Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019

Παναγιώτης-Ραφαήλ: Η θεραπεία του μικρού ολοκληρώθηκε - Το «ευχαριστώ» της οικογένειας στον κόσμο για να συμβεί αυτό

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 21 Νοεμβρίου, η προγραμματισμένη χορήγηση της πειραματικής θεραπείας στον Παναγιώτη-Ραφαήλ, ο οποίος δίνει τη δική του
μεγάλη μάχη σε νοσοκομείο της Βοστόνης.

Η αισιοδοξία έχει επιστρέψει στην οικογένεια, έπειτα από τις τελευταίες εξελίξεις, ενώ μέσω της σελίδας «Γίνε ο ήρωας του Παναγιώτη-Ραφαήλ» στο Facebook, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για το γεγονός ότι ο κόσμος στάθηκε στο πλευρό της και του μικρού.

«Η θεραπεία ολοκληρώθηκε!! Το όνειρο μας, χάρη σε όλους εσάς, έγινε πραγματικότητα!! Σας ευχαριστούμε πολύ, η αγάπη σας μας έφερε εδώ!! Να είστε όλοι καλά!!!!», αναφέρει το μήνυμα..


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις