Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Περίεργα του σατανισμού μέσα στα πόδια Του Θεού. Σολ Ομ Ων, 1307, Όφις Κουνταλίνης 34, ο Ερμαφρόδιτος Μπαφομέτ του Ελίφας Λέβι, ο Λεβιάθαν = Ουροβόρος Όφις….


 Η λέξη Σολομών όλως περιέργως φέρει τρεις λέξεις που σημαίνουν σε τρεις διαφορετικές γλώσσες και πολιτισμούς Ήλιος! Σολ = Ήλιος λατινιστί, Ομ ή Ωμ = πνευματικός Ήλιος ινδουιστί, Ον ή σωστά Ών = Θεός αιγυπτιαστί. Και οι τρεις λέξεις είναι ελληνικές προς θρίαμβον της Ελληνικής Γλώσσας. Το σολ είναι από το ηλ που σημαίνει Θεός, λευκόν και φως και προσθέθηκε κατά την συνήθεια φθόγγος έμπροσθεν. Το Ών σημαίνει Άκτιστον Ον ενώ το ον με όμικρον το κτιστόν ον, εξού και η ρήση Του Χριστού εγώ ειμοί Ο Ών, ή εις τις εικόνες Του: «Ο ΩΝ». Συνάμα ΟΝ αγγλιστί σημαίνει επάνω ήτοι εις τους ουρανούς μέσα και βάλε πιο μακρυά…. Το Ομ που επικαλούνται και οι γιογκιστές, έχει προέλευση από την όμωση.

τατα δ γν θέλω μόσαι, κέλεται δέ με θυμός,
ο
δ πιορκήσω πρς δαίμονος. ατρ χιλλες
μιμνέτω α
τόθι τεος πειγόμενός περ ρηος·
190μίμνετε δ
 λλοι πάντες ολλέες, φρα κε δρα
κ κλισίης λθσι κα ρκια πιστ τάμωμεν.

Ουδέ θα γίνω επίορκος εμπρός των αθανάτων.
Και απ
 την ορμήν ας κρατηθεί της μάχης ο Πηλείδης
190και όλοι εδώ μείνετε μαζί, όσο τα δώρα να 
λθουν
απ
 την σκηνήν και κάμομε των όρκων την θυσίαν.
Και εις σε τον ίδιον τούτο εγώ να κάμεις παραγγέλλω.

Ηλιάς 190 https://www.greek-language.gr/

Όμωση σημαίνει όρκος, αλλά έχουμε και την λέξη όρκος, όρκια ήτοι ορκισμένα που τα θεωρούμε όμοια, αλλά έχουν διαφορά και όπως γίνεται πλέον, έχουμε απωλαίσει τες έννοιες και τις συνσφίξαμε ως όμοιες.

Εξού και λέγουμε ορκομωσία που εμπεριέχει αμφότερες τες λέξεις, ωσάν να λέγουμε ορκοορκία ή ομωσιομωσία. Το κλειδί ευρίσκεται εις την λέξη συνωμοσία !

Η όμωση σημαίνει την εμού δήλωση, τάξιμο….

Αµην λέγω σοι, σήµερον µετ' εµού έση εν τω παραδείσω, είπεν Ο Χριστόν εις τον μετανοημένον ληστήν. Ωσάν να ορκίζεται Ο Χριστός, να διαβεβαιώνει και τούτον σημαίνει όμ+ωση! Εις την όμωση τάζονται τα δώρα, τα πραχθέντα, δηλαδή τα όρκια. Εξού και ορκομωσία όταν λέγεις ορκίζομαι να είπω την αλήθειαν και μόνον την αλήθειαν! Δηλαδή η όμωση ήτοι η διαβεβαίωση ψυχικώς συνήθως επ’ ονόματι Θεού είναι να ειπείς την αλήθεια!

Όταν ο γιογκιστής αναφωνεί ομ ομ όμ ουσιαστικώς λέγει διαβεβαιώ, διαβεβαιώ, διαβεβαιώ και τούτον είναι ένας όρκος.

Το όνομα Σολομών το έδωσε ο πατέρας του Δαυΐδ και όμωσε με όρκια τον υιόν του, εξού και όταν ο υιός παρεκτράπην Ο Θεός είπεν θα αφήσω το βασίλειον του έως θανάτου του επειδή διαβεβαίωσα τον πατέρα του, μετά θα το ρίψω….. Ο Χριστός είπε να μην ορκιζόμαστε με όρκια αλλά το ναι μας να είναι ναι και το ουχί μας ουχί…. Ήτοι λιτά αλλά με νόημα….. Και Ο Θεός βλέπει….

Αφού η λέξη Ομ σημαίνει πνευματικός ήλιος ή προς τον πνευματικόν ήλιον, η λέξη ων σημαίνει τον ήλιον Θεόν όπως αναφέρεται και εις την Αποκάλυψη και η λέξη Σολ σημαίνει ήλιος τότε εις το όνομα Σολομών, που δεν προφέρεται ακριβώς ούτως εις την εβραϊκή, αλλά Σλόμων, σημαίνει Τρισήλιος Θεότητα, κωδικοποιημένα από τον Δαυΐδ τον μυστικιστήν;…..

Ο Ναός του Σολομώντος ήταν Ο Ναός της Τρισηλίου Άκτιστης Θεότητας, αλλά εκεί θα βασιλεύουν οι τρεις βατράχοι της Αποκάλυψης, ήτοι αρχαίος όφις, θηρίον και ψευδοπροφύτης, εις αντιπερισπασμόν του σατανά προς Τον Θεόν, αφού ο ίδιος ψευδορκεί και ψευδωμόνει ότι είναι ο θεός!

Το πεδίον του Ναού του Σολομώντα και της ευραϊκής/εβραϊκής θρησκείας ολιγότερον, είναι γεμάτον με την ουράν του σατανά, επειδή προσπαθούσε να κάνει ματ στιέκ εκεί οπού ευλογείται η Αποκάλυψη της Τρισηλίου Θεότητος και τοποθετεί συνεχώς ιδικά του σύνολα και ιδιώματα ώστε να τουμπάρει την προώθηση Του Θείου Σχεδίου….

Εντός της πεντάλφας με το θηρίον τράγον μπαφομέτ Πανά τράγον του Μέντες Δέλτα Αιγύπτου, γράφεται η λέξη Λιβιάθαν και συνάμα αναγνώθεται η λέξη Σαμαέλ [όνομα Εωσφόρου] και Λίλιθ, πρόκειται διά τρεις δαίμονες, όλως διόλου τα τρία δαιμόνια που αναφέρει ως βάτραχοι η Αποκάλυψη, αναφέρονται εις τον αρχαίον όφι, το θηρίον και τον ψευδοπροφύτην. Αρχαίος όφις είναι ο σατανάς, ασπούμε το θηρίον είναι ο Λεβιάθαν, εξού και αναδύεται εκ της θαλάσσης και ο ψευδοπροφύτης η Λίλιθ. Δεν αποκλείεται ο ψευδοπροφύτης να είναι ερμαφρόδιτος, όπως τον σχεδίασεν ο Ελίφας Λέβι, ο πρόγονος Μπους, Ομπάμα, Ελισάβετ βασίλισσας και άλλων σατανοταξίτων. Στο όνομα του βλέπουμε το Λέβι από τους Λευΐτες και το Λεβι+άθαν!

Ο Λέβι που αναγραμματιστικά είναι Βίλε ή Βήλε = Βήλος ήτοι πέος και δαίμων Βαάλ = Βαλά = Βάλανος και Βήλ (Βιλ και Μπίλ!) ζωγράφισε τον Μπαφομέτ αρσενικοθήλυκον ώστε να εκφράσει το όραμα του σατανά όπως του το ενέμπνευσε. Έχει βυζιά γυναίκας και πέος, ήτοι ζωγράφισε τον τρασβεστί πριν καν προκύψει, τους μεταλλαγμένους τους κλωνοποιημένους, συνεπώς, όταν θα ιδείτε στους δρόμους ον κλωνοποιημένον ερμαφρόδιτον όπως ο Μπαφομέτ μην ξενιστείτε και ακόμη περισσότερον μην ξενιστείτε να είναι ο ψευδοπροφύτης. Κάπου στην Παλαιά Διαθήκη λέγει όταν την εποχήν του Αντίχριστου στους δρόμους θα περιπατούν τέρατα με διαφόρων ζώων προσμείξεις ως «άνθρωποι»…..

 

 

Η εικόνα συνέχισε να εξελίσσεται με τα χρόνια. Ο Άντον Λαβέυ [Anton LaVey] εντόπισε μια εικόνα στο βιβλίο «A Pictorial History of Magic and the Supernatural» από τον Maurice Bessy © 1961, Αγγλική έκδοση © 1964. Αυτή ήταν η πρώτη γνωστή δημοσιευμένη δουλειά όπου η πεντάλφα με το κεφάλι τράγου περιβαλλόταν από δύο κύκλους και συμπεριλάμβανε τα Εβραϊκά γράμματα που διαβάζονταν Λεβιάθαν [Leviathan]. Τα ονόματα Σαμαέλ και Λίλιθ συμπεριλαμβάνονταν επίσης σε αυτήν την εικόνα. Ο Λεβιάθαν είναι επίσης γνωστός και ως «Κθούλου» [Cthulu] και είναι ένα όνομα για το φίδι της ενέργειας.

Ουσιαστικώς ο Λαβέυ μασόνος πήρε εντολή να γράψει τα τρία ονόματα ήτοι αρχαίος όφις, Σαμαέλ και Λίλιθ ως έναν τρισυπόστατον διάβολον, όπως και οι τρεις βατράχοι Αποκάλυψης ! Ο διάβολος όντως μισεί την εβραϊκή γλώσσα παρότι την χρησιμοποιεί επειδή αυτή εξέφρασε Λόγους Θεού!

Η λέξη Κθούλου έγραψα παλαιότερα ότι είναι ο αναγραμματισμός της λέξεως Κλούθου που σημαίνει κλώθομαι ήτοι περιστρέφομαι και κουνιούμαι άσεμνα όπως οι επιδεικτικές πόρνες και τρασβέσταροι ! Ο μπαφομέτ ως μεταλλαγμένος, pushτης και μεταλλαγμένος τρασβεστί Κλώθεται !

Ο Ελίφας Λεβύ όντως ήταν ένας καθώς πρέπει σατανιστής και στον πύργον του διεξάγονταν ανθρωποθυσίες και όργια υπερδιονυσιακού επιπέδου…. Το πρόσωπον του στην φωτογραφία απεικονίζει την έπαρση ενός καθώς πρέπει χαμένου στην κόλλαση αρρωστημένου υπερολκής !

Ο Λεβιάθαν είναι συνάμα απεικόνιση του δεινόσαυρου, του δράκου και του ουροβόρου όφι, που είναι το παραδεκτόν σύμβολον των σιωνιστών στα πρωτόκολλα τους και συμβολίζει την κοσμική εξουσία αλλά και την ύπαρξη του στην πραγματικότητα. Αναφέρεται 6 φορές στην Παλαιά Διαθήκη, και βεβαίως κάθε έναν από αυτά τα τρία θηρία είναι 6 ήτοι 666….

Η Κουνταλίνη είναι σε ηρεμία ως ενέργεια κάτω από την σπονδυλική στήλη ανάμεσα στο πρώτον και δεύτερον τσάκρα = αιθερικόν κέντρον, και καλείται βιοηλεκτρική ενέργεια, άλλωστε τα ηλεκτρόνια είναι ο τόπος που έπεσε ο διάβολος, ήτοι σε κατώτερης ταχύτητας σωματίδια ή και κυματίδια και καλείται ο όφις της ενέργειας, συμβολίζοντας τον όφι οπού εξεγέλασε Αδάμαντον και Εύαν και την οργιαστική ενέργεια, που λαμβάνουν από το ανδρενοχρώμιον! Εις την ελληνοκυπριακή διάλεκτον, κουντώ σημαίνει ωθώ, σπρώχνω και τω όντι η βιοηλεκτρική ενέργεια ωθεί, σπρώχνει, αρκεί να δοκιμάσετε να εισχωρήσει μέσα σας μία ανεκτή πέραν του κανονικού ηλεκτρική ενέργεια από εξωτερικόν παράγοντα διά να καοταλάβετε !

Η Κουνταλίνη ευρίσκεται κάτω από τους 33 σπόνδυλους ήτοι στο υπόγειον της σπονδυλικής στήλης και στον Ναόν του Σολομώντος οι σατανιστές ραββίνοι έκαναν τελετές στο υπόγειον, αυτός είναι και ο ούτω καλούμενος 34ος βαθμός μασονίας που απ’ εκεί αρχίζουν άλλα παρακλάδια των μάγων και των υπερεξουσιαστών ! Τα τσάκρα είναι 7 αλλά το έναν είναι προς τα γεννητικά όργανα, 36/6 = 5,5….  

6Χ36 = 216, ήτοι ο αριθμός του κύβου που λέγαμε ! Δηλαδή 90ο Χ 24 γωνίες = 2160ο = 216 και συνάμα 6Χ6Χ6= 216. Επίσης 6Χ6Χ60 = 2160…. Και πάρα πέρα, το σύμβολον των σατανιστών με τον μικρόν, τον δείκτην και τον αντίχειραν σε ανάταση και τα δύο μεσαία σε κύκλους δηλώνει, το μικρόν με τον παράμεσον δάκτυλον και τον μέσον δηλώνει 6 και μηδενικόν (0) = 60 και ο μέσος σχηματίζει 6 με τον δείκτη και μυαλιώνα (αντίχειρα) = 60Χ6Χ6 = 2160 = 216 και συνάμα 60 – 6 – 6 = 666 ! Συνάμα μικρός και δείκτης σε ανάταση κάθετη σε σχέση με οριζόντια του μυαλιώνα συμβολίζουν τα δύο κέρατα μπαφεμέτη και διαβόλου όπως αυτά συνάμα αποκαλύπτονται !

Το θηρίον θα εξέλθει εκ της θαλάσσης , ήτοι ο Λεβιάθαν της παντοεξουσίας , και συνάμα ηλεκτρικής ενέργειας ή βιοενέργειας , συνάμα η στάθμη ύδατος είναι προς τα κάτω , όπως και η Κουνταλίνη είναι προς τα κάτω από τον πυθμένα πρώτου τσάκρα έως τον ίσαλον δεύτερου τσάκρα !

Οι σατανιστές και γιογκιστές προσπαθούν με αναπνοές, ύμνους ινδουιστικούς και άλλες μεθόδους να διοχευτεύσουν την Κουνταλίνη ή όφιν της ενέργειας σε όλα τα 7 τσάκρα μέσα και σε όλον το σώμα και αυτή η ενέργεια είναι ερμαφρόδιτη ήτοι μετασχηματιστική, μεταμορφωτική, μεταλλακτική στο σώμα και κάνει τον άνθρωπον χάλια αρσενικοθήλυκον μεταλλαγμένον άνευ ηθικής αναστολής, άλλωστε οι σατανιστές μισούν την ηθική αναστολή !

Έναν άλλον περίεργον , το 1307 μ.Χ. αποκαλύφθηκε σύμφωνα με πηγές, επίσημα , ο δαίμων των Ναΐτων Ιπποτών του Σολομόντα ότι πιστεύουν και λατρεύουν τον μπαφομέτ που στην πράξη ήταν τα ανήθικα και σοδομικά όργια και ανθρωποθυσίες συνάμα βλασφημίες προς Τον Άκτιστον Τριήλιον Ιερόν Θεόν. Το ίδιον έτος ο βασιλέας Φίλιππος ο Δ΄[Όμορφος] και ο Πάπας Κλήμης ο Ε΄ [https://el.wikipedia.org/ συνομώτησαν και έριψαν εις την πυράν τον Ζακ Λε Μολέ (Molay) επειδή έσπερνε την διαστοφή, την σοδομία, την ύβριν και την λατρεία του σατανά μπαφομέτ μαζύ με άλλους μαζόνους.

Το 1307 = 137 = ο πιο μυστήριος αριθμός στα Μαθηματικά που συμβολίζει την ακατανόητη αύρα και διάταξη της φύσεως και την σκέψη Του Θεού…. Οι σατανιστές ως γνωστόν λατρεύουν την Γεωμετρία και ο σατανά τους λέγει ότι αυτός είναι ο θεός ως σφετεριστής που είναι. Όταν προσπάθησαν να θέσουν το τρισύνθετον δένδρον εις τον ναόν του Σολομώντα οι τέκτονες τότες, αυτόν άλλαζε μεγέθη ώσπου το κάλεσαν κατηραμένον και το πέταξαν κάπου οπού παρέμεινε 1000 έτη ώσπου Σταυρώθηκε επάνω Ο Χριστός, ήτοι Αυτός που είναι πέραν της Γεωμετρίας και συνάμα κατέχει την Ανεξιχνίαστη Γεωμετρία και Πνευματομετρία !!!!

Για τον Λεβιάθαν https://www.gotquestions.org/Greek/Greek-leviathan.html ο οποίος είναι ίδιος με τον Τύφων. Δεν είναι τυχαίον ότι τεκνοποίησε με το άλλον θηρίον την Έχιδνα τους Λέων της Μενέας, Λάδων, Χίμαιρα, Σφίγγα, Λερνάια Ύδρα, Ληδώς και με την Αφροδίτη τους Σοφία, Αλεξάνδρα, Πανδώρα, Εωσφόρον, Αστάρτη, Άρια, σχεδόν όλα γνωστά τέρατα της τερατικής οικογένειας ή «εξωγήινων» και ερπετοειδών ήτοι δαίμονες. Παλαιότερα είπαμε ότι η ασυνήθειστη λέξη Έχιδνα = EXIDNA μεταφράζεται σε έξηdna ή και εξ/εκ dna !!!! Και όλα τούτα έχουν να κάνουν με έναν τέρας τον Λεβιάθαν που αναδύεται από την θάλασσαν όπως το θηρίον που αναφέρει ο Ιωάννης στην Αποκάλυψη. Λέτε να εμφανιστεί αυτός και άλλα τέρατα κυριολεκτικώς αυτοπροσώπως από την άβυσσον μέσω της ηλεκτρονικής μαγείας; Άλλωστε , ψιθυρίζεται ότι ζεσταίνουν την επιφάνεια της γης διά να μπορούν να επιβιώσουν ώδε τα ερπετοειδή , όπως και να έχει , τα βλέπουμε να έρχονται ούτως ή άλλως πως προς την κατεύθυνση χάραγμα…. Θηρίου…. Και θηρ+ίον σημαίνει και Κουνταλίνη ήτοι βιοηλεκτρική ενέργεια….

Οι σατανιστές εβραίοι δεν δυστάζουν να λατρεύουν τον Λεβιάθαν παρότι στις προφυτείες λέγεται ότι θα τιμωρρηθεί, αλλά είπαμε ότι οι χαζζαροεβραίοι δεν είναι πνευματικοί Ιουδαίοι, το λέγει και στο κεφάλαιον 3 στην Εκκλησία της Φιλαδέλφειας στην Αποκάλυψη, θα λένε ότι είναι Ιουδαίοι αλλά θα ψεύδονται, είναι η συναγωγή του σατανά, και την έδραν του ο σατανάς την έχει στην Πέργαμον απέναντι από την Λέσβον οπού κατά περίεργον λόγον, η λέξη Πέργαμος σημαίνει περί γάμου και οργίων και η Λέσβος είναι η χώρα που επισήμως έκανε θραύση με τις Λεσβίες και σημαίνει 7η επειδή είναι η η 7η νήσον σε μέγεθος στην Μεσόγειον…. Ή και δι’ άλλους λόγους;

Η λέξη Λεβιάθαν φέρει την ρίζα τυλίγω και συνστρέφω ό,τι ακριβώς παρουσιάζεται να κάνει ο ίδιος με άλλον όνομα, ήτοι ουροβόρος όφις και κάθε όφις και ο τυλιγμένος σε δένδρον όφιν εν Παραδείσω….. Ο «θεός» Ακενάτων ή Ακινωτών είναι αρνησικοθήλυκος θηλυπρεπής όπως ο μπαφομέτ και ίσως δηλώνει ότι δεν εκκενώνεται από ερωτική ενέργεια που προμηθεύεται από την κουνταλίνη….

Παναγιώτης Γέριμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις