Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΗΧΗΤΙΚΟ: ΑΚΥΡΗ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ! ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΡΥΣΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΗΧΗΤΙΚΟ: ΑΚΥΡΗ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ! ΓΙΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΓΚΥΡΗ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΑΨΑΝ ΤΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΕΜΟ!
ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΡΥΣΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ
αποκαλυψη ηχητικο ακυρη η
Καθηλωτικός, αποστομωτικός ο Μιχάλης Χρυσανθόπουλος (Πρόεδρος της Παμμακεδονικής Ένωσης Ελλάδος-Αυστραλίας). Σε δηλώσεις τους στην εκπομπή μας
"Ανεξάρτητος Παρατηρητής" υπήρξε απόλυτα κατηγορηματικός: "Η Συμφωνία των Πρεσπών δεν μπορεί να ισχύσει, διότι παραβιάζει τη Συνθήκη του Βουκουρεστίου του 1913 η οποία καθόριζε τα σύνορα των βαλκανικών χωρών και η οποία προήλθε μετά από τους Βαλκανικούς πολέμους. Δεν μπορεί να παρακάμπτεται αυτή η Συνθήκη. Η Συνθήκη αυτή την οποία συνήψαν μετά από πόλεμο η Σερβία, η Βουλγαρία και η Ελλάδα, δεν αναφέρει πουθενά ότι ανάμεσα στη Σερβία και την Ελλάδα θα υπάρχει κρατίδιο που θα φέρει το όνομα Μακεδονία.
Για να είχε ισχύ η Συμφωνία των Πρεσπών θα έπρεπε να υπογράψουν όλες οι χώρες οι οποία συνήψαν τη Συνθήκη του Βουκοπυρεστίου. Η Συμφωνία των Πρεσπών είναι διμερής-μεταξύ δύο ανθρώπων, ενώ η Συνθήκη του Βουκουρεστίου είναι διεθνής. Αν γίνει δεκτή η παράνομη Συμφωνία των Πρεσπών, τότε ο Ερντογάν θα ισχυριστεί ότι δεν ισχύει η Συνθήκη της Λωζάνης και το όπλο θα του το έχουμε δώσει εμείς. Αν δεχτούμε δηλ. να κουρελιάζουμε τόσο εύκολα διεθνείς συνθήκες, τότε πολύ εύλογα ο κ. Ερντογάν θα έρθει και θα ακυρώσει τη Συνθήκη της Λωζάνης"
Ο κ. Χρυσανθόπουλος τονίζει ότι όσα λέγονται για την παράνομη Συμφωνία των Πρεσπών δεν θεραπεύουν το πρόβλημα αλλά τα συμπτώματα του προβλήματος. 

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ)
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις