Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020

Αυτό που βλέπεις δεν υπάρχει, νομίζεις ότι το βλέπεις..... Και έπειτα αναρωτιέσαι, καλέ/ή μου Έλλην(ιδ)α, γιατί...

Νίκος Πρασσάς
Αυτό που βλέπεις δεν υπάρχει, νομίζεις ότι το βλέπεις. Όσο περισσότερα Μαθηματικά γνωρίζεις, τόσο περισσότερο καταλαβαίνεις. Εξαιρούνται οι δογματικοί και θρησκόληπτοι.

– Φωνή βοώντος εν τη ερήμω της Λήθης, Κώστα μου, όπου οι «σπουδαγμένοι» δεν έχουν καμία σχέση με την αναπτυσσόμενη σκέψη, αλλά την κατευθυνόμενη. Είναι σαν να τους ρωτάς να βρουν την διαφορά του «Γνωρίζω» από το «ξέρω»!
– Αν κατανοηθούν όλα αυτά, φίλε Νικόλαε, θα πρέπει να αναθεωρηθούν τα πάντα. Θα πρέπει ν’ αλλάξει ο Πολιτισμός. Γι’ αυτό βοά η Επιστήμη πώς ο Δυτικός Πολιτισμός πλέον καταρρέει, διότι οι Πυλώνες της βασίζονται στην ύλη, τον χρόνο και το χρήμα.

Γι’ αυτό τον λαό, τον όχλο τον θέλουν αμαθή κι αμόρφωτο δίνοντάς του και από μία θρησκεία για να πηγαίνει ήσυχος στην στάνη του. Και όταν θέλουν να κάνουν τζίρο τα κέντρα υποδούλωσης, π.χ. πολεμικές βιομηχανίες κ.λπ. στρέφουν την μια στάνη προς την άλλη. Η 4η βιομηχανική επανάσταση είναι το τελευταίο τους χαρτί με την παγκόσμια Θρησκεία, διότι έχουν σχέδια που δεν μπορεί να φανταστεί ούτε το πιό νοσηρό μυαλό. Το κρίμα για την χώρα μας είναι πώς κατάφεραν τον λαό να τον απομακρύνουν απο την Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, έτσι έγινε εύκολο θύμα προς εκμετάλλευση.
...
Και έπειτα αναρωτιέσαι, καλέ/ή μου Έλλην(ιδ)α, γιατί ο «κακός» Τραμπ σκότωσε τον «καλό» Ιρανό που πολέμησε τους τζιχαντιστές του ISIS στην Συρία και απορείς «γιατί» και «πώς», αφού στα μάτια της κοινής γνώμης έχουν ποτίσει την θεωρία του Ιράν που είναι ενάντια της «ειρήνης». Επειδή, εύκολα ξεχνούν οι «γραμματιζούμενοι» και δύσκολα θυμούνται σύμφωνα με τις υποδείξεις της «σύγχρονης (κατευθυνόμενης σκέψης) βιβλιογραφίας» πώς ο ρασοφόρος Αγιατολάχ Χομεϊνί δεν θήτεψε σε καμία «ισλαμική» χώρα, αλλά έφτασε, όπως ο δικός σου κουστουμάτος «Κώτσος» από τας Παρισίους, για να «αλλάξουν» σύμφωνα με τα υποχθόνια σχέδια τον ρου της ιστορίας. Χαμηλώνοντας ο ένας την Ελλάδα και εξυψώνοντας ο άλλος την Περσία που φρόντισαν οι Γερμανοί το 1936 να την μετονομάσουν σε Ιράν, λόγω πρότερης «αρειανής» πριν την μίξη «λευκής» καταγωγής, όπως μεταγενέστερης «μαύρης» για τους «έληνες» μουλαροποιημένης κατάληξης τελευταίας κ(λ)οπής με τον ορυμαγδό των όχλων που του (ξε)φόρτωσαν, για να τον αντικαταστήσουν. Δίχως να γνωρίζουν όμως πώς δουλεύουν σύμφωνα με το σχέδιο του Θεού εναντίον τους! Κι όπως ο Φρ. Ντ. Ρούζβελτ μέσα από μια στιγμή αλληλογραφίας του πολύ σωστά είχε επισημάνει, «στην πολιτική ούτε και το ατύχημα δεν γίνεται τυχαία»!
Αλλά, όταν τα ακούς από τους κοινούς θνητούς γύρω σου που βάζουν την γλώσσα στο μυαλό τους πριν ομιλήσουν και τα θεωρείς αυτομάτως «συνωμοσιολογίες», εσύ «που τα ξέρεις όλα», αφού σου γεμίζουν αέρα την κεφαλή σου, θα πρέπει να αρκείσαι μόνον στις «έγκριτες» αναλύσεις του κώλου των γνωστών «πνευματικών». Οι οποίοι έως τα σήμερα σε καθοδηγούν στις δυσειδαιμονίες σύμφωνα με τις υποδεικνύουσες «προφητείες» μέσα από το χαζοκούτι ότι λύση άλλη δεν υπάρχει παρά μονάχα το σκύψιμο μέσω της παραδοχής της ήττας που μετετράπη σε «ειρήνη». Ασχέτως, εάν βρίσκονται στην εκ διαμέτρου αντίθετη άποψη για να μην συμφωνήσουν «ιδεολογικά», αν και όμως συμφωνούν στο τέλος με τα της πρακτικής των συμπερασμάτων τους πεπραγμένα: Επιστήμη–Προφητείες=1–1! Γι’ αυτό και θα το επαναλάβω ξανά πώς η ιστορία ερμηνεύεται για να παρερμηνεύεται.
Σε μπέρδεψα πάλι, εέ; Τί σου λέω τώρα; Είναι τα πετρέλαια που γίνεται αυτός ο ντόρος; Μια πολύ καλή μου φίλη, η συγγραφεύς Ελένη Πρ. από εδώ μέσα το είπε πολύ εύστοχα, «Γ... τα πετρέλαια»!
Δεν είναι όμως ούτε τα πετρέλαια στο βαθύτερο νόημα της σκέψης για να κατανοήσεις πώς αυτό το σταυροδρόμι της Μεσογείου, όπου κατοικείς, εάν δεν κατακτηθεί από το κράτος φάντασμα του Μ. Ισραήλ της σατανικής Πεντάλφα (Σιωνισμός/Λούσιφερ), κι όχι της θρησκευτικής Μενόρα, (Ιουδαϊσμός/Γιαχβέ) δεν θα πραγματοποιηθεί η Παγκοσμιοποίηση. Αυτό παθαίνει όποιος είναι προσηλωμένος στις «ιδεολογίες», είτε πολιτικές είτε και θρηκευτικές, αφού ενώ πιστεύει στον ίδιο θεό, μετουσιώνουν την σκέψη του πώς είναι «διαφορετικός». Αφού άλλος «θεός» (Γιαχβέ=Λούσιφερ) κι άλλο Θεός!
:
Η Κοπαδοπροβατοποίηση της μάζας του πρώην ανεξαρτήτου σκέψης και πολιτισμικού Ανθρώπου, ο οποίος εάν δεν μάθει να σκέπτεται σύμφωνα με τους φυσικούς νόμους της απλής Λογικής, δεν πρόκειται ποτέ να τελειοποιηθεί το «σχέδιο», εάν δεν πιστέψει στο παρά φύσιν και αντικαταστηθεί δια της ίδιας «του» της επιστήμης ως ανθρωπάκος.
– Και, πώς μπορώ να ξεχωρίσω το «καλό» από το «κακό»;
– Εξαρτάται ποιό είναι για σένα το «καλό» και ποίο το «κακό», αφού δεν φρόντισε κανείς να σου το διδάξει, εάν δεν μερίμνησες να το ανακαλύψεις έως σήμερα από μόνος σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις