Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2019

ΝΕΟΣ ΧΑΡΤΗΣ από τους τούρκους... «Τουρκικά» εδάφη Βόρεια Συρία, Κύπρος, Δωδεκάνησα, Σάμος, Χίος, Λέσβος σε νέο χάρτη...

Ένας λογαριασμός στο Twitter, υπό το όνομα της Τουρκάλας πανεπιστημιακού Νουρχάν Ταγούτζ (NURHAN TOĞUÇ), δημοσίευσε ένα χάρτη στα όρια του τουρκικού «Όρκου του Έθνους» (Misak-ı Millî), που παρουσιάζει τη βόρεια Συρία (συριακό Κουρδιστάν) ως «Τουρκμενική Δημοκρατία».Το TRIBUNE έχει προειδοποιήσει εδώ και χρόνια ότι η τουρκική «ζώνη ασφαλείας» στη βόρεια Συρία αποσκοπεί στην ίδρυση ψευδοκράτους, όπως στην Κύπρο, το οποίο στη συνέχεια θα ενσωματωθεί στη νέα οθωμανική αυτοκρατορία του Ερντογάν. Με τον ίδιο τρόπο η Τουρκία απέσπασε την επαρχία του Χατάι (Αντιόχεια – Αλεξανδρέττα) από τη Συρία, ανακηρύσσοντας ψευδοκράτος, το οποίο προσαρτήθηκε το 1939 στην Τουρκία.

Ο χάρτης αυτός αποτελεί επιβεβαίωση τόσο των παλαιότερων όσο και των νεώτερων προειδοποιήσεων της ιστοσελίδας μας.

Ο ίδιος τουρκικός χάρτης δείχνει ως «τουρκικό έδαφος» ολόκληρη την Κύπρο, τα Δωδεκάνησα και νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου. Δεν δείχνει τουρκικό έδαφος τη Δυτική Θράκη.

Η τουρκική επιχείριση για επέκταση των τουρκικών συνόρων στα όρια του «Όρκου του Έθνους» βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ)


(ΠΗΓΗ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις