Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2019

Προκλητικός Τζήμερος: «Αξιολύπητος Γρηγορόπουλος, τροβαδούρος αισχρών στίχων ο Παύλος» (pic)

Ο Θάνος Τζήμερος χωρίς ίχνος ντροπής, ανήμερα της μαύρης 6ης Δεκεμβρίου χαρακτηρίζει αξιολύπητο τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο.
Είναι μερικοί άνθρωποι που ζουν για να έχουν πάνω τους στραμμένα τα φώτα της δημοσιότητας...

Όταν αυτά δεν τους «κοιτάνε», τότε κάνουν τα πάντα, προκειμένου να κεντρίσουν και πάλι την προσοχή τους.
Μία τέτοια περίπτωση είναι και ο Θάνος Τζήμερος, ο οποίος αρκετά συχνά (αν όχι σε καθημερινή βάση), προκαλεί με διάφορα ποσταρίσματά του στα social media, τα οποία είτε είναι ξενοδοβικά ή ομοφοβικά, είτε αναφέρονται σε όσους έχουν διαφορετικά πιστεύω από αυτόν.
Το τελευταίο του... χτύπημα όμως ξεπέρασε κάθε όριο, καθώς ανήμερα της 6ης Δεκεμβρίου χαρακτηρίζει τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο, ως αξιολύπητο και τον Παύλο Φύσσα ως τροβαρούδο αισχρών στίχων.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις