Κυριακή 30 Ιουλίου 2023

Οπτική ψευδαίσθηση για να τεστάρεις την παρατηρητικότητά σου: Βρες το ποντίκι σε 5 δευτερόλεπτα

 


Αν σας αρέσουν οι οφθαλμαπάτες και τα τεστ παρατηρητικότας, τότε αυτή η οπτική ψευδαίσθηση θα σας ξετρελάνει. Οι οπτικές ψευδαισθήσεις είναι εικόνες που μπερδεύουν το μυαλό και τεστάρουν την αντίληψή μας. Συχνά μας προκαλούν να δούμε τα πράγματα διαφορετικά και αμφισβητούν αυτά που πιστεύουμε ότι…βλέπουμε.

Οι οπτικές ψευδαισθήσεις φροντίζουν για την ψυχαγωγία μας, καθώς είναι ένα ευχάριστο διάλειμμα από το άγχος της καθημερινότητάς μας, αποτελούν όμως και μέρος του πεδίου της ψυχανάλυσης καθώς ρίχνουν λίγο φως στον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα.

Υπάρχουν διάφορα είδη οπτικών ψευδαισθήσεων. Σε αυτή την εικόνα που ανέβηκε στο Pinterest, βλέπετε ένα λιοντάρι με μια χρυσή χαίτη. Εκτός από το λιοντάρι, υπάρχει όμως και ένα δεύτερο ζώο που κρύβεται στην φωτογραφία.

Αυτό το κρυμμένο ζώο είναι ένα ποντίκι και πρέπει να το εντοπίσετε μέσα σε μόλις 5 δευτερόλεπτα.

Ο χρόνος σας ξεκινά τώρα. Είναι ένα απλό τεστ για να δοκιμάσετε την παρατηρητικότητά σας.

Έχετε εντοπίσει το ποντίκι; Βιαστείτε, ο χρόνος τελειώνει.  Μελετήστε προσεκτικά την φωτογραφία. Η απάντηση κρύβεται μέσα στην εικόνα.

οπτική ψευδαίσθηση
Pinterest

ΤΕΛΟΣ ΧΡΟΝΟΥ. Μπορείτε να σταματήσετε την αναζήτηση. Βρήκατε το ποντίκι; Αν ναι, πόσο γρήγορα το εντοπίσατε;

Πιστεύουμε ότι οι περισσότεροι από εσάς μπορεί να έχετε ήδη βρει το ποντίκι.  Σε περίπτωση που κάποιοι από εσάς ακόμα αναρωτιέστε πού βρίσκεται, δείτε τη λύση παρακάτω.

Spoiler για την οπτική ψευδαίσθηση

Θα δείτε το ποντίκι να… εμφανίζεται, εάν γυρίσετε την εικόνα ανάποδα.

Pinterest

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις