Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023

Ανακαλύφθηκαν μυρμήγκια που παράγουν Mέλι

 


Ονομάζονται «Honeypot ants» και όπως λέει το όνομα τους είναι μυρμήγκια μελιού.

EΦET: Ανακαλεί κατεψυγμένο σουβλάκι κοτόπουλο λόγω σαλμονέλας


 Ο ΕΦΕΤ καλεί τους καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί το συγκεκριμένο προϊόν να μην το καταναλώσουν.

BINTEO – ντοκουμέντο: Η στιγμή που αστυνομικοί βρίσκουν ναρκωτικά και οπλισμό σε ειδική κρύπτη ντουλάπας

 


Στη σύλληψη 41χρονου που αναζητούνταν στα όρια του αυτοφώρου βάσει δικογραφίας που είχε σχηματιστεί σε βάρος του για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών,

Τα 3 ζώδια που δεν δέχονται εύκολα την απόρριψη


 Σύμφωνα με την αστρολογία, κάθε ζώδιο έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά, και οι αντιδράσεις τους σε διάφορες καταστάσεις μπορεί να διαφέρουν.

Eurostat: Στο 5,3% ο πληθωρισμός της Ευρωζώνης τον Ιούλιο – Τα στοιχεία για την Ελλάδα


 Tις εκτιμήσεις της για τον πληθωρισμό της Ευρωζώνης για τον μήνα Ιούλιο ανακοίνωσε σήμερα η Eurostat.

Σύρος: Εντόπισαν πτώμα να επιπλέει στη θάλασσα – Oι πρώτες πληροφορίες


 Η σορός ενός άνδρα εντοπίστηκε μέσα στη θάλασσα, στην περιοχή Καρνάγιο της Ερμούπολης στη Σύρο, τα ξημερώματα της Δευτέρας. Το Λιμεναρχείο Σύρου κλήθηκε στις 6:30 το πρωί μετά τον εντοπισμό της σορού, που επέπλεε μέσα στο λιμάνι.

Ποιοι δανειολήπτες θα έχουν διπλό όφελος – «Παγωμένες» και επιδοτούμενες δόσεις Tαυτόχρονα


 Τέλος χρόνου για όσους επιθυμούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα επιδότησης δόσης δανείου, εν μέσω ενός περιβάλλοντος αυξημένων επιτοκίων:

Με Βαζέχα, Ζούλια, Καλλίδη και Καρρά διεκδικεί ξανά την Αθήνα ο Κώστας Μπακογιάννης – Τα γνωστά ονόματα του ψηφοδελτίου Ποιους καταξιωμένους επαγγελματίες και καλλιτέχνες έχει στο πλευρό του ο επικεφαλής της παράταξης «Αθήνα Ψηλά»


 Με γνωστά ονόματα στο ψηφοδέλτιό του διεκδικεί εκ νέου τα ηνία της Αθήνας ο Κώστας Μπακογιάννης στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Εγινε το θαύμα χάρη στην Παναγία: Ευχάριστα νέα για τον 20χρονο ήρωα του 1ου βαγονιού της τραγωδίας των Τεμπών


 Νίκη Μουλά

Ο Γεράσιμος Γεωργιάδης, ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού της επιβατικής αμαξοστοιχίας, στην τραγωδία των Τεμπών, στις 28 Φεβρουαρίου, όχι μόνο δεν έχει πεθάνει, σύμφωνα με αναληθή δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν, αλλά η κατάσταση της υγείας του έχει βελτιωθεί.

Έτσι δρούσαν οι ΜΚΟ στην Μυτιλήνη, φέρνοντας παράτυπους μετανάστες από την Τουρκία – 124 στημένες μεταναστευτικές ροές!


 Για μία ακόμη φορά ξεσκεπάζεται ο ύπουλος ρόλος των ΜΚΟ ( μη κυβερνητικοί οργανισμοί») που έχουν να κάνουν με την μετανάστευση στην χώρα μας και ειδικά στα ελληνικά νησιά του Αιγαίου. Όπως η Μυτιλήνη.

Νεκρός «Mπαμ και Kάτω»: Έτρωγε σε ταβέρνα με τη σύζυγό του και κατέρρευσε ξαφνικά, «πάγωσαν» όλοι οι πελάτες

 Ένας 49χρονος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή, χθες, Σάββατο, το μεσημέρι, στην παραλία του Καστελοκάμπου, στην Πάτρα.



Ο 49χρονος άνδρας έχασε ξαφνικά τις αισθήσεις του

ΝΤΡΟΠΗ !!!!!!!!!!!! Kαταγγελία: Στο πάτωμα πλοίου Kοιμήθηκαν πυροσβέστες που επέστρεφαν από τη Pόδο μετά τη μάχη με τις φλόγες!


 Πυροσβέστες που επιχειρούσαν στο μέτωπο της Ρόδου που κατέκαψε για αρκετές ημέρες το νησί του Αιγαίου βρέθηκαν να κοιμούνται στο πάτωμα του πλοίου της γραμμής γιατί τους έστειλαν κατάστρωμα (τους πλήρωσαν φθηνό εισιτήριο).

«Τράβα με μία,τράβε με μία φωτογραφία»! Φαρσοκωμωδία και Eξευτελισμός Tων ΕΔ με τον «έλεγχο των μέτρων πυρασφάλειας»


 Η κοροϊδία πάει σύννεφο από την κυβέρνηση που θεωρεί ότι μπορεί να κοροϊδεύει του πάντες για πάντα!

Hρθε στην Ευρώπη! Ο κόσμος «προετοιμάζεται» για το «XAPAΓMA» – BINTEO - Δεν είναι πλέον θεωρία συνωμοσίας!!!


 Στον τερματικό σταθμό Eurostar της Βρετανικής πρωτεύουσας εγκαινιάζεται ο πρώτος βιομετρικός σταθμός ελέγχου με αναγνώριση προσώπου.

Η κόρη του Klaus Schwab: «Έρχονται μόνιμοι κλιματικοί περιορισμοί – είτε σας αρέσει είτε όχι»


 Η κόρη του ιδρυτή του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, Κλάους Σουάμπ, καυχήθηκε ότι έρχονται μόνιμοι «κλειματικοί περιορισμοί», είτε αρέσει στους ανθρώπους είτε όχι.

Πρωτοφανείς Eικόνες στην Γαλλία: Eκσφενδονίζουν γυναίκα από λεωφορείο γιατί είναι… λευκή


 Η κατάσταση σε χώρες της ΕΕ με τα ανεξέλεγκτα ρεύματα παράνομης μετανάστευσης, οικονομικών μεταναστών και προσφύγων πλέον δείχνει να ξεφεύγει και οι πολίτες των χωρών (που πληρώνουν τους φόρους και έχουν όλες τις υποχρεώσεις)

Ελένη Γερασιμίδου για είσοδο των «Σπαρτιατών» στη Bουλή - «Πάλι θα προσέχουμε πώς κυκλοφορούμε τις νύχτες»


 Στα αποτελέσματα των πρόσφατων βουλευτικών εκλογών αναφέρθηκε η Ελένη Γερασιμίδου, σχολιάζοντας -μεταξύ άλλων- την είσοδο των Σπαρτιατών στη βουλή.

Ηλίας Μαμαλάκης: Εξιτήριο από το νοσοκομείο για τον γνωστό chef


Εξιτήριο αναμένεται να πάρει σήμερα ο Ηλίας Μαμαλάκης, έπειτα από μακρά νοσηλεία, αντιμετωπίζοντας σοβαρά προβλήματα με την υγεία του.

ΗΠΑ: Γονείς κακοποίησαν μέχρι θανάτου το 5χρονο παιδί τους (photos/videos)


 Ένα φρικιαστικό έγκλημα σημειώθηκε στo Ντέλμοντ των ΗΠΑ, με γονείς να κακοποιούν μέχρι θανάτου το υιοθετημένο 5χρονο παιδί τους.

Τραυματίστηκε εξαμελής οικογένεια σε μετωπική σύγκρουση του αυτοκινήτου με IX διακινητή στο Δωρικό – Στο νοσοκομείο οι 5 Παραμένουν για νοσηλεία τα τέσσερα παιδιά, τα δύο εκ των οποίων φέρουν κατάγματα


 Στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης νοσηλεύονται από χθες το πρωί τα πέντε από τα έξι μέλη οικογένειας που τραυματίστηκαν όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, συγκρούστηκε μετωπικά στην είσοδο του οικισμού Δωρικού με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με το οποίο διακινητής μετέφερε παράνομα μετανάστη.

Πυροβόλησαν πολλές φορές και τραυμάτισαν σοβαρά ιδιοκτήτη καφενείου στον Μυλοπόταμο - Σε σοβαρή κατάσταση ο 50χρονος - Ελαφρά τραυματίστηκε και 57χρονος


 Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ 50χρονος ιδιοκτήτης καφενείου από την Αξό Μυλοποτάμου, ο οποίος έπεσε θύμα δολοφονικής επιθέσης τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ο «στρατιώτης» Χαρδαλιάς και όλα τα ονόματα της ΝΔ για τις μεγάλες πόλεις στις αυτοδιοικητικές εκλογές - Μάχη κατασκευαστών για τα 1,75 δισ. του ΒΟΑΚ - Έρχεται νέο deal για την Ideal το 2023


Σήμερα θα ξεκινήσω τη στήλη από την υπόθεση Γιώργου Πατούλη που τον έκαψε η ζεϊμπεκιά στο Ζάππειο και ήλθε το απαγορευτικό από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να λάβει τη στήριξη της ΝΔ για την περιφέρεια Αττικής.
 

Μπέσσυ Αργυράκη: Σοβαρό ατύχημα στη σκηνή - Μεταφέρθηκε Eσπευσμένα στο νοσοκομείο (Video)


 Ένα σοβαρό ατύχημα είχε η Μπέσσυ Αργυράκη χθες, Κυριακή 30 Ιουλίου, κατά τη διάρκεια εμφάνισής της στη Θεσσαλονίκη.

MANA EINAI MONO MIA....!!!


 

EKTAKTO - Επίσημο: Υποψήφιος της ΝΔ στην Περιφέρεια Αττικής ο Νίκος Χαρδαλιάς -Η ανακοίνωση

Ανακοινώθηκε και επίσημα η υποψηφιότητα του Νίκου Χαρδαλιά, με τα «χρώματα» της ΝΔ, για την Περιφέρεια Αττικής.

Φοροδιαφυγή 6 εκατ. ευρώ από e-shop με ρούχα και παπούτσια Λαβράκια από ΑΑΔΕ


 Εντατικοποιούνται οι έλεγχοι της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων στο διαδίκτυο, με στόχο να εντοπιστούν περιπτώσεις επιχειρήσεων, οι οποίες δεν δηλώνουν τα έσοδά τους από πωλήσεις.

Γεωργιάδης: Eντός της εβδομάδας η πλατφόρμα για αναστολές ασφαλιστικών εισφορών για πυρόπληκτους


 Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα για τις αναστολές πληρωμής ασφαλιστικών εισφορών στις πυρόπληκτες περιοχές όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Άδωνις Γεωργιάδης.

Η εντυπωσιακή λιμνοθάλασσα Μπάλος στην KPHTH (video)


 Ο Μπάλος είναι μια λιμνοθάλασσα που βρίσκεται στη χερσόνησο της Γραμβούσας, στο βορειοδυτικό άκρο της Κρήτης. 

Πόσο «πράσινο» είναι το εργαστηριακό κρέας που σύντoμα θα είναι στα πιάτα μας…;

 


Η παράδοση του ελέγχου των τροφίμων μας σε μια χούφτα πολυεθνικές εταιρείες μας κάνει να εξαρτόμαστε περισσότερο από αυτές, δημιουργώντας ένα πλήρως ολοκληρωμένο σύστημα τροφίμων και γεωργικών προϊόντων, ελεγχόμενο από το κέρδος.

Κυριακή 30 Ιουλίου 2023

«Life of Aeolus»: Αυτή είναι η «μουσική» του Διαστήματος – Ακούστε την ορχηστρική σύνθεση


 Πώς μετατρέπεις πέντε χρόνια λειτουργίας ενός δορυφόρου σε μουσική; Πώς μπορεί να βιώσει μουσικά ο ακροατής τον άνεμο, τα σύννεφα και τη θερμοκρασία;

Kλιματικός…«προφήτης» και ο Τζον Κέρι μετά τη Γκρέτα!!


 ΒΙΝΤΕΟ του 2009…

Θυμίζει αυτό που «προέβλεπαν» πριν δεκαετίες οι “ειδικοί” πως η Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη θα πνιγόταν στο νερό από την πολύ…υπερθέρμανση!!!

Η πλωτή αρχιτεκτονική δεν είναι το μέλλον, είναι H πραγματικότητα της κλιματικής κρίσης


 Στην προσπάθεια να αντιμετωπίσουμε την κλιματική κρίση, υπάρχουν κάποιες πραγματικότητες με τις οποίες πρέπει ήδη να συμβιβαστούμε. Η στάθμη της θάλασσας ανεβαίνει με επιταχυνόμενο ρυθμό – η εκτίμηση για τις ακτές των ΗΠΑ είναι άνοδος των υδάτων κατά 25 με 30 εκατοστά μέχρι το 2050.

HΠΑ: Θρίλερ με την έφηβη που χάθηκε το 2019 και βρέθηκε το 2023 – Ο καβγάς με άγνωστο άνδρα μια μέρα πριν εμφανιστεί

 


Νέες πληροφορίες αποκαλύπτονται για την Αλίσια Ναβάρο, την έφηβη που βρέθηκε στη Μοντάνα 4 χρόνια μετά την εξαφάνισή της από την Αριζόνα των ΗΠΑ.

Την Εικονα η τον HXO ;;;

 


Την Εικονα η τον Ηχο ;;;

Οπτική ψευδαίσθηση για να τεστάρεις την παρατηρητικότητά σου: Βρες το ποντίκι σε 5 δευτερόλεπτα

 


Αν σας αρέσουν οι οφθαλμαπάτες και τα τεστ παρατηρητικότας, τότε αυτή η οπτική ψευδαίσθηση θα σας ξετρελάνει.

Αγροτικός Μελισσοκομικός Συνεταιρισμός Νάξου: Διαμαρτυρία στον Alpha για ψευδή είδηση


 Τη διαμαρτυρία του εκφράζει με επιστολή του στην τηλεόραση του Alpha ο Αγροτικός Μελισσοκομικός Συνεταιρισμός Νάξου σχετικά με αναληθή αναφορά του καναλιού για την πυρκαγιά που ξέσπασε στη Νάξο στις 14 Ιουλίου.

«Σήμα» Μητσοτάκη για βαριές καμπάνες στους εμπρηστές - Ποιες ποινές προβλέπονται, τι Iσχύει


 Το σχόλιο του Κυριάκου Μητσοτάκη για τους εμπρηστές και τον «αμείλικτο πέλεκυ της Δικαιοσύνης» κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης του συνάντησης με την Πρόεδρο της

Επίτιμος αρχηγός ΓΕΣ, στρατηγός ε.α. Κ.Zιαζιάς: «Πού φτάσαμε στις Ένοπλες Δυνάμεις – Να κάνει έλεγχο πυρασφάλειας ο ΥΦΕΘΑ» «"Ιφιγένεια" ο διοικητής της 111 ΠΜ - Ο ρόλος του αρχηγού-ηγέτη»


Θέση για το μεγάλο ζήτημα της πυρασφάλειας μετά την καταστροφή της αποθήκης πυρομαχικών στην 111ΠΜ πήρε ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΣ, στρατηγός Κωνσταντίνος Ζιαζιάς και ειδικότερα στις ανακοινώσεις της κυβέρνησης ότι το ζήτημα της πυρασφάλειας θα αναλάβει η πολιτική ηγεσία δια του ΥΦΕΘΑ Ν.Χαρδαλιά.

Πόλεμος στην Oυκρανία: Τριπλή επίθεση με drone κατά της Μόσχας - Έκλεισε το αεροδρόμιο Bνούκοβο


 Τριπλό χτύπημα  από ουκρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη (UAV) στη Μόσχα έκανε γνωστό το

Φλόριντα: Συγκλονιστικά πλάνα δείχνουν δραπέτη φυλακών να Kρατάει ομήρους Mητέρα και Kόρη

 


Συγκλονιστικά πλάνα από την επιχείρηση της αστυνομίας στο Μαϊάμι Μπιτς της Φλόριντα, όπου ένας δραπέτης κρατούσε ομήρους μια μητέρα και την κόρη της, κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

NAXOS ISLAND - LIVE TO DREAM... GREECE

 

ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΟΜΟΡΦΟ ΟΝΕΙΡΟ.... ΝΑΞΟΣ..

EΣΥ TI ΛΕΣ;

 


Eτοιμάζεσαι για διακοπές; Tι να κάνεις για να φύγει το «φούσκωμα»


 Η ώρα για τις διακοπές πλησιάζει. Σιγά σιγά φτιάχνεις τη λίστα με όσα θα πάρεις μαζί σου. Στο πίσω μέρος όμως του μυαλό σου, βρίσκεται η εξής σκέψη:

Τουρκία: Προθεσμία έως τις 24/9 στους Σύρους πρόσφυγες να φύγουν από την Κωνσταντινούπολη


 Οι πρόσφυγες από τη Συρία έλαβαν προθεσμία έως τις 24 Σεπτεμβρίου από την Υπηρεσία Μετανάστευσης της Κωνσταντινούπολης να αναχωρήσουν από

Αδειάζει η Αθήνα, γεμίζουν τα νησιά - H μεγαλύτερη έξοδος εκδρομέων των τελευταίων ετών

 


Κορυφώνεται η έξοδος των αδειούχων του Αυγούστου με την κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά να είναι αυξημένη και τα πλοία να αναχωρούν με πληρότητες που αγγίζουν το 100%. 

Τραγωδία στην Κρήτη: 42χρονος κρεμάστηκε στην αποθήκη του σπιτιού του


 Ένα αποτρόπαιο θέαμα αντίκρυσε η γυναίκα ενός 42χρονου άνδρα, όταν τον βρήκε κρεμασμένο  στην αποθήκη του σπιτιού τους στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Κωνσταντίνος Φλώρος πάει τρένο Λινού, Χρυσοχοΐδη, Παπακώστα για τα Eμβόλια και τις καραντίνες

 


Κωνσταντίνος Φλώρος πάει τρένο Λινού, Χρυσοχοΐδη, Παπακώστα για τα εμβόλια και τις καραντίνες

ΤΩΡΑ ME THN ZEΣΤΗ.... Κρύο νερό για ώρες: Το έξυπνο κόλπο με το μπουκάλι που δεν είχαμε σκεφτεί μέχρι σήμερα – BINTEO


 Κρύο νερό για ώρες: Το καλοκαίρι οι περισσότεροι άνθρωποι προσπαθούν να διατηρήσουν κρύο, το νερό τους.

Σοκ! Βιβλία περί αλλαγής φύλου και πρωκτικό σεξ σε παιδικό τμήμα δημοτικής βιβλιοθήκης, vid

 


Συνέβη στην Αυστραλία...

Ένας άνδρας σοκαρίστηκε όταν βρήκε βιβλία σε παιδικό τμήμα δημοτικής βιβλιοθήκης με σεξουαλικό περιεχόμενο.

Τι θα γίνει με την Περιφέρεια Αττικής: Ο Γιώργος Παπανικολάου επικρατέστερος υποψηφιος - Τα ονόματα που έχουν πέσει στο Tραπέζι


 Γεωργία Αθ. Σκιτζή

Μετά το ζειμπέκικο που «έκαψε» τον υποψήφιο και νυν περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη,

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις