Παρασκευή, 1 Νοεμβρίου 2019

Νέο σοκ σε σχολείο: 14χρονος χαράκωσε συμμαθητή του με κλειδιά (video)

Μετά το σοκαριστικό περιστατικό βίας σε σχολείο της Αμαλιάδας, όπου ένας 16χρονος μαχαίρωσε 15χρονο, ένα νέο αιματηρό περιστατικό μεταξύ μαθητών έρχεται στο «φως».


Αυτή τη φορά το νέο περιστατικό βίας εκτυλίχθηκε σε σχολείο στην Καλλιθέα, όπου σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, ένας 14χρονος μαθητής χαράκωσε το πρόσωπο συμμαθητή του με κλειδιά, με το παιδί να μεταφέρεται στο νοσοκομείο Παίδων Αλγαΐα Κυριακού για τις πρώτες βοήθειες.

Ο μαθητής συγκλονισμένος περιέγραψε την επίθεση που δέχτηκε στην κάμερα:

«Άρχισε να με χτυπάει με τα κλειδιά κι εγώ τον χτύπησα πίσω και αυτός με πλάκωσε. Με χαράκωσε με τα κλειδιά. Τρόμαξα λίγο γιατί είχε μικρή απόσταση γενικά με το μάτι μου. Και επίσης δεν το έκανε μόνο σε μένα αλλά και σε άλλα παιδιά αλλά δεν είναι τόσο άσχημα όσο σε μένα», λέει ο μαθητής με το σημάδι να είναι εμφανές στο πρόσωπό του.

Δείτε το βίντεο:Στον Alpha μίλησε και ο πατέρας του θύματος: «Όπως μου είπε ο μικρός ήταν χαράκωμα, πήρε τα κλειδιά και του τράβηξε μια, έτσι και του έβγαινε το μάτι τι θα γινόταν; Μάθατε στην Αμαλιάδα τι έγινε. Δηλαδή τι πρέπει; Να ερχόμαστε στο σχολείο με μαχαίρια και κατσαβίδια; Θα του κάνω μήνυση», λέει ο πατέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις