Δευτέρα 29 Απριλίου 2024

Τα 10 σημάδια που μαρτυρούν ότι έχετε βρει τον ιδανικό σύντροφο, σύμφωνα με την ψυχολογία


 Στην αναζήτηση του έρωτα, πολλές φορές αναρωτιόμαστε αν τελικά έχουμε βρει «τον έναν και μοναδικό».  Μπορεί να αναρωτιέστε αν, τα συναισθήματα σας είναι αληθινά ή αν απλά είναι η δύναμη της συνήθειας που σας κρατά στη σχέση αυτή.

Μια κοινή συνήθεια πριν από τον ύπνο μπορεί να αυξήσει τον Kίνδυνο θανατηφόρων ασθενειών, προειδοποιεί Mελέτη


 Ο καλός ύπνος είναι ζωτικής σημασίας για τη συνολική μας υγεία και ευεξία. Ο ανεπαρκής ύπνος μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την ικανότητά μας να λειτουργούμε φυσιολογικά και να οδηγήσει σε προβλήματα υγείας.

Mάτι: O κίνδυνος παραγραφής των αδικημάτων, η παρέμβαση Αρείου Πάγου και οι εξαγοράσιμες ποινές


 Πώς το δικαστήριο έφτασε από τα 111 χρόνια φυλάκισης, σε 5 και εξαγοράσιμα

Ορατός είναι ο κίνδυνος παραγραφής των αδικημάτων για την τραγωδία στο Μάτι το 2018 που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Yποκλίνεται όλος ο πλανήτης: Ο 11χρονος Έλληνας «Αϊνστάιν» Βασίλης Ντάτης κέρδισε μετάλλιο στην παγκόσμια Ολυμπιάδα


 Χριστίνα

Γιος στρατιωτικών με καταγωγή από τη Λάρισα.

Θεσσαλονίκη: Ξαφνικό Μπλακ άουτ στο Κέντρο της πόλης

 


Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα είναι αυτή την ώρα

Πάρος: Μια μεγάλη ευκαιρία χάθηκε για το Nησί! – Το κρουαζιερόπλοιο που δεν έφθασε ποτέ…


 ΑΠΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ

Μια μεγάλη ευκαιρία για την Πάρο χάθηκε εξαιτίας των ατελών υποδομών της αλλά της έλλειψης βούλησης να αναγνωριστεί ως ευκαιρία η προσέγγιση ενός μεγάλου κρουαζιερόπλοιου στο νησί.

OTAN ΘΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ!

 

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ FRIK:

Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΠΑΣΧΕΙ...

...οι παππούδες μας κράτησαν 50 χρόνια μαζί... Σήμερα, όταν μια σχέση έχει προβλήματα...


Πετρος Τ.

Υποθέτω ο λόγος για τον οποίο οι παππούδες μας κράτησαν 50 χρόνια μαζί,

Tο κόλπο στο ξεσκόνισμα για να απαλλαγείτε από τις εποχικές αλλεργίες – Συμβουλές από ειδικό για πεντακάθαρο σπίτι

 


Μια ειδικός στον καθαρισμό αποκαλύπτει τα μυστικά της για ένα λαμπερό σπίτι, συμπεριλαμβανομένων των σημείων που οι άνθρωποι συνήθως ξεχνούν να καθαρίσουν. Επίσης, εξηγεί το κόλπο στο ξεσκόνισμα που θα σας βοηθήσει να καταπολεμήσετε τις ανοιξιάτικες αλλεργίες.

Πάσχα: Τι ισχύει για τις αργίες – Tι θα πάρουν όσοι Eργάζονται


 Ποιες είναι οι επίσημες αργίες του Πάσχα - Πως θα πληρωθούν όσοι εργάζονται

KPHTH: Έστησαν ενέδρα σε 41χρονο και τον ξυλοκόπησαν


 Θύμα άγριας επίθεσης φέρεται ότι έπεσε ένας 41χρονος άνδρας χθες (29/04) το βράδυ, στην περιοχή του Πάνορμου στο Ρέθυμνο, Κρήτης, όπως κατήγγειλε ο ίδιος στις αστυνομικές αρχές.

Γιατί Kινούμαστε όλο και πιο αργά όσο γερνάμε;


 Τι έδειξε η έρευνα για το σώμα και την επιβράδυνση όσο μεγαλώνουμε - Ο εγκέφαλος «διαλέγει» την ενεργειακά φθηνότερη επιλογή.

H «νέου τύπου δημοκρατία» με μια Δικαιοσύνη προσκυνημένη


 Ερωτήματα για το επίπεδο «λειτουργικότητας» και απονομής από τη Δικαιοσύνη προκαλεί η σημερινή απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών,

Yεμένη: Πλοίο δέχθηκε επίθεση πυραύλων κοντά στη Mούχα – Ασφαλές το σκάφος και το πλήρωμα


 Ένα πλοίο εμπορευματοκιβωτίων φέρεται να αποτέλεσε στόχο πυραύλων κοντά στη Μούχα της Υεμένης, σύμφωνα με τη βρετανική Ambrey. Ασφαλές το σκάφος και το πλήρωμα

EPEYNA: Τι λένε οι Έλληνες για την Εκκλησία – Πόσοι πιστεύουν στον Θεό;


 Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα ευρήματα της πανελλαδικής έρευνας που διενέργησε η καπαresearch αναφορικά με τα «πιστεύω» των Ελλήνων και τη γνώμη τους για τον θεσμό της Εκκλησίας.

Τεστ προσωπικότητας: Αυτό που Bλέπετε πρώτα στην εικόνα αποκαλύπτει πολλά για την ερωτική Zωή σας


 Ένα νέο τεστ προσωπικότητας σαρώνει στα social media και υπόσχεται να αποκαλύψει πολλά για την ερωτική σας ζωή.

«Βοήθεια!!»: Το «Mέχρι τον τελευταίο Ουκρανό» σε ένα σπαρακτικό BINTEO - Σαν «κοινοί απαγωγείς» οι στρατιωτικοί του Ζελένσκι μαζεύουν τους άνδρες από τους δρόμους.


 «Βοήθεια, έχω ένα παιδί μόνος μου στο σπίτι», φωνάζει ένας άνδρας σε δρόμο της Οδησσού, σε ένα βίντεο που «πάγωσε» το διαδίκτυο.

«Hταν και είναι Eπικίνδυνος και του αξίζει να είναι φυλακή» λέει θύμα του γνωστού δικηγόρου που Kαταδικάστηκε για Bιασμούς


 Δικαίωση μετά από 18 ολόκληρα χρόνια για δύο αδελφές 27 και 29 ετών, οι οποίες βιάστηκαν από γνωστό δικηγόρο που καταδικάστηκε ομόφωνα σε 45 χρόνια κάθειρξη χωρίς αναστολή και χωρίς κανένα ελαφρυντικό για τον βιασμό τους κατ’ εξακολούθηση όταν ακόμα ήταν 9 και 11 ετών.

Oυκρανία: «Πέφτουν» το ένα μετά το άλλο τα χωριά στα ανατολικά – Η Ρωσία κατέλαβε το 18% της επικράτειας - Τουλάχιστον 1 ακόμη έτος αναμένεται να διαρκέσει η διαμάχη στα ανοιχτά μέτωπα


 Προχωρούν οι ρωσικές δυνάμεις σε τοποθεσίες κατά μήκος του μετώπου στην Ουκρανία, καταλαμβάνοντας ένα χωριό στην περιοχή του Ντονέτσκ, εξασφαλίζοντας προνομιακές θέσεις στην περιοχή του Χαρκόβου και αποκρούοντας μια σειρά ουκρανικών επιθέσεων, σύμφωνα με ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Άμυνας.

Τα 3 ζώδια που βιώνουν μια βαθιά αλλαγή στις σχέσεις τους αυτή την εβδομάδα (29 Απριλίου – 5 Μαΐου)


 Η εβδομάδα από τις 29 Απριλίου έως τις 5 Μαΐου 2024 προσφέρει σε όλα τα ζώδια πολλές ευκαιρίες για να ανεβάσουν το επίπεδο στις ερωτικές σχέσεις τους.

Καρφιά Κωνσταντοπούλου για το Mάτι – Απόφαση «ντροπή»


 «Το έγκλημα στο Μάτι ήταν κακούργημα - Ποινές χάδια με αναστολή» είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Bonus στο Δημόσιο: 9 ερωτήσεις - απαντήσεις για τα ποσά και τους δικαιούχους

 Όπως αποκάλυψε από το πρωί η «Η», το 40% του ποσού ανταμοιβής κατανέμεται ισομερώς στους δικαιούχους υπαλλήλους που εργάστηκαν για την επίτευξη του στόχου και το 60% κατανέμεται μη οριζόντια και σε συνάρτηση με τη συγκεκριμένη προσφορά του κάθε υπαλλήλου στην επίτευξη του στόχου.

Στην αρχή κάθε έτους θα καθορίζονται οι προς ανταμοιβή στόχοι των φορέων του Δημοσίου, κατόπιν επεξεργασίας από την Επιτροπή Κινήτρων και Ανταμοιβής που αποτελείται από υπηρεσιακά στελέχη και τους αρμόδιους Γενικούς Γραμματείς, με βάση τις προτεραιότητες ανά υπουργείο.

H Σοφία το ρομπότ «έχασε» ένα σκαλοπάτι – Η τούμπα στη ΔΕΘ


 Η Σοφία το γνωστό ρομπότ «έχασε» ένα σκαλοπάτι και έπεσε μέσα στην έκθεση Beyond που πραγματοποιείται στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Βουλεύτρια των ΗΠΑ γεννημένη στην Ουκρανία ψήφισε «όχι» σε 61 δισ. - Στην πατρίδα της νιώθουν προδομένοι


 «Ο πρόεδρος Μπάιντεν και ο πρόεδρος Ζελένσκι απέτυχαν», είπε η Σπαρτζ από το βήμα της Βουλής το Σάββατο πριν από την ψηφοφορία...

ΣΥΡΟΣ - ΜΕ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΑΣΧΑ ΤΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ & ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ NΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ "Ο ΑΓΙΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ" ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΝΩΠΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ "ΠΙΝΔΟΣ"

 


Ο πρόεδρος Αρτέμιος Πουσσουνέλος και  τά μέλη του Δ.Σ του φίλαθροπικού σωματείου Αγιος Φίλιππος ο Διάκονος Νοτίου Αιγαίου.

Φραγμένες αρτηρίες: 4 Σιωπηλά σημάδια ότι έχετε πρόβλημα απόφραξης στις αρτηρίες σας


 Αρτηρίες όταν είναι φραγμένες σημαίνει ότι έχουν συσσωρευτεί στα τοιχώματά τους λιπαρές ουσίες. Η κατάσταση για τον ασθενή χαρακτηρίζεται ως επικίνδυνη. Είναι “σιωπηλή” και δεν προκαλεί εμφανή σημάδια και συμπτώματα.

Γιάννης Καλλιάνος: 145 αγγειοχειρούργοι καταγγέλλουν «ανθρωποφαγία» και Zητούν την παρέμβαση του πρωθυπουργού - Με μία σκληρή επιστολή όλες οι επιστημονικές εταιρείες και ενώσεις Αγγειοχειρουργικής στην Ελλάδα καταδικάζουν τη στάση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννη Καλλιάνου

 


Με μία σκληρή ανακοίνωσή όλες οι επιστημονικές εταιρείες και ενώσεις Αγγειοχειρουργικής στην Ελλάδα καταδικάζουν τη στάση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννη Καλλιάνου έναντι του συναδέλφου τους που παρακολουθούσε τον πατέρα του. 

Λετονία: Οι πολίτες καλούνται να Mετατρέψουν τα υπόγειά τους σε αντιαεροπορικά καταφύγια


 Με αφορμή την παραδοσιακή εθνική ημέρα καθαρισμού της χώρας

Οι αρχές της Λετονίας, βαλτικής χώρας και γειτονικής της Ρωσίας,

Σε βέρτιγκο η Κυβέρνηση για τους «Σπαρτιάτες»: Tώρα τους θέλει στο Kοινοβούλιο!


 Εκεί που προσδοκούσε να αποφασίσει το Εκλογοδικείο την έκπτωση τους και το διαμοιρασμό των 12 εδρών τους, τώρα… τρέμει την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου

Αλλάζει πλήρως το EΣY: Γίνεται αυτόνομος Οργανισμός με ξεχωριστή Xρηματοδότηση και αξιολόγηση

 Η ρύθμιση αυτή θα μετατρέψει ουσιαστικά το σύστημα υγείας σε έναν απολύτως αυτόνομο φορέα

Ένα νέο Εθνικό Σύστημα Υγείας (ΕΣΥ) φιλοδοξεί να δημιουργήσει η κυβέρνηση τους επόμενους μήνες. Πρόκειται για ένα σχέδιο που περιλαμβάνει την πλήρη αλλαγή του ΕΣΥ σε έναν νέο Οργανισμό ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, θα γίνει Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου (ΝΠΔΔ).

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: H ανάρτησή της Mετά την απάντηση της Κατερίνας Λιόλιου στον Ηλία Ψινάκη

 


Σάλος έχει προκληθεί από τα όσα είπε ο Ηλίας Ψινάκης, για την Μαίρη Συνατσάκη αλλά και την Κατερίνα Λιόλιου, στην διάρκεια της παρουσίας του στο J2US. Και η παρουσιάστρια, αλλά και η τραγουδίστρια απάντησαν στον γνωστό μάνατζερ μέσα από αναρτήσεις τους στα προφίλ τους στο Instagram.

Τραγικά απίθανη Iστορία: πώς σκοτώθηκαν περισσότεροι Αμερικανοί στην Άσκηση παρά στην Απόβαση στη Nορμανδία


 Τέτοιες μέρες πριν από 80 χρόνια, κατά την Άσκηση για την Απόβαση στη Νορμανδία σκοτώθηκαν περισσότεροι αμερικανοί στρατιώτες από όσους σκότωσαν οι Γερμανοί την D Day!

Δεν παραιτείται ο πρωθυπουργός της Iσπανίας Πέδρο Σάντσεθ – Ανακοίνωσε την απόφασή του


 «Έχω αποφασίσει να συνεχίσω» είπε στο διάγγελμα του ο Ισπανός πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσεθ, ο οποίος νωρίτερα, συναντήθηκε με τον βασιλιά της Ισπανίας.

Λάκης Λαζόπουλος: Στο vοσοκομείο έπειτα από λιποθυμικό επεισόδιο

 


Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας (29/4) ο Λάκης Λαζόπουλος, έπειτα από ατύχημα.

Κυρανάκης: Έκδοση πιστοποιητικών XΩΡΙΣ καμία ανθρώπινη παρέμβαση δημ. υπαλλήλου, vid


 Ανακοινώσεις σχετικά με την ψηφιοποίηση του ελληνικού Δημοσίου έκανε ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κωνσταντίνος Κυρανάκης.

Μαρούσι: Ο 23χρονος δεν βρισκόταν στο νυχτερινό κέντρο - Ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη - H Αστυνομία βρίσκεται κοντά στην ταυτοποίηση του δράστη


 Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη που προκάλεσε το αιματηρό επεισόδιο και τον θάνατο του 23χρονου τα ξημερώματα της Κυριακής έξω από νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι, επί της Λεωφόρου Κηφισίας.

Αυτά τα 5 Zώδια ευνοούνται τον MAIO – «Είναι πιθανό να ακούσουν πολύ καλά νέα»


 Τον Μάιο του 2024, οι Δίδυμοι, ο Λέων, ο Ζυγός, ο Τοξότης και ο Υδροχόος είναι τα ζώδια που είναι πιο πιθανό να ακούσουν συναρπαστικές ειδήσεις και να έχουν ευκαιρίες που θα τους ανεβάσουν το ηθικό και θα φέρουν θετικές αλλαγές στη ζωή τους.

Φωτιά στο Μάτι: Ποινές φυλάκισης από 111 έως 3 έτη στους έξι ενόχους - Εκτιτέα τα 5 «Εμείς έχουμε μόνο τάφους», φώναζαν οι συγγενείς των θυμάτων


Ποινές φυλάκισης που για τέσσερα πρώην στελέχη της Πυροσβεστικής σωρευτικά ξεπερνούν τα 100 χρόνια επέβαλε για τη φωτιά στο Μάτι το Τριμελές Πλημμελειοδικείο, το οποίο ωστόσο όρισε ότι εκτιτέα είναι τα πέντε έτη.

Κυριακή 28 Απριλίου 2024

O ΠΟΥ αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη συνθήκη για την πανδημία γιατί η κοινή γνώμη (Eκτός Ελλάδος), αντιδρά έντονα στην τυραννία της ελίτ!


 Παρά τις διορθώσεις επι διορθώσεων, της νέας Συνθήκης Πανδημίας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, καταργήθηκε λόγω του αυξανόμενου αριθμού ανθρώπων που ξυπνούν και ξεσηκώνονται ενάντια στην τυραννική ατζέντα της παγκοσμιοποίησης ελίτ.

TOYPKIA - Exxon Mobil: H Αγκυρα πάει για deal πολλών δισ. δολαρίων για αγορά LNG


 Η Τουρκία επιδιώκει να δημιουργήσει ένα «νέο χαρτοφυλάκιο εφοδιασμού» που θα την κάνει να εξαρτάται λιγότερο από έναν μόνο εταίρο, δήλωσε ο υπουργός Ενέργειας της Τουρκίας, τονίζοντας ότι θέλει να εξασφαλίσει 2,5 εκατομμύρια τόνους υγροποιημένου φυσικού αερίου ετησίως μέσω μιας μακροπρόθεσμης συμφωνίας

Αποκαλυπτικό έγγραφο με την κυβέρνηση των ΗΠΑ να επιβεβαιώνει ότι ανέκτησε UFO που συνετρίβη

 


Αποκαλύψεις για το UFO από τον Κρις Μέλον, ο οποίος υπηρέτησε στις κυβερνήσεις Κλίντον και Τζορτζ Μπους

Tα 6 σημάδια που δείχνουν ότι ένας άνδρας σας αγαπά αλλά δεν είναι αρκετά ώριμος για να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας, σύμφωνα με την ψυχολογία


 Μπορεί ένας άνδρας να αγαπάει μία γυναίκα και να το δείχνει με τις πράξεις του. Την ίδια στιγμή, μπορεί όμως να μην έχει αναπτύξει το απαραίτητο επίπεδο ωριμότητας για να σταθεί δίπλα σε μία γυναίκα. Πρόκειται για ένα αρκετά συχνό δίλημμα που αντιμετωπίζουν πολλές γυναίκες.

Πώς η Ρωσία κατάφερε να ξεπεράσει το NATO σε χρόνο ρεκόρ – Και έπεται συνέχεια - Τρίβουν τα μάτια τους στην Δύση


 Ανώτερος αξιωματούχος του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ επεσήμανε τον ανησυχητικό ρυθμό με τον οποίο ο ρωσικός στρατός μπόρεσε να «ανασυγκροτηθεί» μετά τα αρχικά στάδια του πολέμου που υποστηρίχθηκε από το ΝΑΤΟ στην Ουκρανία, υπονομεύοντας μοιραία τις ελπίδες του αρχηγού του Πενταγώνου Λόιντ Όστιν ότι η ουκρανική κρίση θα «αποδυναμώσει» την Ρωσία!

Σε δίλημμα 41χρονος για το τελεσίγραφο 5 ημερών από την σύντροφό του – «Ή με παντρεύεσαι ή χωρίζουμε»


 Αν δεν παντρευτούν, η γυναίκα θα τον χωρίσει αλλά το πρόβλημα υγείας της του δημιουργεί αμφιβολίες. O 41χρονος έχει σχέση με μία 36χρονη για τέσσερα χρόνια.

Φωτιά στους Δελφούς: Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Οι πρώτες πληροφορίες


 Φωτιά ξέσπασε στους Δελφούς το απόγευμα της Κυριακής των Βαΐων, σε αγροτοδασική έκταση.

H απλή μέθοδος για πεντακάθαρο σπίτι σε χρόνο μηδέν

 


Οι Αμερικανοί αφιερώνουν περίπου δύο ώρες την ημέρα στις δουλειές του σπιτιού. Αν σας ακούγεται οικείο, τότε γνωρίζετε πόσο σημαντικό είναι να αξιοποιείτε σωστά τον χρόνο σας.

Σεισμός 3,9 Ρίχτερ ανοιχτά της Κρήτης

 Σεισμός 3,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής 28 Απριλίου 2024 ανοιχτά της Κρήτης.

Ακρόπολη: Αντιδράσεις για φωτογραφίες με χλαμύδες στον ιερό βράχο – Εξηγήσεις ζητεί ο ΣYPIZA - Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Κυριακή Μάλαμα

 


Αντιδράσεις και ποικίλες συζητήσεις έχουν προκαλέσει φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και δείχνουν άτομα με χλαμύδες να ποζάρουν μπροστά από την Ακρόπολη των Αθηνών.

Επιχείρησαν να ρίξουν «BOMBA» με drone σε επιχείρηση στην KPHTH

 


Άγνωστοι κατέβασαν με drone εμπρηστικό μηχανισμό μέσα στην επιχείρηση με πυροκροτητή και χρονόμετρα

BOMBA: Αναμένεται ένταλμα σύλληψης για Νετανιάχου από το Διεθνές Δικαστήριο της Xάγης - Τι Mεταδίδουν τα Ισραηλινά Μέσα Ενημέρωσης


 Αντιμέτωπος με την έκδοση εντάλματος σύλληψης από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης αναμένεται να έρθει ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου.

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις