacus atlas είναι η μεγαλύτερη νυχτοπεταλούδα στον κόσμο. Το άνοιγμα των φτερών της μπορεί να φτάσει τα 30 εκατοστά, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι η θηλυκή Attacus atlas είναι αισθητά μεγαλύτερη και βαρύτερη από την αρσενική..
Το όνομα Attacus atlas είναι εμπνευσμένο από τον Άτλαντα της αρχαίας μυθολογίας προφανώς λόγο του μεγέθους της...
 

"Γέμισε η Πατησίων πόρνες.. Θα κάνετε κάτι κ. Παπουτσή;;;"

"Μετά λύπης θα ήθελα να σας πληροφορήσω ότι η οδός Πατησίων  εδώ και ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα τις νυχτερινές ώρες (περίπου από τις 22:00 και έπειτα) μετατρέπεται σε άντρο παράνομης πορνείας από αλλοδαπές εκδιδόμενες, οι οποίες το τελευταίο διάστημα δείχνουν να....

Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Μέσω ΜΚΟ και χωρίς έλεγχο 55.000 προσλήψεις

Προ τετελεσμένων γεγονότων καταγγέλλει ότι βρέθηκε ο ΑΣΕΠ, στο ζήτημα χιλιάδων προσλήψεων μέσω ΜΚΟ. Διαβάστε τι δήλωσε ο πρόεδρός του. Χωρίς κανένα σοβαρό έλεγχο η διαδικασία
Καμία ανάμειξη δεν θα έχει ο ΑΣΕΠ, στο ζήτημα των προσλήψεων μέσω ΜΚΟ, 55.000 συμβασιούχων σε προγράμματα κοινωφελούς εργασίας.
Ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ, Γ. Βέης Μιλώντας, στην διακομματική επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, τόνισε ότι το ΑΣΕΠ δεν έχει λόγο να εμπλακεί και βρέθηκε προ τετελεσμένων γεγονότων.

Επιστολή στη Μέρκελ από τους Μακεδόνες

Επιστολή στην Άνγκελα Μέρκελ απέστειλαν Μακεδονικές οργανώσεις απ' όλο τον κόσμο. Αιτία το ότι αποκάλεσε "Μακεδονία" τα Σκόπια. Οι συστάσεις για προσοχή και το παράδειγμα με τους Βαυαρούς

Ούγγρο διεθνή μέσο παίρνει ο ΟΦΗ

Παίκτης του ΟΦΗ πρέπει να θεωρείται ο διεθνής Ούγγρος μέσος Μπoλντιζάρ Μπόντορ. Ο 29χρονος παίκτης, που αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια στα αριστερά του κέντρου και στο αριστερό άκρο της άμυνας, συμφώνησε για δύο χρόνια με την ομάδα του Ηρακλείου και αύριο αναμένεται να φτάσει στην Ελλάδα για να οριστικοποιηθεί η μετεγγραφή.

Οργή Παπανδρέου για τη δήλωση του Τσέχου πρωθυπουργού

Ο Τσέχος πρωθυπουργός Πετρ ΝέκαςΤην έντονη αντίδραση του πρωθυπουργού προκάλεσαν οι δηλώσεις που φέρεται να έκανε ο Τσέχος ομόλογος του Πετρ Νέκας, υποστηρίζοντας ότι "οι Έλληνες δεν δουλεύουν, κάθονται όλη μέρα, πίνουν ούζο και πρέπει να βγουν από την ΕΕ".

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ - MISSIMG / ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ;

Ονοματεπώνυμο: ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΤΣΑΠΡΟΥΝΗ
Ημερομηνία γέννησης:-
Χρώμα μαλλιών: Μαύρα
Χρώμα ματιών: Καστανά
Ημερομηνία εξαφάνισης: 24/8/2011


Στις 24 Αυγούστου 2011 η Τσαπρούνη Δέσποινα (14 ετών) εξαφανίστηκε από το σπίτι της στην περιοχή των Καμινίων του Πειραιά. Η ανήλικη έκτοτε δεν έχει επικοινωνήσει με την οικογένειά της. Η Δέσποινα έχει μαύρα μαλλιά, καστανά μάτια, έχει ύψος 1.72 εκ. και βάρος 56 κιλά. Έχει μαζί της σχολική τσάντα (ανοιχτό μωβ), φορά φούξια σανδάλια και πολλά βραχιόλια στα χέρια. Η οικογένεια της Δέσποινας ανησυχεί και ελπίζει με τη βοήθεια όλων μας σύντομα να βρεθεί και να επιστρέψει ξανά κοντά τους.
................


Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό μιας 14χρονης κοπέλας που έχει εξαφανιστεί από τις 24 Αυγούστου.


Η Τσαπρούνη Δέσποινα που είναι αδερφή μπασκετμπολίστα του Ηλυσιακού, έφυγε από το σπίτι της στην περιοχή των Καμινίων του Πειραιά την περασμένη Τετάρτη και έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής.


Η Δέσποινα έχει μαύρα μαλλιά, καστανά μάτια, έχει ύψος 1.72 εκ. και βάρος 56 κιλά. Έχει μαζί της σχολική τσάντα (ανοιχτό μωβ), φορά φούξια σανδάλια και πολλά βραχιόλια στα χέρια.


Παρακαλείται οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, να επικοινωνεί τηλεφωνικά με τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το εικοσιτετράωρο (24 ώρες) στο 10-56, στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116.000 καθώς και με όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Αυξάνεται η φτώχεια στη Γαλλία

Η αναλογία των ανθρώπων που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας--με λιγότερα από 954 ευρώ το μήνα--αυξήθηκε το 2009 φτάνοντας το... 13,5% του πληθυσμού που ζει στη μητροπολιτική Γαλλία, σύμφωνα με τελευταία μελέτη της Γαλλικού Ινστιτούτου Στατιστικής (Insee).

Η φιμωμένη είδηση του μήνα, που δεν προβλήθηκε από την ελληνική τηλεόραση!!!

Η δικαστής Γρεβενών κα Μαρία Μαργαρίτη, εκδιώχθηκε κακήν κακώς από το δικαστικό σώμα, όταν έβγαλε στην φόρα παρτίδα κονδυλίων που προορίζονταν ως οικονομική ενίσχυση σε σεισμοπαθείς, τα οποία κατασπαράχθηκαν από κρατικούς και παρακρατικούς φορείς.

Μπορεί να φταίνε τα γονίδια που κληρονόμησες και δεν αδυνατίζεις! Μάθε τι μπορείς να κάνεις...

Μπορεί η κληρονομικότητα να σαμποτάρει την προσπάθειά σου να αποκτήσεις το σώμα που ονειρεύεσαι και σου αξίζει;

Πάντα μια σωστή προσπάθεια με ισορροπημένη διατροφή είναι η πιο πειστική απάντηση στα περιττά κιλά. Ο διαιτολόγος διατροφολόγος Νικόλαος Κριαράς όμως διευκρινίζει ότι "ναι". "Η παχυσαρκία ή η τάση για εμφάνιση παχυσαρκίας καθορίζεται από την κληρονομικότητα και το γενετικό μας κώδικα"!

Το πόρισμα για τη τραγωδία στη Ναυτική Βάση της Κύπρου

Πολιτικές ευθύνες, σύγχυση και άρνηση να αποδεχθούν ευθύνες, βλέπει η Επιτροπή Άμυνας στην έκθεση της για την τραγωδία στο Μαρί, η οποία παραδόθηκε σήμερα στο Γενικό Εισαγγελέα, Πέτρο Κληρίδη, και στον Πρόεδρο της Μονομελούς ερευνητικής Επιτροπής, Πόλυ Πολυβίου. Πρόκειται για 40σέλιδο έγγραφο το οποίο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και πεντασέλιδη τοποθέτηση του ΑΚΕΛ στην οποία διατυπώνεται η αντίθεση του κόμματος με το περιεχόμενο, αφού θεωρεί λανθασμένη την απόδοση πολιτικών ευθυνών πριν την ολοκλήρωση των ερευνών.

Παππούς βίαζε εγγόνια και την κόρη του

Τον δρόμο της δικαιοσύνης παίρνει η μήνυση που κατέθεσε γυναίκα κατά του πατέρα της, ότι βίασε τόσο την ίδια, όσο και τα ίδια του τα εγγόνια. Συγκλονισμένη η κοινωνία του Αγρινίου.

Ανοίγουν όλα τα επαγγέλματα με απόφαση ΣτΕ

Το δρόμο για την πλήρη εφαρμογή του νόμου για το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων, που θεωρητικά τέθηκε σε ισχύ στις 2 Ιουλίου, ανοίγει με νέα απόφασή του το Συμβούλιο της Επικρατείας.


Επικαλούμενο το κατοχυρωμένο δικαίωμα της επαγγελματικής ελευθερίας (άρθρο 5, παράγραφος 1 του Συντάγματος), το Ανώτατο

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις