Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Ο πύραυλος των Rafale που τρέμουν οι Τούρκοι

 Ένα μοναδικό όπλο έχουν στην φαρέτρα τους τα ελληνικά Rafale, το οποίο μπορεί να χτυπήσει και αντίπαλο που βρίσκεται στην πλάτη του ελληνικού μαχητικού.

Η απόκτηση των Rafale από την ΠΑ έχει αλλάξει αποφασιστικά υπέρ της Ελλάδας τις ισορροπίες πάνω από το Αιγαίο, με τους Τούρκους να βρίσκονται για πρώτη φορά εδώ και χρόνια με την πλάτη στον τοίχο.

Πόλεμος στο Ισραήλ - Τραγωδία με 112 νεκρούς στη Γάζα: Για σφαγή μιλά η Χαμάς - Δεν σκοτώσαμε πάνω από δέκα, απαντούν οι Ισραηλινοί

 Οι εκδοχές των δύο πλευρών για το τραγικό περιστατικό την ώρα διανομής ανθρωπιστικής βοήθειας - Εκατοντάδες οι τραυματίες

Αντικρουόμενες είναι οι εκδοχές Ισραήλ και Χαμάς για την τραγωδία στη Λωρίδα της Γάζας την Πέμπτη κατά την οποίο 112 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και εκατοντάδες τραυματίστηκαν από ισραηλινά πυρά την ώρα που περίμεναν ανθρωπιστική βοήθεια.

Θύμιος Γεωργόπουλος: O Kασσελάκης τον απέλυσε από Γενικό Διευθυντή του ΣΥΡΙΖΑ - Ήταν της εμπιστοσύνης του Τσίπρα

 Κατά πληροφορίες, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, φέρεται να επιθυμεί να προχωρήσει άμεσα σε διαρθρωτικές αλλαγές, εντός του κόμματος

Εκτός ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο Διευθυντής του κόμματος, Θύμιος Γεωργόπουλος, ο οποίος αποτελούσε συνεργάτη της Κουμουνδούρου τα τελευταία τρισήμιση χρόνια, καθώς διαδέχθηκε στη θέση τον αείμνηστο Μίμη Δαρειώτη.

Daily Telegraph: Στους 5 ιδανικούς οικογενειακούς προορισμούς της Ελλάδας κατατάσσεται η Νάξος

 


Η ιστοσελίδα της Daily Telegraph κατατάσσει τη Νάξο στους 5 ιδανικούς οικογενειακούς προορισμούς της Ελλάδας.

Bόλος: Πόμολο καρφώθηκε στο χέρι 11χρονου μαθητή – Υποβλήθηκε σε επέμβαση


 Στο νοσοκομείο διακομίστηκε ένας 11χρονος μαθητής δημοτικού στον Βόλο, ύστερα από ένα σοβαρό ατύχημα που είχε χθες το πρωί στο σχολείο του.

Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο φάκελος-BOMBA που εστάλη στην πρόεδρο Εφετών

 


Εικόνες από τον φάκελο-βόμβα που στάλθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, με παραλήπτρια την πρόεδρο των Εφετών, βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Βουλγαρία: Βίντεο – NTOKOYMENTO από την τραγωδία με τον Έλληνα σκιέρ – H στιγμή που τον παρέσυρε η χιονοστιβάδα


 Ένα συγκλονιστικό βίντεο – ντοκουμέντο έφερε στη δημοσιότητα το Mega, το οποίο προέρχεται από την κάμερα που κρατούσε ένα από τα μέλη της παρέας των Ελλήνων σκιέρ στο χιονοδρομικό κέντρο της Βουλγαρίας, εκεί όπου έχασε τη ζωή του ο 36χρονος Κωνσταντίνος Μόμτσης, πριν από λίγες εβδομάδες.

Oι ερωτήσεις που θα σας έκανε η γάτα σας αν μπορούσε να Mιλήσει

 


Κωνσταντίνα Μάλλιου

Τι να σκέφτεται άραγε αυτό το πανέξυπνο και παμπόνηρο μυαλό της γάτας σας;

Έλενα Κρεμλίδου: Δεν έχω μόνο ωραία οπίσθια, έχω και πτυχίο πλέον «Δεν ήθελα να με χαρακτηρίζει μόνο αυτό» πρόσθεσε - Δείτε το BINTEO


 Η Έλενα Κρεμλίδου ανάρτησε πριν από λίγες μέρες, φωτογραφίες από την αποφοίτησή της σε ιδιωτική σχολή, με την instagrammer να ποζάρει με το πτυχίο της χαμογελαστή.

Eρευνα: Yπερεπεξεργασμένα τρόφιμα όπως μπισκότα, κέικ, γλυκά είναι βλαβερά σαν το κάπνισμα - Συνδέονται με 32 ασθένειες

 Συνήθως σε αυτά περιέχονται χημικές και χρωστικές ουσίες, γλυκαντικά και συντηρητικά που παρατείνουν τη διάρκεια ζωής των τροφίμων

Η διατροφή που έχει υψηλή περιεκτικότητα σε εξαιρετικά επεξεργασμένα τρόφιμα μπορεί να είναι επιβλαβής για κάθε μέρος του σώματος, σύμφωνα με μια μεγάλη έρευνα.

Μαρούσι: H επεισοδιακή σύλληψη κλέφτη ακριβών ποδηλάτων από αστυνομικό που ήταν εκτός υπηρεσίας - Φωτογραφία


 Αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ των βορείων προαστίων, που ήταν εκτός υπηρεσίας, εντόπισε, μέρα μεσημέρι, στις 12:30 την Τετάρτη, ύποπτο μαυροφορεμένο άντρα να κινείται επί των οδών Αμαρυσίας Αρτέμιδος και Ερατούς, στο Μαρούσι.

Financial Times: Απόρρητα ρωσικά έγγραφα αποκαλύπτουν πότε και γιατί ο Πούτιν θα ξεκινούσε πυρηνικό πόλεμο


 Το πρακτορείο φέρνει στο φως τα σενάρια που εξετάζουν οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις - Στο στόχαστρο η Κίνα η οποία εμφανίζεται ως βασική «απειλή» από τα νότια σύνορά της παρά την προσέγγιση Πούτιν με τον Σι

Παρίσταναν τους «δοσατζήδες» και Pήμαζαν Hλικιωμένους


 Το κατώφλι του Εισαγγελέα πέρασαν ένας άνδρας ηλικίας 41 ετών και μια γυναίκα 40 ετών καθώς μετά από έρευνα της Αστυνομίας συνελήφθησαν με την κατηγορία ότι

Γυναίκα Bρήκε Yπόγειο καταφύγιο στην πίσω αυλή της – Έχει μήκος 48 μέτρα


 Ένα υπόγειο καταφύγιο, που πιθανότατα χρησιμοποιήθηκε από ανθρώπους κατά την διάρκεια των βομβαρδισμών του Β Παγκοσμίου Πολέμου, ανακάλυψε μία γυναίκα στην πίσω αυλή του σπιτιού της στην Βρετανία.

Θεσσαλονίκη: Eπεισόδιο σε οικισμό POMA – Τραυματίστηκε δίχρονο παιδάκι


 Επεισόδιο μεταξύ Ρομά σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στον οικισμό «Αγία Σοφία» στη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό στο κεφάλι ενός δίχρονου παιδιού.

5 ανεπαίσθητες συμπεριφορές που μαρτυρούν ότι κάποιος σας λέει ψέματα


 Όλοι θέλουμε να πιστεύουμε ότι είμαστε καλοί στο να ανιχνεύουμε τα ψέματα. Η πραγματικότητα δείχνει ότι κάτι τέτοιο δεν είναι πάντα τόσο απλό. Οι ψεύτες καταφέρνουν να καλύψουν την ανεντιμότητα με ιστορίες που σκαρφίζονται και πειστικά άλλοθι.

«Σύμπραξη Εκδίκησης»: Αυτά Eίναι τα όπλα των κατηγορουμένων για τρομοκρατία – ΦΩΤΟ

 


Φωτογραφίες με τα όπλα που εντοπίστηκαν στις έρευνες που έγιναν σε διάφορους χώρους μεταξύ των οποίων τρία κελιά καταστημάτων κράτησης και εννέα οικίες, έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ.

Mυστηριώδες σημείωμα με την υπογραφή του Τζέιμς Μποντ – Βρέθηκε σε κάστρο 400 ετών


 Ένα παλιό σημείωμα από την δεκαετία του 1960 που φέρει την υπογραφή του Βρετανού κατασκόπου, Τζέιμς Μποντ ανακαλύφθηκε σε μπουκάλι κατά τη διάρκεια εργασιών ανακαίνισης σε ένα κάστρο 400 ετών που βρίσκεται στα ανοικτά των ακτών της Γαλλίας. Τώρα οι λάτρεις της ιστορίας προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο και να μάθουν από πού προήλθε.

Τέμπη: Φοιτητές ξαναγράφουν τα ονόματα των 57 νεκρών μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη


 Μέλη των Φοιτητικών συλλόγων έξω από τη Βουλή, ξαναγράφουν τα ονόματα των 57 νεκρών από την τραγωδία των Τεμπών, μπροστά από το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Φρίκη: Άνδρας τεμάχισε την Kαρδιά και τα σπλάχνα της συζύγου του


 Ένα αποτρόπαιο έγκλημα σημειώθηκε στην Βραζιλία, όπου ένας άνδρας, ο Marcelo Nistarda Antoniassi, τεμάχισε την καρδιά της γυναίκας του, Milena Dantas Bereta Nistarda, αφού πρώτα έσπασε την πόρτα του σπιτιού τους με το αυτοκίνητό του όταν εκείνη τον κατήγγειλε ότι την βίασε.

Πατατάκια π3ους και @ιδοίου στα Κυπριακά Pάφια!


 Natali Georgiou

Πατατάκια π3ους και @ιδοίου στα Κυπριακά Ράφια!

Νίκος Ι. Αντωνιάδης "ΑΓΟΡΑΚΙ Η ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΘΕΛΕΤΕ"; Tρομερές διαστάσεις πρόκειται σε σύντομο χρόνο να λάβει η υπόθεση της εμπορίας βρεφών....


 "ΑΓΟΡΑΚΙ Η ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΘΕΛΕΤΕ";

Ο χρήστης Νίκος Ι. Αντωνιάδης είναι με το χρήστη Marianna Cntrl Roupalioti.

Σκύλος γάβγιζε στην babysitter και ο πατέρας έβαλε κάμερα – Δεν φαντάζεστε τι ανακάλυψε (Video)

 


Ο σκύλος αντιπάθησε από την πρώτη στιγμή την babysitter και αυτό έσωσε το μωρό. Ο σκύλος κάθε φορά που έβλεπε την κοπέλα που κρατούσε το μωρό της οικογένειας γάβγιζε επίμονα και γρύλιζε.

Έβαλε κάμερα μέσα σε μια φωλιά – Αυτό που παρατήρησε μετά θα σας σοκάρει (Video)


 Ο χρήστης του YouTube Tan Nguyen βρήκε μια φωλιά ενός πουλιού στην αυλή του και αποφάσισε να τοποθετήσει κοντά μια κάμερα για να καταγράψει την εκκόλαψη των αυγών.

Xρηματιστήριο Αθηνών: Στις καλένδες οι αλλαγές στον Κανονισμό


 Στις καλένδες παραπέμπονται οι περισσότερες εκ των αλλαγών στον Κανονισμό του Χρηματιστηρίου που ανακοίνωσε ο επικεφαλής της ΕΧΑΕ κ. Γιάννος Κοντόπουλος τον περασμένο Οκτώβριο.

Hλίας Λογοθέτης: Πότε και πού θα γίνει η κηδεία του


 Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου του γνωστού ηθοποιού, Ηλία Λογοθέτη.

Θρίλερ στην Hλεία: Eντοπίστηκε πτώμα στο φράγμα του Φλόκα


 Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές μετά τον εντοπισμό πτώματος στο φράγμα του Φλόκα στην Ηλεία.

Ντροπή: Έσβησαν άρον άρον τα Oνόματα των νεκρών παιδιών στα Tέμπη από την πλατεία στο Σύνταγμα


 Εικόνες ντροπής στο Σύνταγμα όπου τη νύχτα συνεργεία καθαρισμού του Δήμου Αθηναίων  έσβησαν τα ονόματα των θυμάτων των Τεμπών που είχαν γράψει συγγενείς των θυμάτων και διαδηλωτές μπροστά από το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Πεθερικά από την… κόλαση: Έριξαν κόκκινη μπογιά στο νυφικό – «Προσπάθησαν να καταστρέψουν τον γάμο του γιου τους»


 Το όνειρο ενός ζευγαριού για τον τέλειο γάμο κατέρρευσε σαν πύργος στην άμμο, αφού η οικογένεια του γαμπρού φέρεται να προσπάθησε να σαμποτάρει τη μεγάλη τους μέρα.

Θεσσαλονίκη: Στο εδώλιο 53χρονος για τον βιασμό της ανιψιάς του – «Το σπίτι μου είναι ανοιχτός τάφος» λέει η μητέρα της


 Επεισοδιακά εξελίχθηκε στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης η εκδίκαση υπόθεσης βιασμού ανήλικης με κατηγορούμενο τον εξ αγχιστείας θείο της.

Tο μυστήριο με πήλινη σφραγίδα από την περίοδο του Ναού του Σολομώντα – H φράση από τη Βίβλο


 Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν σφραγίδα από πηλό που χρονολογείται στην περίοδο του Ναού του Σολομώντα, που είναι γνωστός και ως «πρώτος Ναός», κατά τη διάρκεια ανασκαφών στην πλατεία του Δυτικού Τείχους, στην Ιερουσαλήμ.

Φωτιά σε αυτοκίνητα στα Eξάρχεια


 Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική για φωτιά σε αυτοκίνητα στα Εξάρχεια.

«Ανακάλυψα μετά τον θάνατο του συζύγου μου ότι με απατούσε» – Bρήκε συνομιλίες με τις ερωμένες του στον υπολογιστή


 Μια γυναίκα έπεσε από τα σύννεφα όταν ανακάλυψη την αλήθεια για τον αγαπημένο της σύζυγο μετά τον θάνατό του.

Ακίνητα: Ποιoι πρέπει να εκδώσουν Hλεκτρονική Ταυτότητα – Τι ισχύει για τα πρόστιμα


 Μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2026  θα πρέπει δεκάδες χιλιάδες ιδιοκτήτες κτιρίων και  άλλων χρήσεων πλην κατοικίας να εκδώσουν Ηλεκτρονική Ταυτότητα για τα κτίριά τους.

Τέλη κυκλοφορίας: Tελευταία ημέρα για την εξόφλησή τους – Έρχονται πρόστιμα από αύριο


 Τέλος χρόνου για την καταβολή των τελών κυκλοφορίας 2024.  Σημειώνεται πως οι ιδιοκτήτες των οχημάτων θα πρέπει να τα εξοφλήσουν έως σήμερα αλλιώς  θα κληθούν να πληρώσουν τσουχτερά πρόστιμα από αύριο. Μάλιστα οι υπόχρεοι θα πρέπει να γνωρίζουν για τον υπολογισμό των τελών τα εξής:

Τέμπη: Έσβησαν τα ονόματα των 57 θυμάτων από την πλατεία Συντάγματος


 Διαδηλωτές και συγγενείς κατά τη χθεσινή πορεία που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας, έγραψαν με κόκκινη μπογιά τα ονόματα των 57 θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, στην πλατεία Συντάγματος.

Περίεργα του σατανισμού μέσα στα πόδια Του Θεού. Σολ Ομ Ων, 1307, Όφις Κουνταλίνης 34, ο Ερμαφρόδιτος Μπαφομέτ του Ελίφας Λέβι, ο Λεβιάθαν = Ουροβόρος Όφις….


 Η λέξη Σολομών όλως περιέργως φέρει τρεις λέξεις που σημαίνουν σε τρεις διαφορετικές γλώσσες και πολιτισμούς Ήλιος! Σολ = Ήλιος λατινιστί, Ομ ή Ωμ = πνευματικός Ήλιος ινδουιστί, Ον ή σωστά Ών = Θεός αιγυπτιαστί.

Τα Zώδια σήμερα, Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου: Κριοί, δεν μπορείτε να αλλάξετε τους ανθρώπους


 Τι θα συμβεί σήμερα, Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια.

Δημήτρης Καλλιβωκάς: Tα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του – Tο πρώτο μήνυμά του μέσα από το νοσοκομείο


 Πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστό ότι ο «Αριστοκράτης του Ελληνικού Κινηματογράφου» Δημήτρης Καλλιβωκάς βιώνει δύσκολες στιγμές, αφού έπεσε μέσα στο σπίτι του στην Κηφισιά, με αποτέλεσμα να σπάσει το πόδι του.

H σκλαβιά συνοδεύεται από την ευκολίαν….


 Η σκλαβιά συνοδεύεται από την ευκολίαν….

Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Δεξαμενή Νεωρίου – Αποκλειστικές φωτογραφίες. Ο “μπετόβλακας” απαντάει.

 


ΑΠΟ ΤΟ https://syrospress.gr/

ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΔΕΝΑΞΑΣ

Επειδή τα πάντα έχουν ένα όριο και επειδή τον τελευταίο καιρό κάποιοι τα όρια τα ξεπερνούν,

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΖΗΤΑ και όχι συγκάλυψη...


ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΖΗΤΑ

Το τρένο αυτό, 

δεν έφτασε ποτέ στη Σαλονίκη.

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ & ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ NΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ "Ο ΑΓΙΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ" ΣΤΗΝ ΣΥΡΟ


Αρτέμης Ρουσσουνελος 

 Το Γραφείο του Συλλόγου μας είναι κάθε μέρα ανοιχτό από τις 9:00 το πρωί μέχρι και τις 1 το μεσημέρι και το απόγευμα από τις 5:00 μέχρι τις 7:00.

ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΑ ΛΕΙΨΑΝΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΚΥΡΑΝΝΑΣ, 260 ΧΡΟΝΙΑ META TO MAPTYPIO THΣ!


 Με μεγάλη συγκίνηση προστρέχουν οι Θεσσαλονικείς στο παλαιό Ιερό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Όσσας Λαγκαδά για να προσκυνήσουν το χαριτόβρυτο λείψανο της αγίας νεομάρτυρος Κυράννας, το οποίο φανερώθηκε στις 12 του μηνός Σεπτεμβρίου, 260 χρόνια μετά το μαρτύριό της.

Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη Kατάσταση η Καίτη Γκρέυ – Oι τελευταίες πληροφορίες


 Δύσκολες ώρες περνά η αγαπημένη τραγουδίστρια Καίτη Γκρέυ, η οποία νοσηλεύεται στο Ωνάσειο.

Φον Nτερ Λάιεν: Η Ευρώπη πρέπει να ξοδεύει περισσότερα και καλύτερα

 


«Η Ευρώπη πρέπει να ξοδεύει περισσότερα, να ξοδεύει καλύτερα, να ξοδεύει ευρωπαϊκά» τόνισε η πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν μιλώντας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο Στρασβούργο.

KPHTH: Καβγάδισαν και έριξε το αυτοκίνητό της στη θάλασσα – ΦΩΤΟ


 Ακόμα και δύτες επιστρατεύτηκαν αργά το απόγευμα της Τετάρτης, στη θαλάσσια περιοχή της Αμμουδάρας, του Δήμου Μαλεβιζίου στην Κρήτη, προκειμένου να εξακριβωθεί αν υπήρχαν άνθρωποι μέσα σε ένα αυτοκίνητο, το οποίο ένας περαστικός είδε να «χάνεται» στο νερό.

Μόσχα: Απειλεί με αντίμετρα για την προσχώρηση της Σουηδίας στο NATO

 


Η Ρωσία προειδοποίησε σήμερα ότι θα λάβει αντίμετρα μετά την προσχώρηση της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ προκειμένου να αντιμετωπίσει τυχόν απειλές για την εθνική της ασφάλεια.

Παύλος στο μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: «H Ελλάδα είναι η αγάπη μας, είναι στο αίμα μας, στην ψυχή μας»


 Με πρωτοβουλία του Αρχιεπίσκοπου Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Νικήτα τελέστηκε στην

Στη Βουλή η δικογραφία για τα Tέμπη από την Εισαγγελία Λάρισας – Προς παράταση η προθεσμία υποβολής των πορισματικών θέσεων


 Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο παράτασης της προθεσμίας υποβολής των πορισματικών θέσεων των κομμάτων που μετείχαν στην εξεταστική επιτροπή για την τραγωδία των Τεμπών. 

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις