Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020

EKTAKTO - “ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΞΙΜΟΥ: ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ TON ΣΤΕΦΑΝΟ XIO”. ΕΖΩΣΑΝ ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ. ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ, ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΑ. ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΘΗΡΙΩΔΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ. ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ…


 Τους είχαμε υπό “υπό εποπτεία” και αυτοί υπό “επιτήρηση”. Για δύο εικοσιτετράωρα. Ήταν μουλωχτοί και ύπουλοι σαν φίδια. Το Μαξίμου σιγόβραζε, διέταζε και απειλούσε. Έβγαζε αφρούς. Η απειλή έγινε πράξη. Οι υψηλές εντολές διαβιβάστηκαν στην Εισαγγελία. Και η εισαγγελία, η πάντα αδέκαστη εισαγγελία, η υπηρέτης της εννόμου τάξεως και της προστασίας του Δημοκρατικού πολιτεύματος, διέταξε: Σύλληψη. Των κακών. Των άτακτων. Των παρανόμων. Των κακούργων. Που ήρθαν σπίτι τους, πριν 5 μήνες, να τους τελειώσουν.  Με τους φονιάδες να κυκλοφορούν ακόμη ελεύθεροι. Αντί να ερευνήσει για τους φονιάδες, επιτάσσει και εντέλλεται, χειροπέδες στα θύματα και ΑΝΟΧΗ στους δολοφόνους. Άλλωστε αυτή είναι η αποστολή του κυβερνητικού συστήματος.

Κάνε like στην σελίδα του Oparlapipas.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

“Κλείστε του το στόμα, Με όποιο τρόπο μπορείτε”.

Τίποτα δεν άλλαξε, στα χαρακώματα της εξουσίας. Όταν οφείλεις να ενημερώσεις τον ελληνικό λαό, να του ανοίξεις τα μάτια, να του πεις επιστημονικές αλήθειες για τα εμβόλια, να του σηκώσεις το φρόνημα, να φροντίσεις μέσω των ρεπορτάζ σου να διαφυλάξεις τη δημόσια υγεία, να καυτηριάσεις την σκόπιμη παραπληροφόρηση από τη διασπορά ψευδών ειδήσεων συγκεκριμένων λοιμωξιολόγων και κυβερνητικών παραγόντων, να παλέψεις κόντρα στο σύστημα, να νικήσεις τις εξουσιαστικές τάσεις φασισμού και δημόσιου χουλιγκανισμού, ένας δρόμος υπάρχει για τους κυβερνώντες:

Σύλληψη. Επιχειρήθηκε, επιχειρείται, είναι σε εξέλιξη.

Το σχέδιο Κούλη- πρωθυπουργικού ανηψιού Δημητριάδη- συζύγου Μαρέβας, (που ακούνε το όνομά μας- της εφημερίδος και του makeleio.gr- και βγάζουν καντήλες, ενώ κανονικά θα πρέπει να κάνουν τον σταυρό τους που έχουμε επιδείξει τόσο οίκτο,  συμπόνοια και “κατανόηση” στα προβλήματα και τις δυσχερείς συνθήκες ψυχικής κατάστασης, στις οποίες βρίσκονται, λόγω των υπαρχουσών οικονομικών και υγειονομικών συνθηκών) είναι να πουλάνε έναν καταστροφικό για τους ίδιους ψευτοτσαμπουκά, που θα τον βρούν σύντομα, αντιστραμμένο ενώπιόν τους. Σαν το εκδικητικό μπούμπεραγκ. Όταν θα φάνε τα μούτρα τους. Και θα φύγουν νύχτα- το μέσον αναζητείται- από τη χώρα.

Ήρθαν λοιπόν. Να μας συλλάβουν. 

Νεώτερα σε λίγο…

MAKELEIO.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις