Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2019

«Έριξε» το διαδίκτυο: Η γιαγιά που έγινε viral - Τρελό κόλπο της στην κουζίνα θα σας αφήσει άφωνους

Δεν είναι η πρώτη γιαγιά που γίνεται viral στο διαδύκτιο, όμως αυτό που σκέφτηκε είναι όντως μοναδκό…


Η εφευρετική αυτή γιαγιά, βρήκε ένα πανέξυπνο αλλά και εύκολο – την ίδια στιγμή – τρόπο να προστατευτεί από το καυτό λάδι όταν τηγανίζει.

Ο εγγονός της, που βρήκε έξυπνη την ιδέα της δημοσίευσε μια φωτογραφία της στα social media και τη συνόδευσε με τη λεζάντα «Η τεχνική της γιαγιάς μου για να μαγειρεύει με καυτό λάδι».

Η ανάρτηση ξεπέρασε τα 70 χιλιάδες

elderly-woman-1036773_960_720.jpg

Δεν είναι η πρώτη γιαγιά που γίνεται viral στο διαδύκτιο, όμως αυτό που σκέφτηκε είναι όντως μοναδκό…Η εφευρετική αυτή γιαγιά, βρήκε ένα πανέξυπνο αλλά και εύκολο – την ίδια στιγμή – τρόπο να προστατευτεί από το καυτό λάδι όταν τηγανίζει.Ο εγγονός της, που βρήκε έξυπνη την ιδέα της δημοσίευσε μια φωτογραφία της στα social media και τη συνόδευσε με τη λεζάντα «Η τεχνική της γιαγιάς μου για να μαγειρεύει με καυτό λάδι».Στη φωτογραφία βλέπουμε τη γιαγιά να έχει κόψει ένα μεγάλο πλαστικό μπουκάλι, 1,5 λίτρου, και να έχει αφαιρέσει το κάτω μέρος. Η ίδια έβαλε μέσα το χέρι της, ώστε να πιάσει την κουτάλα, το χερούλι της οποίας πέρασε μέσα από το στόμιο. Από πάνω έβαλε μια πετσέτα, για επιπλέον προστασία.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις