Πέμπτη, 2 Ιανουαρίου 2020

"Έχω να επικοινωνήσω με τη μητέρα μου από τη Δευτέρα"

Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

Από τη Δευτέρα έχει να επικοινωνήσει με τη μητέρα της η Ακάθη Κατσοτούρχη, η κόρη της μοναδικής κατοίκου της Κινάρου Ειρήνης Κατσοτούρχη που δεν έχει δώσει κανένα
σημείο ζωής εδώ και τρεις ημέρες.

Η κυρία Κατσοτούρχη, μιλώντας στο zougla.gr, ανέφερε ότι ο λόγος που η μητέρα της είναι εξαφανισμένη ίσως να οφείλεται στις πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στο νησί οι οποίες επηρεάζουν τα συστήματα επικοινωνίας.

«Μπορεί να έχει κοπεί το ρεύμα ή να μην έχει τηλέφωνο. Δεν είναι η πρώτη φορά που χάνουμε την επικοινωνία. Είναι όμως η πρώτη φορά που αυτό γίνεται για τόσες ημέρες. Συνήθως η επικοινωνία χανόταν για μία ημέρα και μετά το πρόβλημα λυνόταν» ανέφερε.


Η κυρία Κατσοτούρχη πρόσθεσε παράλληλα πως επικοινώνησε με τον Υφυπουργό Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή αλλά και με το Λιμεναρχείο Λέρου. «Με ενημέρωσαν πως όταν οι συνθήκες φτιάξουν θα σταλεί είτε ελικόπτερο, είτε σκάφος του λιμενικού. Πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά».

Υπενθυμίζεται πως από χθες βρίσκονται σε εξέλιξη επιχειρήσεις για τον εντοπισμό της γυναίκας. Ένα ελικόπτερο του ΠΝ πέταξε στην Κίναρο, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Σήμερα ετοιμάζεται νέα αποστολή με Super Puma, που θα μεταφέρει και δυνάμεις για να αποβιβαστούν στο νησί και να ψάξουν.

Να σημειωθεί πως στις 28 Δεκεμβρίου ο ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδης Στεφανής είχε επισκεφθεί την Κίναρο για να ευχηθεί στη μοναδική κάτοικο του νησιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις