Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019

Βίντεο φρίκης: Γυναίκα ακρωτηριάζεται από τζιχαντιστές στη Συρία – Προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τους Κούρδους

Νέο βίντεο με ωμότητες Σύρων τζιχαντιστών-συμμάχων του Ερντογάν κυκλοφορεί στο διαδίκτυοΤο βίντεο δείχνει μαχητές της «ταξιαρχίας Al Mahdy» που συμμετέχουν στην τουρκική εισβολή στη Συρία, να ακρωτηριάζουν το πτώμα Κούρδισσας μαχήτριας των SDF.

Σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ο μαχητής που τραβάει το βίντεο λέει:

«Τα πτώματα των γουρουνιών του PKK και του PYD (ΣτΣ κόμμα των Κούρδων της Συρία) είναι κάτω από τα πόδια μας. Ο Θεός είναι μεγάλος». Στη συνέχεια ο άντρας λέει ότι: «Αυτή είναι μια από τις πόρνες που μας στείλατε.»

Η κάμερα γυρνάει και δείχνει τους συντρόφους του να ποδοπατούν και να ακρωτηριάζουν τη γυναίκα.

Πέρα από τον αποτροπιασμός που προκαλεί η πράξη αυτή καθαυτή, έχει ιδιαίτερη σημασία η βιντεοσκόπηση της.

Το βίντεο κυκλοφόρησε από τους ίδιους τους δράστες, σε μια προφανή προσπάθεια τρομοκράτησης των κατοίκων των περιοχών που έχουν καταληφθεί από τον τουρκικό στρατό και τους Σύρους συμμάχους του, προκειμένου να μην επιστρέψουν στα σπίτια τους.
.

Fighters of Turkey backed Syrian factions condust an act of terror & mutilate akurdish female fighter that was killed in battles against Turkish aggression
One of the murderers says:"this is one of your bitches and she is under our feet & then shout Allahu Akbar"
ISIS is coming
337 people are talking about this


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις