Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Άφησε τη βέρα της ενέχυρο για να πάρει σουβλάκια να ταϊσει τα παιδιά της


- Κάθε βράδυ ψάχνουν του σκουπιδοτενέκες του ψητοπωλείου για να βρουν φαγητό
 - Κουλουλοφόροι μπήκαν στο μαγαζί όχι για ληστεία αλλά γιατί πεινούσαν
 - Όλα αυτά συμβαίνουν στην Κηφισιά!
 - Εκκληση μέσω του Νewsit στη γυναίκα που άφησε τη βέρα της να επιστέψει να την πάρει


 Όπως καταγγέλει στο Νewsit η ιδιοκτήτρια του ψητοπωλείου "Κήπος" στην Κηφισιά, κυρία Δήμητρα Βόλκου "πριν λίγες μέρες ήρθε στο μαγαζί μου μια γυναίκα για να πάρει σουβλάκια για τα παιδιά της. Όταν έφυγε βρήκα δίπλα στο ταμείο ένα χαρτί που έγραφε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και μέσα είχε αφήσει τη βέρα της. Την παρακαλώ να γυρίσει να την πάρει και να έρχεται στο μαγαζί μου να τρώει με τα παιδιά της. Έχω συγκλονιστεί από αυτά που βλέπω κάθε μέρα".

 Και αυτό δεν είναι το μοναδικό περιστατικό. " Κάθε βράδυ δεκάδες άνθρωποι όλων των ηλικιών ψάχνουν τα σκουπίδια του ψητοπωλείου για να βρουν λίγο φαγητό μας λέει η κυρία Δήμητρα. Το φαινόμενο αυτο έχει γίνει πολύ έντονο τους τελευταίους 3 μήνες".

 Ακόμη και άνεργοι απο τη Σητεία που είχαν έρθει στην Αθήνα να σπάσουν τράπεζες εμφανίστηκαν στο μαγαζί της κυρίας Δήμητρας. "Εμφανίστηκαν στο μαγαζί μου 4 νεαροί κουκουλοφόροι τοτε που έγιναν τα επεισοδια στο Σύνταγμα. Όταν τους ρώτησα τι θέλουν είπαν πως πεινούσαν και τους έδωσα να φάνε".
 Εικόνες απόλυτης εξαθλίωσης κατέγραψε η κάμερα του Newsit αξιοπρεπών συνανθρώπων μας που η οικονομική κρίση τους οδηγεί στο να αφήνουν ενέχυρο τη βέρα τους για να πάρουν μερικά σουβλακια να ταϊσουν τα παιδιά τους ή να ψάχνουν στα σκουπίδια να βρουν φαγητό...

newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις