Σάββατο, 23 Νοεμβρίου 2019

Η Lockheed Martin θέλει να αγοράσει τα ελληνικά F-16 Block 30, για να τα πουλήσει

Σε παλαιότερες συζητήσεις που έγιναν μεταξύ της Πολεμικής Αεροπορίας και της Lockheed Martin για τον εκσυγχρονισμό των
F-16, η ελληνική πλευρά έθετε το θέμα του εκσυγχρονισμού των παλαιών block 30. Πάντα οι άνθρωποι της Lockheed Martin εμφανίζονταν αρνητικοί και απέφευγαν αυτό το θέμα δίνοντας προσφορές που οικονομικά δεν θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν σε καμία περίπτωση συμφέρουσες.

Τώρα η Lockheed Martin δείχνει ενδιαφέρον για να αγοράσει έναν αριθμό από τα F-16 Block 30 της Πολεμικής Αεροπορίας. Αντιπροσωπεία της εμφανίστηκε τη Δευτέρα στο ΓΕΑ και συναντήθηκε με αξιωματικούς που ασχολούνται με το θέμα του εκσυγχρονισμού και έκαναν γνωστό το ενδιαφέρον της εταιρείας. Είναι προφανές ότι η Lockheed Martin κάπου έχει βρει να πουλήσει τα αεροσκάφη.

Αυτό που είναι γνωστό μέχρι στιγμής είναι οι συζητήσεις που γίνονται με την Κροατία για την πώληση 12 ελληνικών F-16. Η Lockheed Martin ενδιαφέρεται για τα υπόλοιπα, τα οποία δεν μπορούσε υποτίθεται να αναβαθμίσει.

Που σκοπεύει να τα πουλήσει είναι θέμα χρόνου να δημοσιοποιηθεί.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις