Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020

Σε διαθεσιμότητα λιμενικός για φακελάκι 1000 ευρώ: Εκβίαζε ψαρά για να μην του επιβάλει πρόστιμο


 Σε διαθεσιμότητα λιμενικός που συνελήφθη επειδή εκβίαζε ψαρά.

Στη σύλληψη ενός 41χρονου υπαξιωματικού του Λιμενικού, για δωροληψία, παράβαση καθήκοντος και εκβίαση, προχώρησαν στελέχη της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων του Λιμενικού Σώματος, μετά από καταγγελία ιδιώτη αλιέα για έκνομες ενέργειες εις βάρος του.

Κάνε like στην σελίδα του Oparlapipas.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 41χρονος που υπηρετεί σε τοπικό λιμεναρχείο του νομού Αττικής και είχε τεθεί σε διακριτική επιτήρηση από στελέχη της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων του Λιμενικού, φέρεται να ζήτησε το ποσό των 1000 ευρώ από ιδιώτη αλιέα, προκειμένου να μη βεβαιώσει παραβάσεις εις βάρος του.

Στελέχη της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων τον συνέλαβαν επ αυτοφώρω μεσημβρινές ώρες της 28ης-12-2020 και σε σωματικό έλεγχο που ακολούθησε εντοπίστηκε και κατασχέθηκε πάνω του το προσημειωθέν χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ εντός φακέλου.

Ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία οδηγήθηκε την Τρίτη (29/12) στο Ναυτοδικείο Πειραιά για παράβαση των άρθρων 235, 259 και 385 του Ποινικού Κώδικα.

Με απόφαση του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, διατάχθηκε η άμεση διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, ενώ ο 41χρονος τέθηκε σε αυτεπάγγελτη διαθεσιμότητα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις