Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ... Χτύπησαν με ΜΙΣΟΣ ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου... ΕΜΕΤΙΚΕΣ φωτογραφίες...!!

Την νύχτα της εθνικής μας επετείου επέλεξαν οι “γνωστοί-άγνωστοι” να μας αποδείξουν πόσο λυσσαλέα αρέσκονται να πολεμούν τις αξίες και τα ήθη ενός ολόκληρου λαού.


Αυτήν την φορά έδρασαν στην Κρήτη, που το χώμα της είναι ποτισμένο από αίμα ηρώων εδώ και εκατοντάδες χρόνια!

“Κάθε κίνηση ενάντια στους εκφραστές του πατρίς-θρησκεία-οικογένεια, κάθε κίνηση απέναντι στην εξουσία και σε ό,τι τη γεννά θα μας βρίσκει εκεί” αναφέρουν σε νέα παρέμβασή τους ομάδες αναρχικών με αφορμή την εθνική μας επέτειο και συμπληρώνουν “Η Ελλάδα να πεθάνει να ζήσουμε εμείς στο διάλο η οικογένεια – θρησκεία και πατρίς”.

Με αφορμή τους εορτασμούς της εθνικής επετείου του ΟΧΙ τα έβαλαν με γνωστό καφενείο που όπως λένε καλούσε τον κόσμο “να φάνε «εθνικά» σουβλάκια αναφωνώντας να ζήσει το έθνος”. Το μαγαζί στην ανακοίνωσή του ανέφερε πως η γιορτή, πέρα από εθνική, είναι και θρησκευτική, καθώς 28 Οκτώβρη γιορτάζει και η Αγία Σκέπη.

Για να αντιμετωπίσουν λοιπόν αυτήν την “εθνοπερήφανη φιέστα στο κέντρο του Λάκκου” πήγαν στα μουλωχτά όπως κάθε φορά μέσα στην νύχτα και έκαναν την δική τους παρέμβαση με σπρέι στους τοίχους και στις τοιχογραφίες και άφησαν τα δικά τους μηνύματα για αυτήν “την κρεατογιορτή του έθνους” όπως αναφέρουν….



Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις