Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019

BINTEO NTOKOYMENTO - ΗΣΑΠ: Πορτοφολάδες γίνονται αντιληπτοί από επιβάτη και γίνεται το έλα να δεις

Τρεις επίδοξοι πορτοφολάδες γίνονται αντιληπτοί από έναν άνδρα τον οποίον μόλις είχαν κλέψει
μέσα στη γραμμή του ΗΣΑΠ. Δείτε τις αποκλειστικές εικόνες που εξασφάλισε το ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr.

Ο νεαρός —που είχε το πιο ελαφρύ χέρι από την παρέα— φαίνεται στο βίντεο να εκλιπαρεί το «θύμα» να μην τον πειράξει. Σε μια στιγμή αγκαλιάζει τον συνεργό του σε μια προσπάθεια να νιώσει ασφαλής. Η κοπέλα που ήταν και ο καμένος «άσος» φαίνεται να το παίζει ανήξερη ενώ στη συνέχεια ξεσπά, φωνάζοντας και κλωτσώντας έναν άλλον επιβάτη, μη μπορώντας να αντιδράσει διαφορετικά.

Το περιστατικό πήρε το δρόμο της… δικαιοσύνης αφού πρώτα οι αστυνομικοί του τμήματος του Αγίου Παντελεήμονα Αθηνών τους πέρασαν χειροπέδες.

Οι σπείρες —στη συντριπτική πλειοψηφία αλλοδαποί— δρουν ανεξέλεγκτα στα δημόσια μέσα μεταφοράς ενώ οι φύλακες των σταθμών και η αστυνομία είναι ανήμποροι να αντιδράσουν. Μεγάλα θύματα των πορτοφολάδων είναι οι τουρίστες και οι άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας. Οι πορτοφολάδες δρουν τόσο με τη μέθοδο της απασχόλησης και του τεχνητού συνωστισμού όσο και με διάφορα τεχνάσματα με ζακέτες, άδειες τσάντες, κασκόλ, ακόμη και ομπρέλες(!).




ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις