Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020

OI TOYPKOI EXOYN XAΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ... Ερμπακάν : «Η Ελλάδα να ζητήσει συγγνώμη από το άγιο έθνος μας και να μας πληρώσει αποζημίωση»

Ο Ερμπακάν αντιδρώντας κατά του Έλληνα βουλευτή Λαγού ο οποίος στο ευρωκοινοβούλιο έσκισε την τουρκική σημαία, δήλωσε:


¨Ο ρατσιστής Έλληνας βουλευτής Ιωάννης Λαγός κατά την διάρκεια συζήτησης στο ευρωκοινοβούλιο για την κατάσταση των μεταναστών στα ελληνικά νησιά, χωρίς ντροπή και συστολή, έβγαλε την ένδοξη τουρκική σημαία μας, την έσκισε και θέλησε να την πετάξει στα σκουπίδια.

Ως Νέο Κόμμα Ευημερίας και Εθνική Άποψη, καταδικάζουμε με τον πιο έντονο τρόπο αυτή την ξεδιάντροπη και θρασεία χειρονομία. Την αναθεματίζουμε.

Ως έθνος δεν μπορούμε να αποδεχθούμε αυτή την ανήθικη κίνηση που έγινε προς την ένδοξη σημαία μας. Απέναντι σε αυτή την βαριά προσβολή που δεν μπορεί ποτέ να γίνει αποδεκτή, επιβάλλεται να του βάλουμε στην θέση τους.

Ο ξεδιάντροπος εκείνος βουλευτής, επειγόντως πρέπει να αποβληθεί από το ευρωκοινοβούλιο.

Το κράτος της Ελλάδας πρέπει επειγόντως να ζητήσει συγγνώμη από την Τουρκία και από το άγιο έθνος μας. Μάλιστα πρέπει να μας πληρώσει και αποζημίωση. Πλέον από τώρα και μετά το ευρωκοινοβούλιο, πρέπει να εγγυηθεί προς το κράτος μας, πως ποτέ δεν θα συμβεί ξανά τέτοια ανηθικότητα. ¨

……………
https://www.yeniakit.com.tr-https://tourkikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις