Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2019

Ξεκίνησε η αποστολή οπλισμού από την Τουρκία: Πλοία κατευθύνονται προς το λιμάνι της Μισράτα – Σε συναγερμό οι δυνάμεις του Χαφτάρ

Ξεκίνησε η αποστολή τουρκικών όπλων προς τους ισλαμιστές του GNA. Αυτό τουλάχιστον φαίνεται από τις εικόνες που μας μεταδίδει ο Aegeanhawk, ο οποίος έχει καλή πληροφόρηση.  


Σύμφωνα με post στο λογαριασμό του, το φορτηγό πλοίο Comoros, απέπλευσε από το τουρκικό λιμάνι του Nemrut, με κατεύθυνση την Μισράτα της Τρίπολης!
Κάνε like στην σελίδα του Oparlapipas.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

Μάλιστα όπως αναφέρει, ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσουν και πλοία από το Τσεσμέ, όμως λόγω καιρικών συνθηκών κάτι τέτοιο δεν ήταν δυνατό. 
Η είδηση επιβεβαιώνει την σημερινή αποκάλυψη Πενταπόσταγμα, όπου γράφαμε πως οι μυστικές υπηρεσίες του στρατηγού Χαφτάρ, οι οποίες συνεργάζονται πάρα πολύ στενά με Ισραηλινούς, Η.Α.Ε. και  Αίγυπτο, αναφέρουν “ ότι αυτήν την στιγμή τουρκικά πολεμικά πλοία έμφορτα με πολεμικό εξοπλισμό ετοιμάζονται για το απόπλου τους από τουρκικά λιμάνια για τις πόλεις Μισράτα και Τρίπολη.
Επίσης περίπου πέντε εμπορικά πλοία φέρονται να πλέουν με ρότα στις ίδιες πόλεις. Εφόσον επιβεβαιωθούν αυτές οι πληροφορίες αναφέρουν οι δυνάμεις του Χαφτάρ, θα πρόκειται για κατάφωρη παραβίαση του εμπάργκο όπλων στη Λιβύη. Επίσης οι ίδιες υπηρεσίες  προειδοποιούν ότι όλα τα εμπορικά πλοία και αεροσκάφη που μεταφέρουν τουρκικό στρατιωτικό εξοπλισμού προς τα λιμάνια και τα αεροδρόμια που κατέχει η κυβέρνηση της Τρίπολης, αποτελούν στόχο της αεροπορίας και του ναυτικού του LNA. Πρόκειται για την τελευταία δημόσια προειδοποίηση για το θέμα αυτό”.

Το ίδιο λιβυκό ΜΜΕ τονίζει  ότι έχουν έρθει σε γνώση των δυνάμεων του στρατηγού Χαφτάρ έγκυρες πληροφορίες, ότι τα τουρκικά όπλα και πυρομαχικά τοποθετούνται σε αποθήκες εμπορικών επιχειρήσεωνκαι σε σπίτια μέσα σε οικισμούς στην περιοχή Bmdnah της Μισουράτα, η οποία είναι η βιομηχανική πλευρά της πόλης.
Container ship flag Osman Prince departed port in to port in
Today with other ships in anchorange waiting for better weather conditions because of stormy south winds in Sea
View image on TwitterView image on TwitterView image on Twitter
29 people are talking about this

Belize flag bulk carrier Sea Meray transited Bosphorus towards Black Sea en route from to Port Kavkaz
View image on TwitterView image on Twitter
See Yörük Işık's other Tweets

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις