Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020

HXHTIKH BOMBA! ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ-ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ & ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ


Καταπέλτης ο π. Εισαγγελέας Ιωάννης Σακκάς (επικεφαλής του πολιτικού κόμματος "Κίνημα Δικαιοσύνης") στον Μάκη Βραχιολίδη και στην εκπομπή "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ". Ακούστε πιο πάνω το ηχητικό ντοκουμέντο κάνοντας κλικ στα
κόκκινα γράμματα
Δεν υπάρχει Δικαιοσύνη στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει Δικαιοσύνη από την τακτική Δικαιοσύνη, δηλαδή από δικαστήρια και Εισαγγελίες, δεν υπάρχει όμως και νομοθετική Δικαιοσύνη. Νομοθετούν οι μνημονιακοί εθνομηδενιστές, με αποτέλεσμα η νομοθεσία που παράγεται μέσα στην Ελληνική Βουλή, να παράγεται φοροληστρική νομοθεσία και νομοθεσία ποδοπάτησης συνταγματικών δικαιωμάτων. Και ενώ υπάρχει αυτό το φάσμα βλέπουμε να γίνεται φοβερός εποικισμός της Ελλάδος από λαθρομετανάστες και οι εισαγγελικές αρχές που είναι αρμόδιες να επέμβουν ως πρώτες δυνάμεις Δικαιοσύνης, δυστυχώς δεν επεμβαίνουν και δεν εξετάζουν τις διαμαρτυρίες των πολιτών, όπως σε πάρα πολλά ελληνικά νησιά όπου οι λαθρομετανάστες, βάρβαροι και άπιστοι ποδοπατούν εικόνες στην Αγία Τράπεζα των Εκκλησιών μας.

Αυτό που γίνεται από την ελληνική Δικαιοσύνη σε βάρος των πολιτών είναι ένα αίσχος. Ο συγκεκριμένος εισαγγελέας έπρεπε να αντιληφθεί ότι ο Έλληνας πολίτης ευρίσκετο σε άμυνα και η άμυνα σύμφωνα με τον ποινικό κώδικα αίρει τον όποιο άδικο χαρακτήρα αυτής της πράξης και όχι ο εισαγγελέας να στέλνει τον άνθρωπο κατηγορούμενο στο ακροατήριο και να τον δικάζει και δικαστής. Φαίνεται ότι εισαγγελείς και δικαστές δεν έχουν συναίσθηση του τι συμβαίνει. Ζουν στο περίβλημα των μνημονιακών εθνομηδενιστών και ουσιαστικά έτσι, πολλοί, ντρέπομαι που το λέω-δυστυχώς, πολλοί δικαστικοί λειτουργοί γίνονται συνένοχοι των εθνομηδενιστών! Οι δικαστές και οι εισαγγελείς δεν διασφαλίζουν το αίσθημα της δημόσιας ασφάλειας του έλληνα πολίτη που είναι συνταγματικό δικαίωμα. Με τη συμπεριφορά τους αυτοί, όπως τη δηλώσατε προηγουμένως η οποία είναι και πραγματικότητα, οι δικαστικοί λειτουργοί αντί να προστατεύουν τα συνταγματικά δικαιώματα των ελλήνων πολιτών , την περιουσία, την άμυνα, τη δεδικαιολογημένη άμυνα του έλληνα πολίτη, την προστασία της περιουσίας του που είναι συνταγματικό δικαίωμα, έρχονται και του ρίχνουν μια μούντζα και μια φυλακή. Αυτό είναι αίσχος, αυτό είναι δουλοπρέπεια. Δυστυχώς, έλληνες δικαστές και εισαγγελείς έχουν ενταχθεί στο πλαίσιο του εθνομηδενισμού και του ποδοπατήματος των συνταγματικών δικαιωμάτων των ελλήνων πολιτών.
--Λες και ακολουθούν δηλαδή ντιρεκτίβες που εκπορεύονται απέξω, από τους δανειστές. Και διερωτάται κανείς, πώς μπορεί να υπάρξει Δικαιοσύνη;
Εμείς ως κόμμα υποστηρίζουμε ότι οι 300 βουλευτές, αυτοί οι μνημονιακοί από τον πρώτο ως τον τελευταίο πρέπει να εξοστρακιστούν, να αντικατασταθούν, αλλά ο νόμιμος, έξυπνος, σωστός τρόπος είναι να συσπειρωθεί ο ελληνικός λαός γύρω από έναν πατριωτικό φορέα και να τον βάλει στη Βουλή ή να το πω αλλιώς, λο ελληνικός πληθυσμός πρέπει να βρει 300 πατριώτες βουλευτές και να τους βάλει στη Βουλή, οργανωμένα με πολιτικό φορέα. Οι εθνομηδενιστές όσα κάνουν και εξαπατούν τον λαό τα κάνουν οργανωμένοι σε κόμματα.
Τι θα κάνατε εσείς για τη λαθρομετανάστευση;
Τα ελληνικά σύνορα υπάρχουν και φυλάσσονται ενόπλως. Αυτό είναι στο πλαίσιο του Συντάγματος που λέει ότι όλοι οι έλληνες είναι υποχρεωμένοι να προστατεύουν το έθνος και την Πατρίδα. Είναι το άρθρο 120 §2. Αντί να στέλνουν τα πολεμικά πλοία να προστατέψουν την Πατρίδα τους στέλνουν στα νησιά να προστατέψουν τους λαθρομετανάστες! Αυτό είναι ένα αίσχος και μια ντροπή. Οι ένοπλες δυνάμεις έχουν μεταβληθεί σε υπηρεσία λαθρομεταναστών. Αντί να προστατεύεται το ελληνικό κράτος προστατεύονται οι λαθρομετανάστες.
--Είναι σαν να κάνουν οι ένοπλες δυνάμεις πλάτες στους διακινητές και στον Ερντογάν που θέλουν τους λαθρομετανάστες να είναι εντός της χώρας μας.
Ο Ερντογάν απείλησε δημοσίως ότι «θα σας στείλω εκατομμύρια μουσουλμάνους και δεν θα μπορείτε να κυκλοφορήσετε στις πόλεις σας». Αυτό ήταν μια φοβερή απειλή κατά των ευρωπαϊκών κρατών και το πρώτο ευρωπαϊκό κράτος που δέχεται στην πράξη αυτή την απειλή είναι η Ελλάδα, και είναι αίσχος ελληνικές στρατιωτικές δυνάμεις να εξυπηρετούν αυτό το σχέδιο το Ερντογάν. Και τρέχουν και οι πολιτικοί να εξυπηρετούν αυτό το σχέδφιο του Ερντογάν. Αυτή η ενέργεια των στρατιωτικών και των πολιτικών αποτελεί συνέργεια στο τρομοκρατικό σχέδιο του Ερντογάν. Διότι η απειλή ήταν ένα τρομοκρατικό σχέδιο.
Δεν περιμέναμε όμως ποτέ από στρατιωτικούς να γίνουν ορντινάτσα των λαθρομεταναστών και να υπηρετούν ουσιαστικά το σχέδιο του Ερντογάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις