Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2020

Η πενθήμερη εκδρομή μαθητών από τη Ρόδο στην Πράγα εξελίχθηκε σε εφιάλτης (VIDEO)

Υπέστησαν τροφική δηλητηρίαση από φαγητό του ξενοδοχείου που έμεναν

Η πενθήμερη εκδρομή είναι πάντα μια στιγμή αδημονίας για κάθε μαθητή. Ωστόσο, για 17 Ροδίτες εξελίχθηκε από όνειρο σε εφιάλτη, καθώς υπέστησαν τροφική δηλητηρίαση από το φαγητό που τους σέρβιρε το τετράστερο ξενοδοχείο όπου διέμεναν, στην Πράγα.

Στους μαθητές και στους συνοδούς καθηγητές σερβιρήστηκαν κοτομπουκιές, οι οποίες είχαν μια παράξενη μυρωδιά, όπως παραπονέθηκαν οι τελευταίοι. Ωστόσο, ο σεφ τους διαβεβαίωσε ότι το κοτόπουλο δεν ήταν χαλασμένο και ότι αυτό που μύριζε ήταν το λάδι. Ωστόσο, αποδείχθηκε πως κάτι τέτοιο δεν ήταν ακριβές...
Την επόμενη ημέρα μια μαθήτρια και μια καθηγήτρια άρχισαν να εμφανίζουν συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης, ενώ ακολούθησαν τα υπόλοιπα παιδιά. Οι καθηγητές ζήτησαν να μεταβεί γιατρός, με τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου να τους το αρνούνται, ενώ πρόσθεσαν ότι πρέπει να πάνε σε νοσοκομείο.

Όταν τελικά κατάφεραν να πάνε στο νοσοκομείο, περίμεναν για 2,5 ώρες για να εξεταστούν. Μάλιστα, η τροφική δηλητηρίαση των παιδιών μετατράπηκε σε ιογενή γαστρεντερίτιδα. Όπως περιέγραψε ένας  εκ των συνοδών καθηγητών στο Open, οι μαθητές του «έπεφταν ένας, ένας σαν τις μύγες». Πρόσθεσε, δε, ότι δηλητηριάστηκαν και οι δύο κόρες του.

Η Οδύσσεια μαθητών και καθηγητών έληξε με την επιστροφή τους στην Ελλάδα, ωστόσο οι στιγμές που έζησαν όλοι ήταν από αυτές που θα ήθελαν να ξεχάσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις