Πέμπτη, 5 Δεκεμβρίου 2019

TI EINAI TO SYLENA και για ποιο λόγο το ΠΝ το θέλει στις Belh@rra; (video)

Το ΠΝ δίνει μεγάλη σημασία στην αυτοπροστασία των φρεγατών Belh@rra που θέλει να αποκτήσει. Τόσο με την εγκατάσταση συστημάτων εγγύς αμύνης όσο και
προηγμένων συστημάτων αυτοπροστασίας τόσο ενεργητικής όσο και παθητικής.
Την εγκατάσταση του συστήματος αντιμέτρων DLS (SYLENA Decoy Launching System) εξετάζουν οι επιτελείς του ΠΝ, στο πλαίσιο των συζητήσεων με τη γαλλική πλευρά για την τελική διαμόρφωση των υπό διαπραγμάτευση για προμήθεια γαλλικών φρεγατών Belh@rra.
Το σύστημα καταλαμβάνει μικρό χώρο στο πλοίο, και διαθέτει τρεις ομάδες εκτοξευτών δολωμάτων: Μια που προορίζεται κατά βλημάτων που χρησιμοποιούν ενεργό ή παθητικό αισθητήρα για την προσβολή των σκαφών, και τα οποία εκπέμπουν Η/Μ ακτινοβολία, μια κατά βλημάτων που χρησιμοποιούν αισθητήρα IIR και μια κατά τορπιλών.
Η εταιρεία που προσφέρει το σύστημα η Lacroix, αναφέρει ότι αυτό μπορεί να τοποθετηθεί σε μια σειρά σκαφών από ΤΠΚ μέχρι και φρεγάτες, ενώ πρόκειται να πιστοποιηθεί ειδικά για τοις φρεγάτες FTI δηλαδή τις Belh@rra.
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις