Πέμπτη, 7 Νοεμβρίου 2019

Αφγανός μετανάστης που έφερε την γυναίκα του να γεννήσει στην Ελλάδα... Παράτησε τα άλλα τρία μωρά του στο προαύλιο του μαιευτηρίου «Έλενα»...!!!

Μια απίστευτη ιστορία έζησαν σήμερα οι εργαζόμενοι στο Μαιευτήριο "Έλενα Βενιζέλου".


Μετανάστης από hot spot στην Κόρινθο, αφγανικής εθνικότητας, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, συνόδευσε την ετοιμόγεννη σύζυγό του στο μαιευτήριο για να φέρει στον κόσμο το τέταρτό τους παιδί και εγκατέλειψε τα άλλα τρία στο προαύλιο του νοσοκομείου.

Οι εργαζόμενοι βρήκαν τα τρία μικρά παιδάκια – ηλικίας από 1 έως 4 ετών το μεγαλύτερο – να κλαίνε στο προαύλιο του νοσοκομείου. Όπως αναφέρει στο iatropedia.gr, η Προϊσταμένη Επιστασίας του Μαιευτηρίου “Έλενα Βενιζέλου”, κα. Ευγενία Κωστοπούλου, τα παιδάκια ήταν ολομόναχα, νηστικά και ταλαιπωρημένα. Και ο πατέρας τους άφαντος.

Όπως αποκαλύφθηκε στη συνέχεια, ο πατέρας τα είχε αφήσει μόνα τους για να συνοδεύσει τη σύζυγό του στην αίθουσα τοκετών, λέει η κα. Κωστοπούλου:

“Τα παιδάκια τα έφερε ο πατέρας, γιατί έφερε τη γυναίκα του να γεννήσει. Δεν ξέρω που εξαφανίστηκε και άφησε τα παιδάκια στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου. Στη συνέχεια τα πήρε το προσωπικό, τα πήγαμε πίσω στον κήπο, τα ταϊσαμε γιατί ήταν νηστικά, θεονήστικα και καλέσαμε την αστυνομία”.

Ασφαλώς αν ήταν Έλληνας -που δεν θα ήταν- θα συλλαμβάνονταν για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο... Ψιλά γράμματα...'

ΠΗΓΗ

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ)Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις