Δευτέρα, 6 Ιανουαρίου 2020

Σκότωσαν ΤΟΥΡΚΟ που επιτέθηκε με μαχαίρι σε Αστυνομικούς φωνάζοντας «Αλλαχ Ακμπάρ»

Έναν 37χρονο Τούρκο υπήκοο φέρεται να σκότωσε η γερμανική αστυνομία, στο Γκελζενκίρχεν, την Κυριακή (05/01), ο οποίος επιτέθηκε με μαχαίρι σε δύο αξιωματικούς.


Η γερμανική αστυνομία, όπως μεταδίδουν τοπικά Μέσα, σκότωσε Τούρκο υπήκοο, στο Γκελζενκίρχεν, την Κυριακή (05/01), καθώς εκείνος επιτέθηκε με μαχαίρι σε δύο αξιωματικούς.

Ειδικότερα, οι αξιωματικοί προσπάθησαν να συλλάβουν τον χούλιγκαν που έβγαλε ένα μαχαίρι από την τσέπη του και επιχείρησε μια επίθεση. Ο ύποπτος σκοτώθηκε, αλλά προηγουμένως είχε φωνάξει «Allahu akbar».
Το σημείο αποκλείστηκε αμέσως και οι αστυνομικοί άρχισαν τη διερεύνηση της υπόθεσης, με σχετικό φωτογραφικό υλικό να δημοσιεύεται στο διαδίκτυο.

​Η ταυτότητα του υπόπτου δεν αποκαλύφθηκε και ένας εκπρόσωπος των αρχών αρκέστηκε στο να δηλώσει πως επρόκειτο για έναν 37χρονο με τουρκική υπηκοότητα.

Οι πρώτες πληροφορίες, μάλιστα, ανέφεραν ότι οι αξιωματικοί που δέχθηκαν την επίθεση, τραυματίστηκαν, αλλά κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώθηκε. Ο ύποπτος, πάντως, εξουδετερώθηκε με μια βολή.

Η προκαταρκτική εξέταση της ταυτότητας του υπόπτου έδειξε ότι είχε μεγάλο ιστορικό βίαιων πράξεων, αλλά όχι πιθανές διασυνδέσεις με την τρομοκρατία.

Το Γερμανικό Υπουργείο Εσωτερικών δήλωσε, νωρίτερα, ότι περίπου 700 δυνητικά επικίνδυνοι Ισλαμιστές κατοικούσαν στη Γερμανία, υποτιθέμενα ικανοί να εκτελέσουν τρομοκρατική επίθεση.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις