Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

Ελένη Γερασιμίδου - "Τα υπέροχα έξυπνα κορίτσια"

Η γνωστή ηθοποιός και πολιτικός Ελένη Γερασιμίδου παίρνει θέση για το ξακουστό "περιστατικό" παρέλασης αλα Monty Python, γράφοντας ένα σύντομο αλλά
περιεκτικό κείμενο με τίτλο "Τα υπέροχα έξυπνα κορίτσια".

"Σε μια εποχή που το χιούμορ εξαντλείται σε αντιπαράθεση και συναγωνισμό μέσω των διαδικτυακών ευκολιών και κυρίως της υβριστικής ανωνυμίας ή της εξυπνάκικης αλαζονείας, δέκα νέα πανέξυπνα και πάνω απ’ όλα με γνώση κορίτσια – γνώση καλλιτεχνική και του άμεσου της απήχησής της – βγαίνουν και «παρελαύνουν», σπάζοντας το βαριεστημένο πρωτόκολλο και την στημένη «φιλοπατρία» των επισήμων και του πολιτικού σουσουδισμού τους. Μακάρι έτσι, με βαθιά γνώση και της ιστορίας αλλά και της τέχνης που δεν υποτάσσεται στις φόρμες της εξουσίας, να εκφράζονταν κι άλλοι.

Και του χρόνου με υγεία αλλά και σε κάθε ευκαιρία κορίτσια μου.

Όσο για τον μπάτσο, τον οποιοδήποτε μπάτσο, αφήστε τον να πάρει τα εύσημα που δεν καταδέχεστε εσείς.

Χαιρετώ με θαυμασμό."


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις