Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019

TO METAΝΙΩΣΕ ME TON XEIPOTEPO ΤΡΟΠΟ Ο ΞΕΝΟΔΟΧΟΣ! ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ TI KANOYN OI Λ@ΘΡOMETANAΣΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΣΤΕΡΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ «ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ» – ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΕΚΕΙ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ;;; (ΦΩΤΟ)

Δείτε τι κάνουν οι λ@θρομετανάστες μέσα στο πεντάστερο ξενοδοχείο που τους φιλοξενεί με το αζημίωτο, σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται στο τουίτερ.

Διαβάστε προσεκτικά την ανάρτηση-καταγγελία που έκανε ένας γιατρός, όπως ισχυρίζεται στο προφίλ του. Στο διαδίκτυο γίνεται αναφορά ότι η φωτογραφία προέρχεται από ξενοδοχείο της Β.Ελλάδας. Εμείς κρατάμε κάθε επιφύλαξη αλλά οφείλουμε να παρουσιάσουμε την συγκεκριμένη καταγγελία.
Αν ισχύουν τα όσα λέει, προκύπτει ένα νέο και σοβαρό ερωτηματικό, τον γιατρό ποιος τον πληρώνει για να τους προσέχει..; Το ελληνικό δημόσιο πληρώνει και για αυτό;
«Ξενοδοχείο 5 αστέρων με λαθρο
Η φώτο μου ήρθε από συνάδελφο που «προσέχει» τους λαθρο μέσα στο ξενοδοχείο
Να δουμε ποσοι άστεγοι Έλληνες θα πεθανουν κ φετος τον χειμωνα….αλλα εδω παρεχουμε και πισινες!»

Ξενοδοχείο 5 αστέρων με λαθρο
Η φώτο μου ήρθε από συνάδελφο που "προσέχει" τους λαθρο μέσα στο ξενοδοχείο
Να δουμε ποσοι άστεγοι Έλληνες θα πεθανουν κ φετος τον χειμωνα....αλλα εδω παρεχουμε και πισινες!
Προβολή εικόνας στο Twitter
226 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις