Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΦΕΡΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΩ-ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΣΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ: ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΤΗ «ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ, ΔΕΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ! (ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

Ακούστε αλήθειες και φρίξτε με όσα συμβαίνουν με το σήμα που-δήθεν- εξασφαλίζει τα ελληνικά προϊόντα και την ελληνικότητα της Μακεδονίας. 

Ο ειδικός Σλαβολόγος-ιστορικός (και Πρόεδρος της Παμμακεδονικής Ένωσης Ελλάδος-Αυστραλίας) Μιχάλης Χρυσανθόπουλος (φωτό) αναφέρεται με επιχειρήματα αδιάσειστα στο εγκληματικό λάθος (αν όχι σκοπιμότητα) της κυβέρνησης Μητσοτάκη να επιβάλλει αυτό το σήμα για τα μακεδονικά προϊόντα. 
Ακούστε όσα είπε στον Μάκη Βραχιολίδη και στην εκπομπή μας "Ανεξάρτητος Παρατηρητής" κάνοτνας κλικ (εδώ) στα κόκκινα γράμματα από το 8.45'' ως το 17.15'' 
 Συνοπτικά σας αναφέρουμε τι ειπώθηκε ανάμεσα στον δημοσιογράφο και τον Μιχάλη Χρυσανθόπουλο:
Χρυσανθόπουλος: Το γράμμα «Μ» υποδηλώνει την εδαφική υφαρπαγή της Μακεδονίας από τον ελληνικό κορμό και τη συνένωσή της με την ανύπαρκτη ψευτο-Μακεδονία των Σκοπίων.

--Δηλαδή μας λέτε ότι το Macedonia the Great παραπέμπει σε μία μεγάλη Μακεδονία, ενώ δεν τονίζεται μέσα από αυτό το λογότυπο, το σήμα η ελληνικότητα της Μακεδονίας.
Χρυσανθόπουλος: Μην ξεχνάτε τι έβγαλε η Deutsche Welle σήμερα. Έναν ψεύτικο χάρτη της μεγάλης Μακεδονίας. 

--Τι έπρεπε να μπει σαν ονομασία δηλαδή;
Χρυσανθόπουλος: «Macedonia: The land of the Greeks». Αυτό έπρεπε να μπει ή «Macedonia: The land of the Hellenics». Ή ακόμη και το «Macedonia: The land of the Ancient world of the Hellenics». Γιατί λοιπόν αποφεύγουν επιμελώς το όνομα «Ελληνικός» ή Μακεδονία-Ελλάδα; Ακριβώς γι' αυτό τον σκοπό: γιατί θέλουν να τονίσουν τη Μεγάλη-ενιαία Μακεδονία. «Μακεδονία η Μεγάλη», αυτό τονίζουν. Πρόκειται για δώρο προς τους Σκοπιανούς για την εδαφική υφαρπαγή του εδάφους της Μακεδονίας μας από αυτούς. Γιατί λείπει το ελληνικό σύμβολο, η ελληνική σημαία με το σταυρό στη μέση; Γιατί δίνου τη Μακεδονία στους Σκοπιανούς για να φτι'άξουν τη «Μακεδονία τη Μεγάλη». Αυτό θα λειτουργήσει διαχρονικά και στο υποσυνείδητο των Ελλήνων: η έννοια της μίας, μεγάλης Μακεδονίας. Και κάτι ακόμη: είναι δυνατόν στο ιερό όνομα της Μακεδονίας για το οποίο οι πρόγονοί μας έχυσαν τόνους αίματος να βάζεις πιρούνια και μπουκάλια;


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις