Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

Με χειροκροτήματα υποδέχθηκαν τον Βενιζέλο στο ΑΠΘ -ΦΩΤΟ -ΒΙΝΤΕΟ

Στα έδρανα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης επέτρεψε έπειτα από 26 χρόνια ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και υπουργός, Ευάγγελος Βενιζέλος.


Σύμφωνα με τo thestival.gr, o Βενιζέλος επέστρεψε τυπικά χθες στα καθήκοντά του, ωστόσο σήμερα πραγματοποίησε διάλεξη με θέμα "Πολιτειολογία και Ελληνική Πολιτική και Συνταγματική Ιστορία 1821-1975" στην αίθουσα τελετών του ΑΠΘ.

Τον κ. Βενιζέλο υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα οι φοιτητές και όσοι παρευρίσκονταν στην κατάμεστη αίθουσα, ενώ ο πρώην ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου Κωνσταντίνος Χρυσόγονος προλόγισε τον πρώην υπουργό.


Στην εισαγωγική του τοποθέτηση ο Ευάγγελος Βενιζέλος, εξέφρασε τη χαρά του που αποκτά ξανά τη δυνατότητα επαφής με την διδασκαλία λέγοντας πως «αυτό μου είχε λείψει».

«Μετά από μια μεγάλη διακοπή λόγω των πολιτικών μου καθηκόντων, άρχισα χθες τα μεταπτυχιακά μου μαθήματα και σήμερα κάνω ένα εισαγωγικό μάθημα στους νέους πρωτοετείς φοιτητές. Εδώ είναι το σπίτι μας, εδώ είναι η ακαδημαϊκή μας μητέρα. Χαίρομαι γιατί όλη μου η εμπειρία η θεσμική και η διεθνής συνδέεται με το αντικείμενο μου στο συνταγματικό δίκαιο και με την έρευνα και την διδασκαλία στο ΑΠΘ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βενιζέλος.

Δείτε τα βίντεο από το thestival.gr:








Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις