Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2020

Ζώδια 2020. Ετήσιες προβλέψεις και Ετήσιο Ωροσκόπιο.

Ζώδια 2020 Ετήσιες Προβλέψεις για το νέο έτος. Το e-zwdia με εγκυρότητα και υπευθυνότητα υπογράφει το Ετήσιο Ωροσκόπιο για το ζώδιό σου.  Υποδεχτείτε το
2020 με τη σύγκρουση των τιτάνων! Ένα άκρως ισχυρό αστρολογικό γεγονός έρχεται να ταρακουνήσει την ψυχή και τη ζωή σας, μια έντονη πλανητική ενέργεια φέρνει το αποκορύφωμα μιας εξέλιξης και θα μπορούσε να σας κάνει να επαναστατήσετε ενάντια στους κανόνες, την καταπίεση και το παρελθόν που πονάει.


Είναι η δυναμική και καταστροφική σύνοδος Δία-Κρόνου-Πλούτωνα στον αυταρχικό και εξουσιαστικό Αιγόκερω. Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας είναι δύο πλανήτες που εκπροσωπούν το φόβο. Ο Κρόνος είναι τα όρια, οι περιορισμοί και οι φόβοι. Ο Πλούτωνας είναι τα άκρα, η μνησικακία και ο μετασχηματισμός μέσα από κάποιου είδους απώλεια. Ο Δίας με τη σειρά του επεκτείνει ό, τι αγγίζει.
Σε σύνοδο μεταξύ τους, ο Κρόνος πάει στα άκρα του Πλούτωνα, ενώ ο Πλούτωνας γίνεται συγκεκριμένος και πραγματοποιήσιμος. Ο Κρόνος δηλητηριάζεται ή καθίσταται «ραδιενεργός» από τον Πλούτωνα, ενώ ο Πλούτωνας γίνεται πιο σκληρός κάτω από τον Κρόνο. Βάλτε μαζί και τον επεκτατικό Δία και έχετε ένα πλανητικό συνονθύλευμα που περιλαμβάνει αποκαλυπτικούς φόβους, αδάμαστο μίσος, εχθρότητα, σκληρότητα και εκδίκηση.
Διάλεξε το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σου:

Επιλέξτε το ζώδιό σας (εδώ)

Εάν το σύμπαν σας χτυπά αλύπητα, το ευμενές, αλλά δυστυχώς ασθενές, εξάγωνο μεταξύ του Δία στον Αιγόκερω και του Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα μπορούσε να ενθαρρύνει την καλή θέληση, να ενισχύσει τη δημιουργικότητά σας και την επιθυμία σας να γίνετε πιο συμπονετικοί και ανθρώπινοι. Αυτό το εξάγωνο θα μπορούσε πράγματι να ενθαρρύνει την εμφάνιση δημιουργικών λύσεων και ενισχύει τη δικαιοσύνη και τον αλτρουισμό. Αυξάνει την πίστη και την πνευματική συνείδηση. Οι άνθρωποι θέλουν να πιστεύουν σε κάτι. Ψάχνουν την ελπίδα. Αυτή η όψη σας ενθαρρύνει να είστε πιο ευγενικοί και συμπονετικοί, περισσότερο ιδεαλιστές και ανθρωπιστές.

Το 2020 ξεκινά ένας νέος κύκλος εκλείψεων στον άξονα Διδύμων/Τοξότη οι οποίες δημιουργούν καταλυτικές αλλαγές στην επικοινωνία, τις σκέψεις, τα ταξίδια και τη φιλοσοφία ζωής. Από τις 13 Μαΐου έως τις 25 Ιουνίου η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στους Διδύμους και περιπλέκει την αγάπη. Αποφύγετε να εμπλακείτε σε μια νέα σχέση, μπορεί να νιώσετε έντονο πάθος και να έχετε πολλές προσδοκίες. Αλλά όλα αυτά για το τίποτα. Κι αν μια παλιά αγάπη επανεμφανιστεί σκεφτείτε μήπως είναι μια ανώριμη και επιπόλαιη επανασύνδεση που θα έχει άδοξο τέλος. Από τις 10 Σεπτεμβρίου έως τις 14 Νοεμβρίου ο Άρης θα είναι ανάδρομος στον Κριό και συνιστά προσοχή στην έξαρση του εγωισμού και της αλαζονείας. Μην κάνετε κανένα νέο ξεκίνημα. Πιθανότατα θα καταρρεύσει.
E-zwdia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις