Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019

Ντελίριο εθνικισμού στην Τουρκία με χάρτες του “Εθνικού Όρκου”! Ο Σάββας Καλεντερίδης εξηγεί

Η επιχείρηση “Πηγή Ειρήνης” που διέταξε ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν έχει προκαλέσει ντελίριο εθνικισμού στην Τουρκία “απελευθερώνοντας”
ακόμη και όσους Τούρκους δεν εκδήλωναν τέτοιες συμπεριφορές.
Χάρτες μιας “μεγάλης Τουρκίας” , η οποία καθορίζεται απ΄ όσα προβλέπει ο “Εθνικός Όρκος” των Τούρκων, διακινούνται παντού στο διαδίκτυο, μετά από την έναρξη της επιχείρησης στη Συρία. Οι ψυχολογικές επιχειρήσεις των Τούρκων έχουν ενεργοποιηθεί στο 100% και βρίσκουν πρόσφορο έδαφος.

Τι είναι και το προβλέπει ο “Εθνικός Όρκος” των Τούρκων ,εξηγεί ο Σάββας Καλεντερίδης σε συνέντευξη του στο Militaire.gr.Έναν όρκο που δεσμεύει όλες τις τουρκικές κυβερνήσεις από το 1920 ακόμη! Τόσο παλιός, αλλά όπως φαίνεται οι ελληνικές κυβερνήσεις αρνούνται να πιστέψουν ότι η Άγκυρα , ανεξάρτητα από το ποιος είναι στο τιμόνι της εξουσίας, τον τηρεί πιστά.




Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις