Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019

BOMBA - Σταματάει H δίκη της Xρυσής Aυγής Kαθώς το δικαστήριο δηλώνει αναρμόδιο!

Σαν βόμβα έσκασε η απόφαση του τριμελούς εφετείου κακουργημάτων σύμφωνα με την οποία το δικαστήριο δηλώνει αναρμόδιο μετά από 4,5 χρόνια
ακροαματικής διαδικασίας να δικάσει τους Χρυσαυγίτες και ενώ όλοι περίμεναν τον Δεκέμβριο την πρόταση της εισαγγελέως. Το δικαστήριο μετά και από την απολογία του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, ο οποίος στην απολογία του τόνισε ότι δεν είναι φασίστας και ναζί και συνεκτιμώντας τις απολογίες των υπόλοιπων Χρυσαυγιτών, δηλώνει αναρμόδιο καθώς δεν έχει καμία δικαιοδοσία να δικάσει κότες και ως εκ τούτου ζητάει τη σύσταση ειδικού δικαστηρίου που να έχει αρμοδιότητα στην εκδίκαση κοτόπουλων!

Οράτιος Μενιππίδης
ΠΗΓΗ


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις