Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2019

EKTAKTO TΩΡΑ στα Σκόπια - Πρόωρες εκλογές ανακοίνωσε ο Ζάεφ - Ραγδαίες οι εξελίξεις

Πρόωρες εκλογές στα Σκόπια ανακοίνωσε ο Ζόραν Ζάεφ, καθώς, όπως είπε, μόνο ο κόσμος μπορεί να αποφασίσει, πλέον, το μέλλον της χώρας.
Η εξέλιξη αυτή έρχεται μόλις λίγες ώρες αφότου η Ε.Ε. αρνήθηκε να δώσει ημερομηνία έναρξης προενταξιακών διαπραγματεύσεων σε Αλβανία και Σκόπια.

Ο Ζάεφ ένιωσε έντονη απογοήτευση με την επιλογή των Βρυξελλών «που δεν εκτίμησαν όπως έπρεπε τους συμβιβασμούς που έκανε στην επίλυση διαφορών, αλλά ούτε και τις μεταρρυθμίσεις που προώθησε».

«Δεν είναι ώρα για απογοήτευση, απάθεια ή μικροπολιτικούς σχεδιασμούς»
Στο μεταξύ, ο πρόεδρος των Σκοπίων, Στέβο Πενταρόφσκι απηύθυνε διάγγελμα και ανακοίνωσε ότι συγκάλεσε ευρεία σύσκεψη, με τη συμμετοχή των πολιτικών αρχηγών μέσα στο Σαββατοκύριακο, ενώ έστειλε το μήνυμα ότι δεν είναι η στιγμή για «απογοήτευση, απάθεια ή μικροπολιτικούς σχεδιασμούς».

«Τα συμπεράσματα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου δεν ανταποκρίνονται στις δικαιολογημένες προσδοκίες μας και δεν αντιστοιχούν σε προηγούμενες ανακοινώσεις της ΕΕ. Ενώ είμαστε απογοητευμένοι, πρέπει να αντιμετωπίσουμε με ψυχραιμία τη νέα πραγματικότητα», ανέφερε ο πρόεδρος των Σκοπίων.


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις