Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2019

Πρόωρες εκλογές ανακοίνωσε ο Ζάεφ: Είμαστε θύματα ενός ευρωπαϊκού λάθους - Είμαι απογοητευμένος και θυμωμένος - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ζόραν Ζάεφ σε έκτακτο διάγγελμα προς τους πολίτες στα σκόπια, ανακοίνωσε πως προχωράει σε πρόωρες εκλογές το συντομότερο δυνατόν.


Όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ, ο Πρωθυπουργός των σκοπίων πρόκειται να ενημερώσει αύριο τον Πρόεδρο της χώρας, Στεβ Πενταρόβσκι."Πραγματοποιήσαμε τα πάντα, αλλά η ΕΕ δεν κράτησε την υπόσχεσή της. Έκαναν ένα ιστορικό λάθος. Κάναμε ότι μπορούσαμε. Είναι ένα αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι είμαστε θύματα ενός ευρωπαϊκού λάθους. Είμαι απογοητευμένος και θυμωμένος" είπε ο Ζάεφ.

"Καταλαβαίνω την απογοήτευση των πολιτών. Το ευρωπαϊκό όνειρο των Μακεδόνων πολιτών δεν θα καταστραφεί. Στέκομαι με υπευθυνότητα πίσω σας και για αυτό τον λόγο θα ήθελα να ακούσω την άποψή σας στις πρόωρες εκλογές σύντομα. Εσείς θα αποφασίσετε σε ποιον δρόμο θα βαδίσουμε" πρόσθεσε.

"Είμαι έτοιμος για μια νέα καθαρή εντολή για να χτίσουμε μια ευρωπαϊκή χώρα" τόνισε. "Δεν χρειαζόμαστε συζητήσεις με τους γείτονές μας" πρόσθεσε.
Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις