Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019

Αυτό είναι το μη επανδρωμένο ελληνικό σκάφος -Φωτογραφίες

Το μη επανδρωμένο σκάφος για το οποίο κάποιοι στο ΥΠΕΘΑ είχαν σπεύσει να αναρωτηθούν αν η δημοσιοποίηση της ύπαρξης του αποτελούσε “διαρροή απορρήτου”, παρουσιάστηκε σήμερα με
αναλυτικό τρόπο από την Intracom Defense! Το σκάφος είχε παρουσιαστεί και στο εξωτερικό. Αυτά περί “απορρήτου” το οποίο στην Ελλάδα έχει κυριολεκτικά εξευτελιστεί!

Το SeaRider της INTRACOM DEFENSE
Η IDE παρείχε στο έργο το Μη Επανδρωμένο Όχημα Επιφανείας (Unmanned Surface Vehicle – USV) SeaRider το οποίο αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την εταιρεία Barracuda. Το SeaRider είναι ένα Cat B Rigid Hull Inflatable Boat (RHIB) με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

Μήκος: 5.98 m
Πλάτος: 2.62 m
Βάρος (κενό): 650 kg
Μέγιστη ποσότητα καυσίμου: 300 lt
Μέγιστο βάρος: 1020 kg
Εξωλέμβια μηχανή Mercury 175 HP
Μέγιστη ταχύτητα: 40 knots
Διάρκεια αποστολής: 6-10 ώρες
Μεγάλο στεγανό χώρο για τη φιλοξενία του εξοπλισμού της αποστολής
Μεταλλικό roll bar για τη στήριξη αισθητήρων, κεραιών και άλλων ηλεκτρονικών.












ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις