Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

Καμία σχέση με την ΑΣΟΕΕ οι συλληφθέντες των επεισοδίων της Δευτέρας

Οι πρωταγωνιστές των επεισοδίων αποδεικνύεται τελικά ότι «δεν ήθελαν να κάνουν μάθημα», όπως ισχυρίζονταν, αφού δεν ήταν καν φοιτητές του Οικονομικού Πανεπιστημίου 

 - Αυτό που  είχε επικρατήσει ως πρώτη εκτίμηση για τα επεισόδια στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο (πρώην ΑΣΟΕΕ) τη Δευτέρα, επιβεβαιώθηκε με τον πλέον επίσημο τρόπο, μία ημέρα αργότερα. 
Οι δύο συλληφθέντες των επεισοδίων, 22 και 25 ετών αντίστοιχα, δεν είχαν την παραμικρή σχέση με τη Σχολή και δεν ήταν φοιτητές του Οικουμενικού Πανεπιστημίου. 
 Ο 22χρονος συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας, καθώς σύμφωνα με την Αστυνομία., συμμετείχε στην ομάδα των ατόμων που επιχείρησαν να διασπάσουν βίαια τον αστυνομικό φραγμό, έξω από το Πανεπιστήμιο. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για εξύβριση και βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων. 
Ο 25χρονος συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, καθώς -σύμφωνα πάντα με την ΕΛ.ΑΣ.- ταυτοποιήθηκε ότι συμμετείχε σε ομάδα επιτιθέμενων ατόμων, έξω από την πύλη του Πανεπιστημίου, που επιχειρούσαν να εισβάλουν στο Ιδρυμα και χτυπούσε τους αστυνομικούς με ξύλινο καδρόνι! 
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διατάραξη οικιακής ειρήνης, επικίνδυνη σωματική βλάβη και απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία, εξύβριση και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα. 
Από την Ελληνική Αστυνομία διευκρινίζεται τέλος ότι οι δύο συλληφθέντες δεν είναι φοιτητές του Οικονομικού Πανεπιστημίου. Α
οδηγήθηκαν την Τρίτη τον αρμόδιο εισαγγελέα.


 Πηγή: Protagon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις