Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

EKTAKTO - Κύπρος: Ύποπτες βαλίτσες έξω από το σπίτι του serial killer, Νίκου Μεταξά (VIDEO)

Σε συναγερμό τέθηκαν οι Αρχές της Κύπρου το πρωί της Δευτέρας, όταν εντοπίστηκαν ύποπτες βαλίτσες έξω από την οικία του serial killer, Νίκου Μεταξά.


Μετά το τηλεφώνημα για τις βαλίτσες που θεωρήθηκαν ύποπτες, στο σημείο κλήθηκαν μέλη της δύναμης, τα οποία απέκλεισαν τη σκηνή, ενώ πυροτεχνουργοί που έφθασαν στο σημείο διενήργησαν έρευνες.



Ωστόσο, διαπιστώθηκε ότι εντός των βαλιτσών δεν υπήρχε κάτι ύποπτο και γύρω στις 08:30, έληξε ο συναγερμός.
Οι βαλίτσες παραλήφθηκαν από την Αστυνομία, ενώ όπως μας αναφέρθηκε, δεν υπάρχει οτιδήποτε που να χρήζει περαιτέρω διερεύνησης, σύμφωνα με το Reporter.
Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Μεταξάς καταδικάστηκε σε πέντε διαδοχικά και δύο συντρέχοντα ισόβια, για τις δολοφονίες πέντε γυναικών και δύο παιδιών, τις οποίες διέπραξε μέσα σε δύο χρόνια.

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις