Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019

Η Τουρκία κάνει πίσω στις απειλές για επανάληψη επιχειρήσεων στη βόρεια Συρία

Η Τουρκία συμμορφώνεται πλήρως με τις συμφωνίες στις οποίες κατέληξε με τη Ρωσία και τις Ηνωμένες Πολιτείες όσον αφορά τη
βορειοανατολική Συρία και δεν επαναλαμβάνει τη στρατιωτική επίθεσή της, δήλωσε σήμερα πηγή ασφαλείας.
Η Άγκυρα κατέληξε σε χωριστές συμφωνίες με τη Μόσχα και την Ουάσινγκτον τον περασμένο μήνα για την απομάκρυνση της κουρδικής πολιτοφυλακής Μονάδες Προστασίας του Λαού (YPG) από μια λωρίδα εδάφους στη βορειοανατολική Συρία στα σύνορα με την Τουρκία, η οποία σε αντάλλαγμα σταμάτησε τη στρατιωτική επίθεσή της εναντίον της πολιτοφυλακής.
Όμως η Άγκυρα είχε δηλώσει προηγουμένως ότι ούτε η Ρωσία ούτε οι Ηνωμένες Πολιτείες είχαν τηρήσει τη δική τους πλευρά της συμφωνίας και απείλησε να εξαπολύσει νέα επιχείρηση. Η πηγή ασφαλείας δήλωσε σήμερα πως η Τουρκία απαντά στις επιθέσεις της YPG στην περιοχή στο πλαίσιο της αυτοάμυνας.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις