Σάββατο, 23 Νοεμβρίου 2019

Έπιασαν λαγοκέφαλο-κτήνος στην Κρήτη (pic)

Ένας ψαράς στη Βιάννο της Κρήτης έβγαλε έναν τεράστιο λαγοκέφαλο βάρους 10 κιλών!

Αμέτρητες επιλογές, ασφαλείς πληρωμές και επιβράβευση για τους παίκτες! 21+


Όπως φαίνεται, αυτό το επικίνδυνο ψάρι, όχι απλά ζει και βασιλεύει στις ελληνικές θάλασσες, αλλά φτάνει και σε μεγέθη που δεν μπορούσαμε να φανταστούμε!

Κάνε like στην σελίδα του Gazzetta.gr/plus στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!​
Σύμφωνα με το viannitika.gr, ο τεράστιος λαγοκέφαλος των 10 κιλών ψαρεύτηκε στην παραλία του Σκούρου από τον κάτοικο της Δερμάτου Βιάννου, Στέλιο Μανετάκη. Ο ίδιος, ωστόσο, δήλωσε στην εν λόγω ιστοσελίδα ότι έχει πιάσει και διπλάσιο ψάρι!

«Τα ψάρια αυτά έχουν αλλάξει τη ζωή στον βυθό όπως την είχαμε μάθει από παιδιά. Πέρα από το ότι αυξάνονται επικίνδυνα, μας δημιουργούν και άλλου είδους προβλήματα, αφού μας σκίζουν συνεχώς τα δίχτυα. Πρέπει, επιτέλους, να βρεθεί μια οριστική λύση, πριν να είναι αργά», δήλωσε.Θυμίζουμε, ο λαγοκέφαλος είναι ψάρι που ζει κυρίως στον Ινδικό και στον Ειρηνικό Ωκεανό. 

Μετά το 2003, όμως και ειδικά τα τελευταία χρόνια, εμφανίστηκε και στη Μεσόγειο, καθώς και στο Αιγαίο, ως λεσσεψιανός μετανάστης, μεταναστεύοντας δηλαδή από την Ερυθρά Θάλασσα, μέσω της διώρυγας του Σουέζ, στη Μεσόγειο. 

Η κατανάλωσή του, χωρίς να απομακρυνθούν πριν το μαγείρεμα μέρη του που περιέχουν τη δηλητηριώδη τοξίνη τετραδοτοξίνη, μπορεί να επιφέρει αναπνευστικές διαταραχές, ανεπάρκεια του κυκλοφορικού συστήματος, μυϊκή παράλυση ακόμη και θάνατο.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις