Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου 2019

Πώς θα σου κλέψουν το πορτοφόλι και δεν θα το πάρεις χαμπάρι ( VIDEO - PHOTOS)

Έτσι κλέβουν οι πορτοφολάδες. Ποια είναι τα κόλπα τους και πώς θα γλιτώσετε.Μπορεί κάποιος να σου αρπάξει το πορτοφόλι και να μην το αντιληφθείς ποτέ. Μπορούν ακόμη να σου κλέψουν και τη γραβάτα και να μην το πάρεις χαμπάρι.

Οι πορτοφολάδες είναι τόσο καλοί σε αυτό που κάνουν που πραγματικά χρειάζεσαι βοήθεια εκεί έξω.

Μπορούν να σου κλέψουν τα πάντα, εκτός από τα παπούτσια σου (αν τα φοράς γιατί αν δεν τα φοράς αυτό είναι άλλο ζήτημα).

Περιγράφοντας την δράση των δραστών, τονίζουμε πως βασικό είναι η απόσπαση της προσοχής. Αυτό μπορεί να γίνει είτε ρωτώντας κάτι το θύμα την ώρα που βάζεις το χέρι στην τσέπη ή απλά κοιτώντας το έντονα στα μάτια.Κλασσικό κόλπο, είναι να προσποιηθείς ότι τον βοηθάς. Πιο εύκολο θύμα είναι όσοι έχουν το πορτοφόλι ή το κινητό τους σε στην τσέπη του παντελονιού τους.

Δες στο παρακάτω άλμπουμ μερικά βασικά tips που θα σε κάνουν να τους πάρεις πιο γρήγορα χαμπάρι και να προστατευτείς:


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις